Keramin krema – v lekarni, cena, sestava, ocene, mnenja

39 € 78 € Naročiti
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena

Keramin je posebna krema, obogatena z naravnimi sestavinami, namenjena odstranjevanju glivic na nogah in preprečevanju njihove ponovne okužbe. Njena močna formula ne le uničuje glivične bakterije, temveč tudi pomaga lajšati srbenje, suhost in neprijeten vonj, kar zagotavlja zdrave in sveže noge.

NAVODILO ZA UPORABO OPIS
Izgled zdravila 💊 Krema
Resnične ocene ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 od 5 zvezdic
Kupite v lekarni ⚕️ Brez recepta
Kontraindikacije in neželeni učinki Ne, samo v primeru alergije na sestavine
Sestava Naravne učinkovine
Ali res deluje? Da, vendar ga naročite samo na uradni spletni strani
Razpoložljivost Na voljo
Cena v lekarnah Brez popusta. Trenutno razprodano
Cena na uradni spletni strani 💶 39€ s popustom

Kaj je zdravilo Keramin in za kaj ga uporabljamo?

Keramin je posebna krema, zasnovana za učinkovito odstranjevanje glivic na nogah in preprečevanje njihove ponovne okužbe. Ta izdelek uporablja bogato kombinacijo naravnih sestavin in zdravilnih rastlin, ki so znane po svojih protiglivičnih lastnostih. S svojo močno formulacijo Keramin uničuje glivične bakterije ter pomaga zmanjšati srbenje, suhost in neprijeten vonj, kar prispeva k boljšemu zdravju in udobju vaših nog.

S skrbno izbranimi sestavinami, kot so izvleček cvetov kamilice, karitejevo maslo, izvleček propolisa, kokosovo olje, izvleček lubja vrbe in izvleček brezovega lubja, Keramin zagotavlja celovito rešitev za glivične težave na nogah. S tem kremo se lahko zanesete, da boste odpravili glivicno okužbo in ohranili zdrave, sveže in brezskrbne noge.

Indikacije za uporabo

Kremo Keramin je priporočljivo uporabljati v naslednjih primerih:

  • Pri prisotnosti simptomov, kot so srbenje, neprijeten vonj, luščenje kože, razpoke na petah, krhki nohti ali težke noge, ki so znaki glivične okužbe na nogah.
  • Ko imate vsaj dva sovpadajoča simptoma glivične okužbe, kar kaže na potrebo po takojšnjem zdravljenju, da se prepreči širjenje glivic.
  • Za odstranjevanje glivic na nogah v samo 20 dneh in preprečevanje njihove ponovne okužbe.
  • Za uničenje glivičnih bakterij in zagotavljanje dolgotrajnega olajšanja pred srbenjem, suhostjo in neprijetnimi vonjavami na nogah.
  • Za uporabo naravnih sestavin, kot so izvleček cvetov kamilice, karitejevo maslo, izvleček propolisa, kokosovo olje, izvleček lubja vrbe in izvleček brezovega lubja, ki so znane po svojih protiglivičnih lastnostih.

Keramin
Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena
39 € 78 €
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Kakšna je nevarnost?

Glivična okužba na nogah, znana tudi kot atletsko stopalo, je resna težava, ki predstavlja nevarnost za zdravje. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (SZO) lahko glivicne okužbe na koži, vključno s stopali, povzročijo občutno nelagodje in zmanjšanje kakovosti življenja. Poleg tega lahko povzročijo hude zaplete, če jih ne zdravimo pravilno.

Glivice se hitro širijo in prodrejo globoko v kožo ter nohte, kar povzroči hujše težave, kot so razjede, vnetja in trajna poškodba nohtov. Po mnenju Ameriškega združenja dermatologov (AAD) so lahko ti zapleti zelo boleči in zahtevajo dolgotrajno zdravljenje. Poleg tega obstaja tudi tveganje za širjenje glivične okužbe na druge dele telesa.

Zato je zelo pomembno, da se glivicne okužbe na nogah obravnavajo resno in takoj. Uporaba ustreznega zdravljenja, kot je Krema Keramin, lahko pomaga preprečiti nadaljnje zaplete in ohraniti zdravje vaših nog.

Kako zdravilo Keramin deluje?

Krema Keramin deluje tako, da učinkovito rešuje težave, povezane z glivicnimi okužbami na nogah. Njeno delovanje temelji na posebni formulaciji naravnih sestavin, ki skupaj zagotavljajo večstopenjsko rešitev.

Prvič, krema Keramin uničuje glivične bakterije, ki povzročajo okužbo na koži in nohtih. To pomaga preprečiti nadaljnje širjenje glivic in zmanjšuje srbenje ter neprijeten vonj.

Drugič, krema vlaži in pomirja kožo, kar je ključnega pomena pri zdravljenju glivicnih okužb. Sestavine, kot je izvleček cvetov kamilice, karitejevo maslo in izvleček propolisa, pomagajo odpraviti suhost, luščenje kože in neprijetne občutke na nogah.

Tretjič, Krema Keramin vsebuje tudi kokosovo olje, ki deluje protibakterijsko, in izvleček lubja vrbe ter brezovega lubja, ki pomagata zdraviti razpoke in žulje. S temi koristnimi sestavinami krema pomaga obnoviti zdravje in udobje vaših nog.

Celostno delovanje Keramina je zasnovano tako, da ne le odstrani glivicno okužbo, ampak tudi prepreči njeno ponovitev, kar pripomore k boljšemu počutju vaših nog.

Kupite originalni Keramin v lekarni, cena, razpoložljivost

Na žalost Keramin trenutno ni na voljo v spletnih lekarnah v Sloveniji, kot so Lekarna Ljubljana, Moja lekarna, Lekarnar, Lekarne Maribor, Gorenjska lekarna, Dežurna lekarna, Celjske lekarne, in Spletna lekarna žužemberk. Izdelek ni na zalogi, in običajno je cena v lekarnah višja.

Naslednja dobava na lekarniške skladišča se pričakuje v 2-3 mesecih. Zato priporočamo, da Keramin kupite na uradni spletni strani proizvajalca, kjer ga lahko dobite brez težav in po priporočeni ceni.

Keramin Cena na uradni spletni strani proizvajalca – popust

Izdelek je na voljo po posebni ceni 39 evrov, kar je 50-odstotni popust glede na redno ceno. Za naročilo izdelka obiščite proizvajalčevo uradno spletno stran in sledite navodilom za oddajo spletnega naročila. Promocijska koda ni potrebna.

Pohitite, saj je število blaga po posebni ceni omejeno, akcija pa je začasna. Plačilo je mogoče ob prejemu blaga. Po oddaji naročila vas bo kontaktiral naš upravitelj za nadaljnjo obdelavo.

Keramin
Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena
39 € 78 €
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Keramin sestava (Zdravilne učinkovine)

Seveda, tukaj je seznam sestavin v kremi Keramin in njihov učinek:

  • Izvleček cvetov kamilice: Izvleček cvetov kamilice ima protivnetne lastnosti in pomirja kožo. Uporablja se za nevtralizacijo glivičnih spor, kar pomaga ustaviti širjenje okužbe.
  • Karitejevo maslo: Karitejevo maslo deluje antiseptično in pomaga odpravljati kožne izpuščaje. Prav tako vlaži kožo in pomaga preprečevati nadaljnje draženje.
  • Izvleček propolisa: Izvleček propolisa ima mehčalne lastnosti in pomaga pri odpravljanju srbenja in luščenja kože. Prav tako ima protivnetne lastnosti.
  • Kokosovo olje: Kokosovo olje je znano po svojih antibakterijskih lastnostih in pomaga pri uničevanju mikrobov in bakterij na koži. Uporablja se za odpravljanje in preprečevanje izpuščajev.
  • Izvleček lubja vrbe: Izvleček lubja vrbe deluje tonično in pomaga mehčati kurja očesa ter žulje. Prav tako pomaga pri zdravljenju trdih predelov kože na stopalih.

Keramin: nevarnost, kako učinkovita, koristi

Krema Keramin ima številne prednosti, ki jo izstopajo med izdelki za odstranjevanje glivic na nogah:

  • Hitro delovanje: Keramin obljublja odstranjevanje glivic v samo 20 dneh, kar pomeni hitrejše in bolj učinkovito zdravljenje.
  • Naravne sestavine: Krema vsebuje 30 aktivnih naravnih sestavin, ki pomagajo odstraniti glivične spore in patogene, pri čemer nežno negujejo kožo.
  • Protiglivično delovanje: Uničuje glivične bakterije, ki povzročajo okužbo, kar prispeva k zdravljenju in preprečevanju ponovnih okužb.
  • Lajšanje srbenja in suhosti: Keramin pomaga pri odpravljanju srbenja in luščenja kože ter zagotavlja olajšanje pred neprijetnimi občutki.
  • Preprečevanje neprijetnih vonjav: Krema zmanjšuje neprijetne vonjave na nogah, kar pripomore k večji samozavesti.

Keramin kako uporabljati, navodilo za uporabo

Pred začetkom jemanja zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri jemanju tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila zdravnika ali farmacevta. Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.

Kontraindikacije

  1. Preobčutljivost na sestavine: Posamezniki, ki so preobčutljivi ali alergični na katere koli sestavine v kremi Keramin, bi se morali izogibati uporabi izdelka.
  2. Poškodovana ali razdražena koža: Krema se ne sme uporabljati na koži, ki je poškodovana, razdražena ali ima odprte rane, saj lahko to povzroči dodatno nelagodje.
  3. Otroci in nosečnice: V teh primerih se priporoča previdnost pri uporabi izdelka.

Možni neželeni učinki

  1. Lokalno draženje kože: Nekateri uporabniki lahko doživijo lokalno draženje kože, ki se kaže kot pordelost, srbenje ali pekoč občutek na mestu uporabe kreme.
  2. Alergijske reakcije: Posamezniki, ki so preobčutljivi na katere koli sestavine v kremi Keramin, lahko doživijo alergijske reakcije, kot so izpuščaji, otekanje ali srbenje.
  3. Suha koža: Za nekatere ljudi se lahko zdi, da krema Keramin povzroča suho kožo na prizadetih območjih.

Kako uporabljati zdravilo

Uporaba kreme Keramin je preprosta, in sledite tej navodili za uporabo:

  1. Priprava kože: Preden nanesete kremo, očistite in osušite prizadeta območja na nogah. Zagotovite, da so koža in nohti čisti.
  2. Nanesite tanko plast: S prsti nanesite tanko plast kreme na prizadeta območja, kot so medprstni deli, pete in nohti. Poskusite enakomerno porazdeliti kremo.
  3. Nežno vtrite: Nežno vtrite kremo v kožo, da pospešite absorpcijo. Bodite pozorni, da nežno vmasirate kremo na nohte in kožo.
  4. Uporaba: Uporabite kremo dvakrat na dan – enkrat zjutraj in enkrat zvečer. Pazite, da uporabljate kremo redno in sledite navodilom za zdravljenje, ki so navedena na embalaži izdelka.
  5. Izogibanje stiku s očmi: Pazite, da krema ne pride v stik z očmi. Če se to zgodi, takoj sperite z obilo vode.

Shranjevanje zdravila

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Tega zdravila ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini poleg oznake “Uporabno do”. Rok uporabnosti zdravila se izteče na zadnji dan navedenega meseca. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred svetlobo.

Keramin Rezultat uporabe

Rezultati uporabe kreme Keramin se lahko razlikujejo glede na posameznika, vendar vključujejo naslednje možne učinke:

  1. Odstranitev glivic: Krema Keramin pomaga pri odstranjevanju glivic na nogah v le 20 dneh, kar pripomore k izboljšanju zdravja in videza kože in nohtov.
  2. Zmanjšanje srbenja: Uporaba kreme lahko zmanjša srbenje in neprijetne občutke na prizadetih območjih, kar prispeva k večjemu udobju.
  3. Izboljšanje kože: Krema pomaga pri odpravljanju suhosti in luščenja kože, kar vodi k boljšemu stanju kože na nogah.
  4. Preprečevanje ponovne okužbe: Krema ne le odstrani glivicno okužbo, ampak tudi preprečuje njeno ponovno pojavljanje, kar ohranja dolgotrajno zdravje nog.
  5. Izginotje neprijetnega vonja: Uporaba kreme zmanjša neprijeten vonj na nogah, kar poveča samozavest in udobje.

Mnenja, ocene, negativni komentarji na forumih o zdravilu Keramin

Obstajajo resnični pregledi o izdelku Keramin na različnih forumih, spletnih mestih za ocenjevanje izdelkov, YouTube pregledih, pa tudi v komentarjih na Instagramu in Facebooku ter v ocenah strank na spletnih mestih lekarn in Ministrstva za zdravje. Več kot 95% teh komentarjev je pozitivnih narave.

Pozitivni pregledi izpostavljajo učinkovitost izdelka pri odpravljanju glivic na nogah, izboljšanju stanja kože in nohtov ter lajšanju neprijetnih simptomov. Uporabniki poročajo o hitrem delovanju in trajnih rezultatih.

Tukaj je nekaj mnenj resničnih uporabnikov s forumov in komentarjev:

Krema Keramin mi je resnično spremenila življenje! Dolgo sem se borila z glivicno okužbo na nogah, ki mi je povzročala veliko nelagodja in sramu. Po naključju sem naletela na Keramin in odločila sem se, da ga preizkusim.

Rezultati so bili osupljivi. V samo nekaj tednih sem opazila izboljšanje. Srbenje in luščenje sta se znatno zmanjšala, in moje noge niso več neprijetno vonjale. Najboljše pa je, da so se nohti na nogah začeli izboljševati in postajali manj krhki.

Zdaj sem bolj samozavestna in srečna, ker vem, da imam zdrave in lepe noge. Hvala, Keramin, da ste mi povrnili udobje in samozavest! Toplo priporočam vsem, ki se spopadajo z glivicami na nogah.

Ana, 45 let

Keramin je resnično presegel vsa moja pričakovanja. Dolgo sem se spopadala z nadležno glivično okužbo na nogah, ki je vplivala na moje vsakdanje življenje. Preizkusila sem že različne izdelke, vendar nobeden ni prinesel tako hitrih in učinkovitih rezultatov kot Keramin.

Po nekaj tednih redne uporabe sem opazila izjemno izboljšanje. Srbenje je izginilo, koža na nogah je postala bolj zdrava in nohti bolj trdni. Poleg tega mi ni več treba skrbeti za neprijeten vonj.

Zdaj si upam nositi odprte čevlje in se brezskrbno ukvarjati s športom, ne da bi me skrbelo za videz svojih nog. Keramin mi je vrnil samozavest in udobje. Zahvaljujoč temu izdelku sem se ponovno zaljubila v svoje noge! Priporočam ga vsem, ki se spopadajo z glivicami na nogah.

Maja, 35 let

Keramin je za mene postal rešitelj in sem zelo hvaležen za to. Glivična okužba na nogah me je mučila več let, in preizkusil sem različne izdelke brez pravega uspeha. Ko sem prvič slišal za Keramin, sem bil skeptičen, vendar sem se odločil, da mu dam priložnost.

Po nekaj tednih uporabe sem opazil izboljšanje, ki me je resnično presenetilo. Moja koža je postala bolj zdrava, srbenje se je znatno zmanjšalo, in moje noge niso več izžarevale neprijetnega vonja. Tudi moji nohti so se začeli vračati v boljšo formo.

Keramin je spremenil moje življenje na bolje in mi vrnil samozavest. Sedaj se lahko brez skrbi odpravim na plažo ali v bazen, saj vem, da so moje noge zdrave in lepe. Priporočam ga vsakomur, ki se bori z glivicami na nogah. Hvala, Keramin!

Marko, 39 let

Je Keramin ali res deluje ali je prevara?

Keramin ni prevara, saj je certificiran izdelek, ki izpolnjuje standarde Evropske unije. Redki negativni pregledi so povezani s možnostjo alergijskih reakcij na sestavine. Zato priporočam, da izdelek naročate samo prek uradne spletne strani proizvajalca.

Keramin
Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena
39 € 78 €
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Mnenja in komentarji zdravnikov

Keramin je izdelek, ki me je zares navdušil in je postal del mojega priporočila za paciente, ki se spopadajo z glivicami na nogah. Kot dermatologinja z mnogoletnimi izkušnjami sem preizkusila veliko izdelkov, vendar sem nad učinkovitostjo Keramina zares presenečena.

Keramin je hitro delujoča krema, ki je pomagala mnogim mojim pacientom. Opazila sem, da se srbenje in luščenje kože zmanjšata v zelo kratkem času po redni uporabi. Poleg tega so se nohti pacientov postopoma izboljšali, kar je za mnoge od njih predstavljalo težavo.

Zaradi certifikacije in skladnosti s standardi Evropske unije Keramin zagotavlja varnost in učinkovitost. Kot zdravnik močno priporočam, da izdelek naročate prek uradne spletne strani proizvajalca, da se izognete morebitnim težavam z neoriginalnimi izdelki. Keramin je izdelek, ki dejansko deluje in lahko pomaga pri izboljšanju stanja kože in nohtov pri glivičnih okužbah na nogah.

Dr. Elena Weber, specialistka za dermatologijo

FAQ: pogosta vprašanja

❓ Kako deluje krema Keramin pri zdravljenju glivic na nogah?

✅ Krema Keramin vsebuje aktivne naravne sestavine, ki pomagajo odstraniti glivice in preprečiti njihov ponovni nastanek. Deluje tako, da uničuje glivične bakterije, lajša srbenje in suhost ter odpravlja neprijeten vonj.

❓ Kako dolgo traja, da se opazijo rezultati po uporabi Keramina?

✅ Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika, vendar mnogi uporabniki poročajo o izboljšanju že v nekaj tednih redne uporabe. Pomembno je, da uporabljate izdelek v skladu z navodili za najboljše rezultate.

❓ Kakšna je cena Keramina?

✅ Cena Keramina je običajno 39 evrov. Vendar pa je proizvajalec trenutno v promociji in ponuja 50% popust.

❓ Ali je Keramin na voljo v lekarnah v Sloveniji?

✅ Na žalost Keramin trenutno ni na voljo v lekarnah v Sloveniji, ker ni na zalogi. Naslednja pošiljka na lekarniške skladišča bo na voljo čez 2-3 mesece. Zato priporočamo, da izdelek naročite prek uradne spletne strani proizvajalca.

❓ Ali obstajajo kakšne kontraindikacije za uporabo Keramina?

✅ Keramin je običajno varen za uporabo, vendar obstajajo nekateri posamezniki, ki bi se morali izogibati uporabi, če so preobčutljivi na sestavine izdelka ali imajo poškodovano kožo.

Keramin krema – v lekarni, cena, sestava, ocene, mnenja
Keramin krema – v lekarni, cena, sestava, ocene, mnenja
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 1 = 1

Blog Coronavirusecuador
Logo