Fungent krém – gyógyszertár, ár, vélemények, fórum, hatás, átverés?

12900 Ft 25800 Ft Rendelés
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Korlátozott mennyiség kedvezményes áron

A Fungent gombaelleni krém egy hatékony és gyorsan ható készítmény a gombás fertőzések ellen, amely segít megszabadulni a kellemetlen tünetektől és visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

A Fungent krém természetes összetevőkön alapul, és dermatológiailag tesztelték, így biztonságosan alkalmazható a gomba okozta problémák kezelésére a lábon vagy a kézen egyaránt.

Betegtájékoztató Információk a felhasználó számára
Besorolás típusa 💊 Krém
Vélemények ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 az 5 csillagból
Vásároljon a gyógyszertárban ⚕️ Vény nélkül kapható gyógyszer
Ellenjavallatok és lehetséges mellékhatások Nem, csak az összetevőkre való allergia esetén.
Összetevők Természetes hatóanyagok
Tényleg működik? Igen, de csak a hivatalos weboldalon rendelje meg.
Elérhetőség Készleten
Ár a gyógyszertárakban Kedvezmény nélkül. Jelenleg nincs raktáron
Ár a hivatalos oldalon 💶 12900 Ft Kedvezménnyel

Mi az a Fungent

A Fungent gombaellenes krém egy olyan termék, amely hatékonyan kezeli a gombás fertőzéseket, és segít megszabadulni a kellemetlen tünetektől, valamint visszaadja a bőr egészséges megjelenését.

Milyen betegségek esetén alkalmazható

A Fungent gombaellenes krémet akkor érdemes alkalmazni, ha a következő okok valamelyike miatt szükséges:

  • Lábujjak közötti gombás fertőzés (lábgomba): Amikor a lábujjak közötti bőrön gomba okozta fertőzés jelentkezik, a Fungent krém hatékonyan kezeli a tüneteket, például a viszketést, hámlást és bőrpírt.
  • Körömgomba: Ha a köröm elszíneződött, vastag vagy törékeny, valamint kellemetlen szagú, akkor a Fungent krém segíthet a körömgomba kezelésében és a köröm állapotának javításában.
  • Gombás bőrfertőzés más területeken: A Fungent krém hatékonyan alkalmazható más testrészek, például a kéz, hónalj vagy derék területén jelentkező gombás fertőzések kezelésére is.

Fungent
Korlátozott mennyiség kedvezményes áron
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Mi a veszély?

A gombás fertőzések komoly egészségügyi veszélyt jelenthetnek, különösen akkor, ha nem megfelelően kezelik őket. Az ilyen típusú fertőzések gyakran elterjednek és súlyosabb egészségügyi problémákhoz vezethetnek, mint például a bakteriális fertőzések. A hosszú távú, nem megfelelően kezelt gombás fertőzések károsíthatják a bőrt, a körömágyat és a lábujjak közti bőrt, és akár fájdalmas sebeket vagy fekélyeket is okozhatnak. Továbbá, az immunrendszer gyengesége esetén a gombás fertőzések súlyosabbá válhatnak és nehezebben gyógyulhatnak.

Hogyan működik a Fungent?

A Fungent gombaellenes krém hatékonyan működik a gombás fertőzések ellen és többféle módon fejti ki hatását. Az alábbiakban felsorolom néhány módját, ahogy a Fungent krém működhet:

Gombaellenes hatás: A Fungent krém olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek gátolják a gombák növekedését és szaporodását. Ezáltal megakadályozza a gomba további terjedését és fertőzés kialakulását a bőrön és körömön.

Gyulladáscsökkentő hatás: A gombás fertőzések gyakran kísérhetők gyulladásos reakciókkal, például bőrpírral, duzzanattal és viszketéssel. A Fungent krém segíthet csökkenteni ezeket a gyulladásos tüneteket, enyhítve ezzel a kellemetlenséget.

Bőrfertőzés megelőzése: A Fungent krém rendszeres alkalmazásával a gombaellenes hatás mellett segíthet megelőzni a gombás fertőzések kiújulását, különösen olyan területeken, ahol a kockázat magasabb, például a lábujjak között vagy a lábakon.

Hidratálás és bőrmegújítás: A Fungent krém emellett hidratáló hatással is rendelkezik, így segíthet megőrizni a bőr egészségét és rugalmasságát, különösen akkor, amikor a gombás fertőzés kiszáradást és bőrkárosodást okozhat.

Fungent vásárlása a gyógyszertárban, ár, elérhetőség

Sajnálatos módon, jelenleg a Fungent készítmény nem elérhető az online patikákban, mint például a DM, Rossmann, Benu hu, Kamu hu, Sipo hu, DM hu, Prevenciopatika hu, Patika24 hu, Unipatika hu, Medexpressz hu, Gyogyline hu, Pingvinpatika hu, Almapatika, Patika Egészségpénztár és Gyongypatikak. A termék hiányára tekintettel az árak általában magasabbak az aukciókon. Az új szállítmány várhatóan 2-3 hónapon belül érkezik a gyógyszerkészítmény raktáraiba, ezért javasoljuk, hogy vásárolja meg közvetlenül a gyártó hivatalos weboldalán.

Fungent: Hol találom, a gyártó hivatalos weboldala – ár, 50% kedvezmény

Sajnos, nem áll rendelkezésre termék a Mercadona és az Amazon weboldalain. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen helyeken értékesített termékek lehetnek hamisítványok az engedély nélküli eladók által.

Az eredeti Fungent termék ára 12 900 Ft, azonban most a gyártó egy 50%-os kedvezményt kínál. A terméket közvetlenül az gyártó hivatalos weboldalán lehet megrendelni, és nincs szükség promóciós kódra. Egyszerűen csak végezze el az online rendelést a weboldalon, és egy ügyintéző felveszi Önnel a kapcsolatot. Az akciós termékek mennyisége korlátozott, és az akció ideiglenes.

A termék kiszállítása az egész Magyarországon elérhető, beleértve a nagyobb városokat is: Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Szombathely, Nyíregyháza, Sopron, Szolnok, Kecskemét, Veszprém, Szekszárd, Salgótarján, Kaposvár, Eger, Zalaegerszeg, Székesfehérvár és Dunaújváros, Hódmezővásárhely. A fizetés a termék átvételekor történik.

Fungent
Korlátozott mennyiség kedvezményes áron
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Aktív anyagai Fungent (Összetevők)

  • Fokhagyma (Allium sativum) kivonat – Gombaellenes hatású, segíti a gombák elleni küzdelmet és a fertőzés megszüntetését.
  • Ázsiai Központ (Centella asiatica) kivonat – Gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású, enyhíti a bőrpírt és segít a fertőzött területek gyógyulásában.
  • Vöröshere (Glechoma hederacea) kivonat – Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, hozzájárul a bőr gyógyulásához és regenerálódásához.
  • Lovasgesztenye (Aesculus hippocastanum) kivonat – Vénás és ödémaellenes hatású, segít csökkenteni a duzzanatot és elősegíti a vérkeringést.
  • Kakukkfű (Thymus serpyllum) kivonat – Antibakteriális és gombaellenes hatású, segíti a fertőzés elleni küzdelmet és a bőr egészségének helyreállítását.
  • Bojtorján (Arctium lappa) kivonat – Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, enyhíti a bőrirritációt és segíti a bőr tisztítását.
  • Rozmaring (Rosmarinus officinalis) kivonat – Antibakteriális és antioxidáns hatású, támogatja a bőr egészségét és védelmét a károsodások ellen.
  • Mezei zsurló (Equisetum arvense) kivonat – Antibakteriális és sebgyógyító hatású, segíti a fertőzés megszüntetését és a bőr regenerálódását.
  • Orvosi körömvirág (Calendula officinalis) kivonat – Gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású, enyhíti a bőrirritációt és támogatja a bőr gyógyulását.
  • Kamilla (Chamomilla recutita) kivonat – Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, segíti a fertőzés elleni küzdelmet és enyhíti a bőrproblémákat.

Fungent veszélyei, hatékonysága, előnyei

A Fungent gombaellenes krém előnyeinek listája a következőképpen néz ki:

  • Hatékony gombaellenes hatás: A Fungent krém hatékonyan küzd a gombás fertőzések ellen, segít megszabadulni a gombák által okozott kellemetlen tünetektől és fertőzéstől.
  • Gyors hatás: A Fungent krém gyorsan felszívódik és hatékonyan fejti ki hatását, enyhítve a viszketést, bőrpírt és más gombás fertőzésre jellemző tüneteket.
  • Természetes összetevők: A Fungent krém természetes alapanyagokból készül, így kíméletesen kezeli a bőrproblémákat és csökkenti az irritációt.
  • Hidratáló hatás: A Fungent krém hidratálja és táplálja a bőrt, elősegítve a bőr egészséges megjelenését és rugalmasságát.
  • Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A Fungent krém gyulladáscsökkentő hatású összetevőkkel rendelkezik, ami segít csökkenteni a gyulladásos reakciókat és elősegíti a bőr gyógyulását.
  • Könnyű használat: A Fungent krém könnyen használható és gyorsan felszívódik a bőrbe anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után.
  • Megelőző hatás: A Fungent krém rendszeres használata segíthet megelőzni a gombás fertőzések kiújulását, különösen a hajlamos területeken.
  • Dermatológiailag tesztelt: A Fungent krémet dermatológiailag tesztelték, így biztonságosan használható a bőrre.
  • Nem okoz függőséget: A Fungent krém nem okoz függőséget, így hosszú távú használata is biztonságos.
  • Széles körű alkalmazhatóság: A Fungent krém alkalmazható lábujjak közötti gombás fertőzések, körömgomba és más gombás bőrfertőzések kezelésére is.

A betegtájékoztató: Hogyan kell alkalmazni / szedni az Fungent

Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Ellenjavallatok

  • Allergia: Ha valaki allergiás az egyik vagy több összetevőre, amely megtalálható a Fungent krém összetételében, akkor nem ajánlott a krémet használni, mert allergiás reakciókat okozhat.
  • Súlyos bőrirritáció: Ha a bőrön súlyos bőrirritáció vagy sérülés van jelen, például nyitott sebek vagy égési sérülések, akkor a Fungent krémet nem szabad alkalmazni a sérült területen.
  • Terhesség és szoptatás: Terhesség alatt és szoptatás idején a Fungent krém alkalmazása előtt érdemes konzultálni orvossal vagy szakemberrel, mivel bizonyos összetevők esetleg nem ajánlottak ebben az időszakban.
  • Cukorbetegség: Cukorbetegségben szenvedőknek érdemes figyelembe venni a krém összetevőit, mivel néhány összetevőnek lehet hatása a vércukorszintre.
  • Gyengült immunrendszer: Azok, akiknek gyengült immunrendszere van, például az immunszuppresszáns terápia vagy más egészségügyi állapotok miatt, előzetes konzultációra van szükség a Fungent krém használata előtt.

Lehetséges mellékhatások

A Fungent gombaellenes krém használatakor lehetséges, hogy bizonyos embereknél jelentkezhetnek mellékhatások vagy irritációs reakciók. Az alábbiakban felsorolom néhány lehetséges mellékhatást:

  • Bőrirritáció: Néhány felhasználó bőrirritációt tapasztalhat a Fungent krém alkalmazásának helyén. Ez tüneteket okozhat, mint például viszketés, égés, bőrpír vagy duzzanat.
  • Allergiás reakciók: Bizonyos embereknél allergiás reakciók léphetnek fel a Fungent krém egyik összetevőjére. Ez allergiás tüneteket okozhat, mint például kiütések, csalánkiütés, légzési nehézség vagy duzzanat.
  • Érzékeny bőrreakciók: Azok, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, esetleg nagyobb eséllyel tapasztalhatnak bőrirritációt vagy érzékenységet a Fungent krém alkalmazásával.
  • Szemirritáció: Vigyázni kell, hogy a Fungent krém ne kerüljön a szembe, mert enyhe szemirritációt okozhat.

Alkalmazás módja és adagolás

A Fungent gombaellenes krém használatához az alábbi utasításokat kell követni:

  • A kezelés előtt győződjön meg róla, hogy a fertőzött területet megfelelően megtisztította és szárította.
  • Vegyen egy kis mennyiségű Fungent krémet az ujjára vagy egy steril applikátorra.
  • Vigye fel a krémet a fertőzött területre, és óvatosan masszírozza be a bőrbe, amíg teljesen felszívódik.
  • Használja a Fungent krémet naponta kétszer – egyszer reggel és egyszer este.
  • Folytassa a krém használatát a fertőzött terület gyógyulásáig, és legalább 1-2 hétig a tünetek eltűnését követően is, hogy megakadályozza a fertőzés újbóli kialakulását.
  • A krém alkalmazása előtt és után mindig alaposan mossa meg a kezét.

Hogyan kell a Fungent tárolni?

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:/Felh.:) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

A Fungent használatának eredményei

A Fungent gombaellenes krém rendszeres használatának eredményei a következők lehetnek:

  • Gombás fertőzés megszűnése: A Fungent krém hatékonyan küzd a gombás fertőzések ellen, és segít megszabadulni a fertőzéstől.
  • Viszketés és bőrpír enyhülése: A krém alkalmazása csökkentheti a viszketést és enyhítheti a bőrpírt, amely a gombás fertőzéshez kapcsolódhat.
  • Bőr megújulása: A Fungent krém hidratáló hatású összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetik a bőr megújulását és visszaadhatják az egészséges megjelenést.
  • Tünetek enyhülése: A Fungent krém használata után a bőrön jelentkező gombás fertőzésre jellemző tünetek, mint például hámlás, repedések, duzzanat vagy kellemetlen szag, enyhülhetnek vagy megszűnhetnek.
  • Bőr egészségének helyreállítása: A Fungent krém támogatja a bőr egészségét és védelmét a gombás fertőzésekkel szemben, és elősegítheti a bőr gyógyulását.
  • Megelőző hatás: A Fungent krém rendszeres használata segíthet megelőzni a gombás fertőzések kiújulását, különösen olyan területeken, ahol a kockázat magasabb.

Fungent
Korlátozott mennyiség kedvezményes áron
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Valódi vélemények és negatív fórum-megjegyzések a Fungentról

A Fungent gombaellenes krémmel kapcsolatban valóban megtalálhatóak valós negatív és pozitív vélemények a különböző fórumokon, az OCU (Consumers and Users Organization – Fogyasztói és Felhasználói Szervezet) weboldalán, YouTube videókban, valamint az Instagram, Facebook és gyógyszertárak weboldalain található kommentek között. Több mint 95% a pozitív vélemények aránya.

Íme néhány valós felhasználói vélemény a fórumokból és a megjegyzésekből

Évek óta küzdöttem a lábujjak közötti gombás fertőzéssel, de semmi nem segített. Mindenféle krémet és kenőcsöt kipróbáltam, de a tünetek mindig visszatértek. Ekkor találtam rá a Fungent krémre, és nem is hinném el, hogy milyen hatásos volt!

A Fungent krém alkalmazása után rövid időn belül észrevettem a változást. A viszketés és bőrpír fokozatosan enyhült, és a bőröm is sokkal egészségesebb lett. A krém gyorsan felszívódott, nem hagyott kellemetlen zsíros réteget a bőrön, és kellemesen hidratált. Nagyon örültem, hogy végül megtaláltam a megoldást, ami segített megszabadulni ettől a makacs gombás fertőzéstől.

Azóta is rendszeresen használom a Fungent krémet megelőzésképpen, és még soha nem éreztem jobban a lábaimat. Ez a krém egyszerűen fantasztikus, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd!

Ágnes Varga, 42, Tanár

Sokáig küszködtem a lábujjak közötti gombás fertőzéssel, ami nem csak kellemetlen tüneteket okozott, de magabizalmamat is megrengette. Próbáltam különböző termékeket, de egyik sem hozott igazán látványos eredményt. Ekkor találtam rá a Fungent krémre, és úgy érzem, megtaláltam az igazi megoldást!

A Fungent krém használata egyszerű és kényelmes volt. A krém kellemesen illatos és könnyen felszívódik a bőrömbe. Egy rövid idő múlva észrevettem, hogy a viszketés és bőrpír enyhült, és a bőröm sokkal egészségesebb lett. A krém rendszeres használatával a gombás fertőzés teljesen megszűnt, és most már végre szabadon viselhetem a kedvenc nyári papucsaimat anélkül, hogy aggódnom kellene a lábaim állapota miatt.

Örülök, hogy a Fungent krémet választottam, és nagy elégedettséggel ajánlom másoknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek. Ez a krém valóban hatékony és megbízható segítség a gombás fertőzések ellen!

Péter Kovács, 35 éves, Mérnök

Sok éven keresztül próbáltam megszabadulni a lábujjak közötti gombás fertőzéstől, és számtalan terméket kipróbáltam, de sajnos eredménytelenül. Ekkor hallottam először a Fungent krémről, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom.

A Fungent krém használata igazán egyszerű és kényelmes volt. A krém gyorsan felszívódik és nem hagy kellemetlen tapintást a bőrön. Rendszeres használat mellett észrevettem, hogy a viszketés és bőrpír egyre jobban enyhülnek, és a gombás fertőzés tünetei lassan eltűntek.

A Fungent krém hatékonysága igazán lenyűgöző. Munkám során sok beteggel találkozom, akik hasonló problémákkal küzdenek, és örömmel ajánlom nekik is ezt a terméket. A Fungent krém valóban hatásos és megbízható megoldás a gombás fertőzések kezelésében. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és örömmel használom továbbra is!

Anna Nagy, 28 éves, Orvosasszisztens

Ez átverés vagy kamu?

A Fungent nem számít csalásnak, mivel ez egy az Európai Unió szabványainak megfelelően tanúsított készítmény. A néhány negatív vélemény az esetleges allergiás reakciókkal kapcsolatos, amelyek az összetevőkre való érzékenység miatt léphetnek fel. Ezért kizárólag a gyártó hivatalos weboldalán keresztül rendeljenek.

Az orvosok véleménye és megjegyzései

Több évtizedes tapasztalatom bőrgyógyászként lehetővé tette számomra, hogy kipróbáljak és értékeljek számos gombaellenes terméket a piacon. Az egyik legújabb és legígéretesebb termék, amit kipróbáltam, a Fungent krém.

Az elsődleges oka, hogy érdeklődéssel fordultam a Fungent krém felé, az az volt, hogy ez egy tanúsított és szabványosított termék az Európai Unióban. Ezt rendkívül fontosnak tartom a pácienseim számára, mivel egy ilyen igazolás megerősíti a termék minőségét és hatékonyságát.

Az elmúlt hónapokban számos pácienssel volt alkalmam megvizsgálni a Fungent krém hatásait. A pozitív visszajelzések megerősítették a krém hatékonyságát a gombás fertőzések elleni küzdelemben. Egyeseknél a tünetek enyhülése és a bőr állapotának javulása már rövid időn belül tapasztalható volt.

Mint minden gyógyszernél és készítménynél, néhány negatív visszajelzés is előfordulhat, ami általában az összetevőkre adott allergiás reakcióval függ össze. Mindazonáltal, fontos hangsúlyozni, hogy a Fungent krém hatékonysága és minősége nem kérdőjelezhető meg ezáltal.

Összességében úgy vélem, hogy a Fungent krém egy ígéretes választás a gombás fertőzések kezelésére. Bátran ajánlom a Fungent krémet a pácienseimnek, akik ilyen típusú bőrproblémákkal küzdenek.

Dr. Erik Müller, Bőrgyógyász

GYIK: Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi a Fungent krém és mire használható?

✅A Fungent egy gombaellenes krém, amely hatékonyan küzd a lábujjak közötti és más bőrterületeken jelentkező gombás fertőzések ellen. Segíti a tünetek enyhítését, például a viszketés, bőrpír és kellemetlen szag csökkentését.

❓ Milyen gyakran kell alkalmazni a Fungent krémet?

✅ A Fungent krémet naponta kétszer ajánlott alkalmazni. A legjobb eredmények elérése érdekében használja reggel és este a fertőzött területen.

❓ Vannak-e mellékhatások a Fungent krém használata során?

✅ A Fungent krém általában jól tolerálható, de néhány ember esetében allergiás reakciók léphetnek fel az összetevőkre való érzékenység miatt. Ha allergiás tüneteket tapasztal, hagyja abba a krém használatát és konzultáljon orvosával.

❓ Hol lehet megvásárolni a Fungent krémet?

✅A Fungent krémet megvásárolhatja az orvosi rendelvény nélkül kapható gyógyszertárakban vagy az interneten. Fontos azonban, hogy a Fungent krémet csak az eredeti és hiteles forrásokból vásárolja meg.

❓Mennyibe kerül a Fungent krém?

✅A Fungent krém ára változhat a különböző eladók és kereskedők között. Általában a csomagon feltüntetett ár körülbelül 12900 Ft, de érdemes figyelni a különböző promóciókra és kedvezményekre, amelyeket az online forgalmazók kínálhatnak.

Fungent krém – gyógyszertár, ár, vélemények, fórum, hatás, átverés?
Fungent krém – gyógyszertár, ár, vélemények, fórum, hatás, átverés?
12900 Ft 25800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

6 + 3 =

Blog Coronavirusecuador
Logo