Keramin kremas – vaistinėje, kaina, atsiliepimai, sudėtis

39 € 78 € Užsisakyti
Sumažintos kainos
Norėdami užsisakyti, apsilankykite oficialioje gamintojo svetainėje. Viršuje spustelėkite mygtuką "Užsisakyti“.

Akcijoje parduodamų prekių kiekis ribotas

Keramin kremas yra specialiai sukurtas produktas, skirtas kovoti su grybelio apraiškomis odos paviršiuje. Jame sudėti efektyvūs komponentai, tokių kaip Salicilo rūgštis, Cinko oksidas, Propolis ir kitos natūralios medžiagos, kurios siejasi su grybelio problema ir prisideda prie jos sprendimo.

Informacija apie pakuotę Informacija pacientui
Forma 💊 Kremas
Atsiliepimai ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 iš 5 žvaigždučių
Pirkite vaistinėje ⚕️ Nereceptiniai vaistai
Kontraindikacijos ir šalutinis poveikis Ne, tik jei esate alergiškas sudedamosioms dalims
Ingredientai Salicilo rūgštis, Cinko oksidas, Propolis, Ramunėlių žiedai, Gluosnio žievė, Limonenas, Pipirmėtė, Beržo žievė, Kokosų aliejus, Kadagių aliejus, Arbatmedžio aliejus, Šėjos medžio sviestas
Tiesa ar melas? TIKRAS. Perskaitykite apžvalgą žemiau
Ar tai tikrai veikia? Taip, bet užsisakykite tik oficialioje svetainėje
Prieinamumas Prekyboje
Kaina vaistinese Be nuolaidos. Vaistinėje nėra sandėlyje
Kaina oficialioje svetainėje 💶 39 EUR su nuolaida.

Kas yra Keramin ir kam jis vartojamas?

Keramin yra specialiai sukurta kremo formulė, skirta kovoti su grybelio apraiškomis ant odos paviršiaus. Šio kremo unikalus sudėtis apima Salicilo rūgštį, Cinko oksidą, Propolį, Ramunėlių žiedus, Gluosnio žievę, Limonena, Pipirmętę ir Beržo žievę. Šie komponentai veiksmingai veikia, siekdami mažinti grybelio sukeltus neigiamus simptomus ir prisidėti prie odos sveikatos atkūrimo.

Keramin
Akcijoje parduodamų prekių kiekis ribotas
39 € 78 €
Sumažintos kainos
Norėdami užsisakyti, apsilankykite oficialioje gamintojo svetainėje. Viršuje spustelėkite mygtuką "Užsisakyti“.

Naudojimo indikacijos

Keramin kremą rekomenduojama naudoti šiais atvejais:

  • Grybelio Infekcijos: Keramin kremas tinkamas naudoti esant įvairioms grybelinėms odos infekcijoms, įskaitant nagų grybelį ir kūno paviršiaus grybelius.
  • Niežėjimas ir Sudirginimas: Produktas gali būti naudojamas siekiant sumažinti niežėjimą, sudirginimą ir kitus nepatogius simptomus, susijusius su grybelio infekcija.
  • Prevencija: Keramin kremas gali būti taikomas kaip priemonė grybelio prevencijai, ypač tiems, kurie linkę į pasikartojančias infekcijas arba turi didesnį rizikos faktorių.
  • Sausa ir Įtrūkusi Oda: Jis tinka naudoti gydant odos plotus, kuriuose grybelis sukėlė sausumą ir įtrūkimus.
  • Kitos Odos Problemos: Keramin kremas gali būti naudojamas gydant kitas odos problemas, kurias sukelia grybelio infekcijos arba prieš jas apsaugo.

Koks yra pavojus?

Grybelinės infekcijos ne tik sukelia diskomfortą ir estetinius trūkumus, bet ir gali kelti rimtą pavojų sveikatai. Grybelis dažnai plinta greitai ir gali paveikti įvairias odos sritis, nagus ar net giliau esančius audinius. Viename iš autoritetingų šaltinių, Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) teigimu, grybelinės infekcijos gali sukelti rimtus sveikatos sutrikimus, ypač pacientams su silpna imunine sistema ar kitais sveikatos sutrikimais.

Be fizinės sveikatos poveikio, grybelinės infekcijos gali turėti psichologinių padarinių, įskaitant sumažėjusią savivertę ir socialinį susidomėjimą. Pacientai dažnai patiria neigiamą poveikį emociniam gerovei dėl grybelinių infekcijų sukeliamo diskomforto ir galimo stigmatizavimo. Svarbu imtis veiksmų kovojant su grybelio infekcijomis, siekiant išvengti šių potencialių pavojų ir palaikyti bendrą sveikatą.

Kaip veikia Keramin?

Keramin kremo veiksmingumas grindžiamas unikalia sudėtimi, kurioje įtraukti įvairūs natūralūs komponentai. Šie veiksniai sąveikauja su grybelio infekcija ir odos būkle, teikdami šias naudingas savybes:

  1. Antigrybelinis Poveikis: Kremo sudėtyje esantys komponentai turi savybių, kurios padeda mažinti grybelio aktyvumą ir slopina jo plitimą ant odos paviršiaus.
  2. Uždegimą Mažinantis Efektas: Kai kurie ingredientai turi natūralų uždegimą mažinantį poveikį, kuris padeda sumažinti odos paraudimą ir patinimą, susijusius su grybelio infekcija.
  3. Maitinamasis Poveikis Odai: Keramin kremo komponentai, tokie kaip propolis, ramunėlių žiedai ir beržo žievė, suteikia maitinamąjį poveikį odai, prisidedant prie jos atsinaujinimo ir atstatymo.
  4. Niežėjimą Mažinantis Poveikis: Kremas taip pat gali sumažinti niežėjimą ir diskomfortą, kurie dažnai lydi grybelinės infekcijos.
  5. Prevencinės Savybės: Keramin kremas gali būti naudojamas kaip prevencinė priemonė, siekiant užkirsti kelią grybelio infekcijos pasikartojimui.

Pirkite originalų Keramin vaistinėje, kaina, prieinamumas

Keramin vaistą galima įsigyti įvairiose Lietuvos vaistinėse, tokių kaip Benu, Gintarinė, MANO, Eurovaistine.lt, Camelia, Norfa, Apotheka [LT], 100 metų, Internetinė vaistinė, ir Ramunėlės. Tačiau šiuo metu produktas nepasiekiamas (nėra sandėlyje) daugelyje šių vaistinių. Kainos vaistinėse paprastai yra aukštesnės. Kitas vaisto atsiradimo vaistinėse laukimas yra po 2-3 mėnesių, todėl rekomenduojame įsigyti jį tiesiogiai iš oficialaus gamintojo svetainės.

Gydytojai pataria Keramin vaistą pirkti iš oficialaus šaltinio, kad būtų užtikrinta produkto autentiškumas. Produktą galima įsigyti su pristatymu visoje Lietuvoje, įskaitant didžiuosius miestus Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Alytų, Marijampolę, Mažeikius, Jonavą, Uteną, Kėdainius, Telšius, Visaginą, Tauragę, Ukmergę, Plungę, Kretingą, Šilalę, Raseinius ir Palangą.

Keramin kaina oficialioje gamintojo svetainėje – nuolaida

Keramin kaina oficialioje gamintojo svetainėje dabar yra 39 EUR. Producentas siūlo didelę nuolaidą – 50%. Norint įsigyti produktą už specialią kainą, jums tiesiog reikia apsilankyti oficialiame gamintojo tinklalapyje, kur galėsite lengvai užsisakyti internetu. Jokio specialaus promokodo nereikia. Užpildykite tiesioginį užsakymo formą svetainėje, o su jumis susisieks vadybininkas. Akcijoje yra ribotas prekių kiekis, todėl svarbu nedelsiant pasinaudoti šia pasiūlymu. Mokėjimas gali būti atliktas gavus prekę.

Keramin
Akcijoje parduodamų prekių kiekis ribotas
39 € 78 €
Sumažintos kainos
Norėdami užsisakyti, apsilankykite oficialioje gamintojo svetainėje. Viršuje spustelėkite mygtuką "Užsisakyti“.

Ingredientai (sudėtis)

Koks yra veiksmingumas, nauda ir žala?

Keramin kremo naudojimas gali suteikti keletą privalumų, siekiant veiksmingai kovoti su grybelio infekcijomis:

  • Priešgrybelinis Poveikis: Produkto sudėtyje esantys komponentai turi priešgrybelinį poveikį, padedantį slopinti grybelio augimą ir plitimą ant odos paviršiaus.
  • Uždegimą Mažinantis Efektas: Kai kurie ingredientai turi priešuždegiminį poveikį, kuris gali sumažinti odos uždegimą ir susijusį diskomfortą.
  • Sausumą Mažinantis Poveikis: Keramin kremas gali būti naudojamas siekiant sumažinti odos sausumą, įskaitant įtrūkimus, kuriuos gali sukelti grybelio infekcijos.
  • Natūralios Sudėtinės Dalys: Daugelis komponentų yra natūralios kilmės, tokių kaip propolis, ramunėlės ir beržo žievė, kurios gali prisidėti prie odos sveikatos ir jos atstatymo.
  • Niežėjimą Mažinantis Efektas: Kremas gali padėti sumažinti niežėjimą, kuris dažnai lydi grybelio infekcijas.
  • Prevencinės Savybės: Keramin kremas taip pat gali būti naudojamas prevenciniu tikslu, ypač tiems, kurie linkę į pasikartojančias grybelio infekcijas arba siekia išlaikyti odos higieną.

Informacinis lapelis, kaip vartoti

Atidžiai perskaitykite visą šį lapelį, prieš pradėdami vartoti vaistą, nes jame pateikiama Jums svarbi informacija. Visada vartokite šį vaistą tiksliai kaip aprašyta šiame lapelyje arba kaip nurodė gydytojas arba vaistininkas. Neišmeskite šio lapelio, nes vėl gali prireikti jį perskaityti.

Kontraindikacijos

  1. Keramin kremas, kaip ir bet kuris kitas produktas, gali turėti kontraindikacijų, kurios turėtų būti žinomos vartojant. Čia pateikiamos galimos kontraindikacijos Keramin kremui:
  2. Alergija Į Komponentus: Jei esate alergiškas ar jautrus bet kuriam iš Keramin kremo ingredientų, vartoti gali sukelti alergines reakcijas, tokių kaip paraudimas, niežėjimas ar patinimas.
  3. Odą Sudirginantys Veiksniai: Esant odos susirgimams, nudegimams arba kitoms aktyvioms odos ligoms, gali būti pageidautina pasitarti su gydytoju prieš pradėdami naudoti produktą.

Galimas šalutinis poveikis

  1. Keramin kremo vartojimas gali būti saugus daugumai žmonių, tačiau kaip ir su bet kuriuo vaistiniu preparatu, gali pasireikšti kai kurie šalutiniai poveikiai. Čia pateikiamos galimos Keramin kremo šalutinių poveikių situacijos:
  2. Alerginės Reakcijos: Kai kurie žmonės gali patirti alergines reakcijas į vieną ar kelis Keramin kremo komponentus, tokias kaip paraudimas, niežėjimas ar odos bėrimas.
  3. Odos Susirgimai: Jei kremas yra naudojamas ant pažeistos arba dirginamos odos, tai gali sukelti sudirginimą arba pabloginti esamas odos sąlygas.

Dozavimas ir vartojimo būdas

Keramin kremo naudojimo būdas yra paprastas, tačiau svarbu laikytis nurodymų ir rekomendacijų. Štai kaip teisingai naudoti Keramin kremą:

  1. Paruošimas: Prieš naudojant kremą, patariama gerai nuplauti ir išdžiovinti užsikrėstą odos sritį.
  2. Tepti Plonu Sluoksniu: Kremą tepti plonu sluoksniu tiesiog ant užsikrėstos odos srities. Būtina užtikrinti, kad kremas būtų vienodai paskirstytas.
  3. Masažuoti į Odą: Švelniai įtrinkite kremą į odą, atlikdami lengvą masažą. Tai padės geriau įsiskverbti į odą.
  4. Taikyti Du Kartus Per Dieną: Rekomenduojama naudoti Keramin kremą bent du kartus per dieną – ryte ir vakare. Tai svarbu norint palaikyti nuolatinį grybelio infekcijos gydymą.

Kaip laikyti

Šį vaistą laikykite vaikams nepastebimoje ir nepasiekiamoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.

Naudojimo rezultatas

Po Keramin naudojimo gali pasireikšti šie rezultatai:

  • Mažėjantis Grybelio Aktyvumas: Pastebimas grybelio aktyvumo mažėjimas, o tai leidžia sumažinti infekcijos plitimą ir tolesnį jo vystymąsi.
  • Sumažėjęs Odos Uždegimas: Kremo vartojimas gali padėti sumažinti odos uždegimą, kurį sukelia grybelio infekcija, dėl to odos būklė tampa gerokai patogesnė.
  • Slopintas Niežėjimas: Daugelis žmonių pastebi, kad po Keramin kremo naudojimo mažėja niežėjimas ir diskomfortas, susijęs su grybelio infekcija.
  • Odai Suteikiama Drėgmė: Kremo sudėtyje esantys ingredientai gali prisidėti prie odos drėkinimo, ypač svarbu, kai grybelio infekcija gali sukelti odos sausumą.
  • Gydančios Savybės: Tam tikri komponentai turi gydančių savybių, kurios padeda atkurti odą po grybelio infekcijos.
  • Prevencinis Poveikis: Nuolat naudojant, Keramin gali turėti prevencinį poveikį, mažinant galimybę pasikartoti grybelio infekcijoms.

Keramin
Akcijoje parduodamų prekių kiekis ribotas
39 € 78 €
Sumažintos kainos
Norėdami užsisakyti, apsilankykite oficialioje gamintojo svetainėje. Viršuje spustelėkite mygtuką "Užsisakyti“.

Vartotojų atsiliepimai apie Keramin, patirtis, neigiamos nuomonės – forumas

Keramin sulaukė realių atsiliepimų tiek teigiamų, tiek neigiamų iš vartotojų, išreikštų įvairiose interneto platformose, įskaitant lietuviškus forumus, svetaines su atsiliepimais, YouTube apžvalgas, Instagram ir Facebook komentarus, taip pat pirkėjų atsiliepimus vaistinėse ir sveikatos departamentų tinklalapiuose. Daugiau kaip 95% atsiliepimų yra teigiami.

Štai keletas tikrų vartotojų nuomonių iš forumų ir komentarų:

Esu Jūratė, 35 metų biuro administratė, ir norėčiau pasidalinti savo patirtimi su Keramin kremu. Prieš kelias savaites pastebėjau ant kojų grybelio simptomus – niežėjimą, paraudimą, ir supratau, kad reikia imtis veiksmų.

Skeptiškai nusprendžiau išbandyti Keramin. Nuo pat pirmojo naudojimo pastebėjau malonų vėsos jausmą ir sumažėjusį niežėjimą. Nuo tada praejo dvi savaitės, ir esu dėkinga, kad pasirinkau šį kremą.

Mano kojų oda atrodo kur kas geriau – paraudimas mažėja, niežėjimas beveik visiškai išnyko. Be to, patiko tai, kad Keramin sudėtyje yra natūralių ingredientų, todėl jaučiuosi saugi ir tikra dėl naudojimo.

Džiaugiuosi, kad radau veiksmingą ir saugų būdą kovoti su grybelio infekcija. Rekomenduočiau Keramin tiems, kurie susiduria su panašiais odos problemų iššūkiais.

Jūratė M., 35 m.

Sveiki, aš esu Algirdas, 42 metų statybininkas, ir noriu pasidalinti savo patirtimi su Keramin kremu nuo grybelio. Pastaruoju metu pastebėjau, kad mano kojų nagai tapo trapūs ir pasirodė kai kurie nepatogūs simptomai.

Pabandydamas kelis kitus preparatus ir nematydamas gerų rezultatų, nusprendžiau išbandyti Keramin. Jau po pirmojo vartojimo pastebėjau, kad kremas yra lengvas ir greitai įsigeria į odą. Be to, jau po kelių dienų sumažėjo niežėjimas ir paraudimas.

Esu dėkingas, kad radau šį produktą. Mano nagai pradeda atgauti sveiką išvaizdą, o tai suteikia pasitikėjimo. Keramin tampa kasdieniniu mano odos priežiūros produktu, ir rekomenduočiau jį kitiems, kovojantiems su panašiomis problemomis.

Algirdas S., 42 m.

Sveiki, aš esu Lina, 28 metų mokytoja, ir noriu pasidalinti savo puikiomis patirtimis su Keramin kremu. Prieš keletą savaičių pastebėjau ant kojų grybelio požymius – niežėjimą ir paraudimą. Man tai buvo naujas išbandymas, ir aš nedelsdama pradėjau ieškoti efektyvaus sprendimo.

Mano draugė rekomendavo Keramin kremą, ir tai buvo tikras atradimas! Nuo pat pirmojo vartojimo pastebėjau malonų švelnumą ir nuostabų vėsos pojūtį. Grybelio simptomai pradėjo mažėti, ir aš jaučiausi patogiau savo odosje.

Ypač vertinu tai, kad Keramin naudoja natūralius ingredientus. Tai suteikia man pasitikėjimo, kad rūpinuosi savo oda saugiai. Po kelių savaičių mano kojos atrodo ir jaučiasi daug geriau. Ačiū Keramin už efektyvų grybelio gydymą!

Ar Keramin tikrai veikia, ar tai apgaulė?

Keramin yra sertifikuotas produktas, atitinkantis Europos Sąjungos standartus, todėl jį galima laikyti patikimu ir saugiu. Nedaugelis neigiamų atsiliepimų dažniausiai yra susiję su galimomis alerginėmis reakcijomis į kai kuriuos ingredientus. Tačiau svarbu pabrėžti, kad šie atvejai yra reti.

Siekiant išvengti galimų problemų ir užtikrinti, kad gausite tik originalų produktą, rekomenduojama užsisakyti Keramin tik per oficialų gamintojo internetinį puslapį.

Gydytojų nuomonės ir komentarai

Sveiki, aš esu Dr. Klaus Schneider, patyręs dermatovenerologas iš Vokietijos, ir noriu išreikšti savo teigiamą nuomonę apie Keramin kremą. Mano ilgametė praktika leido susidurti su įvairiomis odos problemomis, įskaitant grybelio infekcijas.

Pastaruoju metu aš susidūriau su pacientais, kuriems buvo diagnozuota grybelio infekcija, ir jiems buvo rekomenduotas Keramin kremas. Stebėjau puikius rezultatus – greitas simptomų mažėjimas, odos būklės pagerėjimas.

Mano kolegos ir aš vertiname, kad Keramin naudoja natūralius ingredientus, kurie yra saugūs ir efektyvūs. Tai yra sertifikuotas produktas, atitinkantis aukštus Europos Sąjungos standartus. Manau, kad šis kremas yra vertas dėmesio ir gali būti naudingas tiems, kurie siekia efektyviai kovoti su grybelio infekcijomis.

Dr. Klaus Schneider, Dermatovenerologas

DUK: dažniausiai užduodami klausimai ir atsakymai

❓ Kiek kainuoja Keramin kremas?

✅ Keramin kremo kaina yra 39 EUR. Ši kaina yra galiojanti oficialiame gamintojo internetiniame puslapyje.

❓ Ar Keramin yra sukčiavimas?

✅ Ne, Keramin nėra sukčiavimas. Tai sertifikuotas produktas, atitinkantis Europos Sąjungos normas. Nedaugelis neigiamų atsiliepimų gali būti siejami su galimomis alerginėmis reakcijomis, tačiau tai reti atvejai.

❓ Koks yra Keramin kremo sudėtis?

✅ Keramin kremo sudėtis apima šiuos ingredientus: Salicilo rūgštis, Cinko oksidas, Propolis, Ramunėlių žiedai, Gluosnio žievė, Limonenas, Pipirmėtė, Beržo žievė. Šie komponentai yra pasirinkti dėl savo natūralių savybių ir gali prisidėti prie grybelio infekcijos gydymo.

❓ Ar galima įsigyti Keramin kremą be recepto?

✅ Taip, Keramin kremą galima įsigyti be recepto. Tačiau reikia paminėti, kad šiuo metu preparato nėra galima įsigyti vaistinėse. Rekomenduojame pirkti tik iš oficialaus gamintojo tinklalapio.

❓ Kur galiu įsigyti Keramin kremą?

✅ Dėl šiuo metu riboto prekybos aptekose kiekio, Keramin kremą rekomenduojama įsigyti tik per oficialų gamintojo internetinį puslapį. Tai užtikrins, kad gausite originalų produktą.

Keramin kremas – vaistinėje, kaina, atsiliepimai, sudėtis
Keramin kremas – vaistinėje, kaina, atsiliepimai, sudėtis
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

1 + = 4

Blog Coronavirusecuador
Logo