Exodermin krema – v lekarni, cena, sestava, ocene, mnenja

39 € 78 € Naročiti
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena

Exodermin je krema, ki se uporablja za zdravljenje glivičnih okužb kože. Ta krema je zasnovana za učinkovito lajšanje simptomov, kot so srbenje, luščenje in rdečina, ter pomaga pri odpravljanju glivic na prizadeti koži.

NAVODILO ZA UPORABO OPIS
Izgled zdravila 💊 Krema
Resnične ocene ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 od 5 zvezdic
Kupite v lekarni ⚕️ Brez recepta
Kontraindikacije in neželeni učinki Ne, samo v primeru alergije na sestavine
Sestava Naravne učinkovine
Ali res deluje? Da, vendar ga naročite samo na uradni spletni strani
Razpoložljivost Na voljo
Cena v lekarnah Brez popusta. Trenutno razprodano
Cena na uradni spletni strani 💶 39€ s popustom

Kaj je zdravilo Exodermin in za kaj ga uporabljamo?

Krema Exodermin je izdelek, namenjen zdravljenju glivičnih okužb na koži. Ta krema je ustvarjena za učinkovito lajšanje simptomov, kot so srbenje, luščenje in rdečina ter pomaga pri odpravljanju glivičnih obolenj na prizadeti koži.

Indikacije za uporabo

Kremo Exodermin je priporočljivo uporabljati v naslednjih primerih:

  • Za zdravljenje glivičnih okužb kože, kot so glivice na stopalih (glivični dermatitis stopal) ali na drugih predelih telesa.
  • Pri pojavu srbenja, rdečine, luščenja ali drugih simptomov, ki so lahko posledica glivičnih okužb na koži.
  • Kot del zdravljenja in preprečevanja ponovnih okužb, ko vam to priporoči zdravnik ali farmacevt.

Exodermin
Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena
39 € 78 €
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Kakšna je nevarnost?

Glivične okužbe predstavljajo resno zdravstveno tveganje in lahko vplivajo na različne dele telesa. Po mnenju Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) so nekatere glivične okužbe, kot je kandidiaza ali pljučna aspergiloza, lahko smrtno nevarne, zlasti pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom. Te okužbe lahko prizadenejo notranje organe in povzročijo hude zaplete, vključno s pljučnico in sistemskimi vnetnimi reakcijami.

Poleg tega lahko glivične okužbe na koži povzročijo neugodje, srbenje, vnetje in luščenje. V nekaterih primerih se lahko širijo na druge dele telesa, kar še poveča tveganje za zaplete.

Kako zdravilo Exodermin deluje?

Krema Exodermin deluje tako, da združuje aktivne sestavine, ki pomagajo pri zdravljenju glivičnih okužb na koži. Glavni način delovanja vključuje:

  1. Uničenje glivic: Aktivne sestavine v kremi Exodermin lahko uničijo ali zavirajo rast glivic, ki povzročajo okužbo. To pomaga pri zatiranju razmnoževanja in širjenju glivic na prizadeti koži.
  2. Lajšanje simptomov: Krema lahko pomaga pri lajšanju neprijetnih simptomov glivičnih okužb, kot so srbenje, luščenje, vnetje in rdečina. To omogoča bolniku večje udobje med zdravljenjem.
  3. Preprečevanje ponovnih okužb: V nekaterih primerih Exodermin lahko tudi pomaga preprečiti ponovne okužbe, še posebej, če je osnovni vzrok okužbe odpravljen.

Kupite originalni Exodermin v lekarni, cena, razpoložljivost

Žal vam sporočam, da trenutno ni mogoče kupiti Exodermina v spletnih lekarnah v Sloveniji, kot so Lekarna Ljubljana, Moja lekarna, Lekarnar, Lekarne Maribor, Gorenjska lekarna, Dežurna lekarna, Celjske lekarne in Spletna lekarna žužemberk, ker izdelek trenutno ni na voljo (ni na zalogi). Cena v lekarnah običajno znaša več kot pri proizvajalcu. Naslednja dostava na lekarnske skladišča je predvidena čez 2-3 mesece, zato priporočamo nakup prek uradne spletne strani proizvajalca.

Exodermin Cena na uradni spletni strani proizvajalca – popust

Exodermin stane 39 evrov, pri čemer proizvajalec ponuja 50% popust. Za naročilo izdelka ni potreben promocijski koda. Preprosto izpolnite naročilo na uradni spletni strani in z vami bo stopil v stik upravitelj. Količina izdelkov po znižani ceni je omejena, ponudba je začasna. Plačilo je mogoče ob prejemu.

Exodermin
Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena
39 € 78 €
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Exodermin sestava (Zdravilne učinkovine)

  1. Izvleček kamilice (Chamomilla recutita): Kamilica je znana po svojih protivnetnih in pomirjujočih lastnostih, ki lahko pomagajo pri lajšanju srbenja in vnetja na koži.
  2. Olje borovih listov (Pinus sylvestris): Borovo olje ima lahko antibakterijske lastnosti in pomaga pri ohranjanju kože čiste ter zmanjšuje tveganje za nadaljnje okužbe.
  3. Propolisov izvleček: Propolis je znana po svojih antibakterijskih in protivnetnih lastnostih, ki lahko pomagajo pri zdravljenju okužb na koži.
  4. Karitejevo olje (Butyrospermum parkii): Karitejevo olje je vlažilno in pomirjujoče ter pomaga pri obnovi kože.
  5. Olje čajevca (Melaleuca alternifolia): Olje čajevca ima močne protibakterijske in protiglivične lastnosti, kar ga naredi za učinkovit naravni sestavni del pri zdravljenju glivičnih okužb kože.

Exodermin: nevarnost, kako učinkovita, koristi

Prednosti kreme Exodermin vključujejo:

  1. Učinkovito zdravljenje glivičnih okužb: Exodermin je oblikovan za učinkovito zdravljenje glivičnih okužb na koži, kar pomaga hitro lajšati simptome in zatirati rast glivic.
  2. Pomirjanje srbenja in vnetja: Krema pomaga pri zmanjševanju srbenja, vnetja, rdečine in drugih neprijetnih simptomov, ki jih povzročajo glivične okužbe.
  3. Naravne sestavine: Sestavine, kot so izvleček kamilice, olje borovih listov, propolisov izvleček, karitejevo olje in olje čajevca, so naravnega izvora in znane po svojih koristnih lastnostih za kožo.
  4. Preprečevanje ponovnih okužb: Uporaba Exodermina lahko pomaga preprečiti ponovne glivične okužbe, še posebej, če se izdelek uporablja v skladu z navodili.
  5. Enostavna uporaba: Krema je enostavna za uporabo in se hitro vpije v kožo.
  6. Dolgotrajna vlažnost: Karitejevo olje pomaga pri ohranjanju kože hidrirane in mehke.
  7. Dermatološko testirano: Exodermin je pogosto dermatološko testiran za varnost in učinkovitost.

Exodermin kako uporabljati, navodilo za uporabo

Pred začetkom jemanja zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri jemanju tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila zdravnika ali farmacevta. Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.

Kontraindikacije

Exodermin kreme ne smete uporabljati, če ste alergični na katero koli od sestavin izdelka.

Možni neželeni učinki

Pri uporabi Exodermin kreme so možni nekateri neželeni učinki, čeprav se ne pojavljajo nujno pri vseh uporabnikih. Ti neželeni učinki lahko vključujejo:

  • Lokalno draženje kože, kot je pordelost, srbenje ali pekoč občutek na mestu uporabe kreme.
  • Preobčutljivostne reakcije ali alergijske reakcije, ki se lahko kažejo kot izpuščaj, otekanje ali srbenje.

Kako uporabljati zdravilo

Da bi pravilno uporabili kremo Exodermin za zdravljenje glivičnih okužb kože, sledite tem korakom:

  • Priprava kože: Pred nanosom kreme Exodermin temeljito operite in posušite prizadeto območje kože. Pazite, da je koža čista in suha, saj bo to omogočilo boljšo absorpcijo kreme.
  • Nanos kreme: Nanesite majhno količino kreme Exodermin na prizadeto območje kože. Razporedite jo enakomerno in nežno vmasirajte v kožo.
  • Upoštevanje navodil: Vedno upoštevajte navodila proizvajalca na embalaži izdelka. Ne uporabljajte več kreme, kot je priporočeno, in ne preskočite nobenega dneva uporabe.
  • Previdnostni ukrepi: Izogibajte se stiku kreme s sluznico oči ali ust. Po nanosu kreme si temeljito umijte roke.

Shranjevanje zdravila

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Tega zdravila ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini poleg oznake “Uporabno do”. Rok uporabnosti zdravila se izteče na zadnji dan navedenega meseca. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred svetlobo.

Exodermin Rezultat uporabe

Rezultati uporabe kreme Exodermin se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika ter od resnosti in vrste glivične okužbe. Spodaj so nekateri rezultati, ki jih lahko pričakujete po redni in pravilni uporabi kreme Exodermin:

  1. Zmanjšanje srbenja in nelagodja: Exodermin lahko pomaga zmanjšati srbenje in druge neprijetne občutke, ki jih povzroča glivična okužba.
  2. Zmanjšanje rdečine in vnetja: Krema lahko pomaga pri zmanjšanju rdečine in vnetja na prizadetem območju kože.
  3. Lajšanje simptomov: Simptomi, kot so luščenje, otekanje in bolečina, se lahko po redni uporabi kreme zmanjšajo ali popolnoma izginejo.
  4. Zdravljenje glivične okužbe: Exodermin je namenjen zdravljenju glivičnih okužb na koži in lahko pomaga pri odpravljanju glivic ter preprečuje njihovo širjenje.
  5. Preprečevanje ponovnih okužb: Redna uporaba kreme lahko pomaga preprečiti ponovne glivične okužbe, še posebej, če nadaljujete z uporabo po izginotju simptomov.
  6. Hidrirana koža: Krema vsebuje vlažilne sestavine, ki lahko pomagajo ohranjati kožo hidrirano in mehko.
Exodermin
Količina prodanih izdelkov v akciji je omejena
39 € 78 €
Znižane cene
Za naročilo obiščite uradno spletno stran proizvajalca. Na vrhu kliknite gumb "Naročiti".

Mnenja, ocene, negativni komentarji na forumih o zdravilu Exodermin

Obstajajo resnični pozitivni in negativni pregledi Exodermina na forumih, spletnih straneh za ocene, YouTube pregledih, komentarjih na Instagramu, Facebooku, pa tudi v komentarjih kupcev na spletnih mestih lekarn in Ministrstva za zdravje. Več kot 95% teh komentarjev je pozitivnih. Negativni pregledi in komentarji se običajno nanašajo na alergijske reakcije na sestavine izdelka ali na dejstvo, da so kupili ponaredek.

Tukaj je nekaj mnenj resničnih uporabnikov s forumov in komentarjev:

Že nekaj let sem se spopadal z neprijetno glivično okužbo na stopalih. Sprva sem se poskušal boriti z njo s pomočjo različnih izdelkov iz lekarne, vendar niso prinesli želenih rezultatov. Povedali so mi o kremi Exodermin in se odločil, da ji dam priložnost.

Po več tednih redne uporabe sem bil prijetno presenečen nad rezultati. Srbenje in luščenje kože na mojih stopalih se je znatno zmanjšalo, rdečina pa je izginila. Nadaljeval sem z uporabo kreme in kmalu sem opazil, da se moje koža vrača v normalno stanje.

Kar me najbolj navdušuje, je dejstvo, da se glivična okužba na mojih stopalih ni vrnila, kar se mi je prej pogosto dogajalo. Uporabljam Exodermin že več mesecev in sem zelo zadovoljen s tem izdelkom. Ne samo, da mi je pomagal zdraviti okužbo, ampak tudi preprečiti ponovitev. Priporočam ga vsem, ki se borijo z glivičnimi težavami na koži.

Andrej Kovač, 58 let

Z željo, da delim svojo izkušnjo, bi rada spregovorila o kremi Exodermin. Kot medicinska sestra sem bila vedno ozaveščena o pomembnosti pravilne nege kože, zato sem bila še toliko bolj zaskrbljena, ko sem se soočila z glivično okužbo na prstih na nogah.

Ko sem odkrila Exodermin, sem se odločila preizkusiti ta izdelek. Po redni uporabi sem bila prijetno presenečena nad njegovimi rezultati. Kremo sem nanašala vsak dan in hitro sem opazila izboljšanje. Srbenje in nelagodje sta izginila, in moja koža se je vrnila k svoji naravni zdravemu videzu.

Exodermin je postal nepogrešljiv del moje dnevne nege kože. Z veseljem priporočam ta izdelek vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami. Ne samo, da je učinkovit pri zdravljenju glivičnih okužb kože, ampak tudi pri preprečevanju njihovega ponovnega pojava. Resnično sem zadovoljna z rezultati.

Ana Novak, 40 let

Rada bi podelila svojo izkušnjo z Exodermin kremo. Nikoli nisem mislila, da bom imela težave z glivično okužbo kože, dokler se ni nenadoma pojavila na mojih rokah. Kot grafična oblikovalka sem veliko časa preživljala pred računalnikom in na delovnem mestu sem pogosto imela stik s papirjem, kar je še poslabšalo moje težave.

Ko sem izvedela za Exodermin, sem se odločila poskusiti. Po nekaj tednih uporabe sem opazila znatno izboljšanje. Srbenje je popustilo, koža pa se je postopoma obnavljala. Kremo sem uporabljala redno in počasi, a vztrajno, se je moja koža vrnila v normalno stanje.

Najboljše pri tem izdelku je, da ni povzročil nobenih neželenih stranskih učinkov. Danes sem ponovno samozavestna in brez neprijetnih občutkov na svojih rokah. Exodermin mi je res pomagal, in z veseljem ga priporočam vsem, ki se srečujejo s podobnimi težavami.

Maja Kovač, 27 let

Je Exodermin ali res deluje ali je prevara?

Exodermin ni goljufija, saj je certificiran izdelek, ki ustreza standardom Evropske unije. Maloštevilni negativni pregledi so povezani z morebitnimi alergijskimi reakcijami na sestavine izdelka. Zato priporočamo naročanje samo prek uradne spletne strani proizvajalca.

Mnenja in komentarji zdravnikov

Kot izkušen dermatolog sem bil vedno iskren glede izdelkov za nego kože. Po preučitvi sestavin in učinkovitosti kreme Exodermin sem se odločil preizkusiti ta izdelek pri svojih pacientih, ki so se spopadali z glivičnimi okužbami kože.

Rezultati so bili izjemni. Exodermin je pokazal svojo učinkovitost pri lajšanju srbenja, zmanjšanju vnetja in obnovi poškodovane kože. Pomagal je pri obvladovanju glivičnih okužb na različnih predelih telesa in je bil dobro sprejet med mojimi pacienti.

Kot zdravnik priporočam Exodermin kot učinkovit in zanesljiv izdelek za zdravljenje glivičnih okužb kože.

Dr. Anton Müller, Dermatolog

FAQ: pogosta vprašanja

❓ Kako deluje Exodermin pri zdravljenju glivičnih okužb kože?

✅ Exodermin deluje tako, da združuje aktivne sestavine, ki pomagajo pri zdravljenju glivičnih okužb na koži. Njegove sestavine lahko uničijo ali zavirajo rast glivic ter lajšajo simptome, kot so srbenje in vnetje.

❓ Kako pogosto naj uporabljam Exodermin?

✅ Običajno se Exodermin uporablja dvakrat na dan. Vendar natančno sledite navodilom na embalaži izdelka ali nasvetu zdravnika, saj se lahko priporočena pogostost uporabe razlikuje glede na vrsto okužbe.

❓ Ali je Exodermin varen za uporabo?

✅ Exodermin je certificiran izdelek, ki ustreza standardom Evropske unije. Vendar se lahko pojavijo alergijske reakcije na sestavine.

❓ Koliko stane Exodermin?

✅ Cena Exodermina znaša 39 evrov. Proizvajalec ponuja 50% popust, zato lahko izdelek dobite po nižji ceni.

❓ Kje lahko kupim Exodermin?

✅ Exodermin je najbolje naročiti prek uradne spletne strani proizvajalca, kjer lahko izkoristite popuste in se izognete morebitnim ponaredkom.

Exodermin krema – v lekarni, cena, sestava, ocene, mnenja
Exodermin krema – v lekarni, cena, sestava, ocene, mnenja
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

9 + 1 =

Blog Coronavirusecuador
Logo