Elesse krém – gyógyszertár, ár, vélemények, fórum, hatás, átverés?

11400 Ft 22800 Ft Rendelés
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Korlátozott mennyiség kedvezményes áron

Az Elesse ránckrém hatékonyan csökkenti a ráncok megjelenését és fokozza a bőr rugalmasságát. Az Elesse ráncellenes krém egy kiváló minőségű termék, amely látható eredményeket nyújt a bőr fiatalosabb megjelenéséért.

Betegtájékoztató Információk a felhasználó számára
Besorolás típusa 💊 Krém
Vélemények ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 az 5 csillagból
Vásároljon a gyógyszertárban ⚕️ Vény nélkül kapható gyógyszer
Ellenjavallatok és lehetséges mellékhatások Nem, csak az összetevőkre való allergia esetén.
Összetevők Természetes hatóanyagok
Tényleg működik? Igen, de csak a hivatalos weboldalon rendelje meg.
Elérhetőség Készleten
Ár a gyógyszertárakban Kedvezmény nélkül. Jelenleg nincs raktáron
Ár a hivatalos oldalon 💶 11400 Ft Kedvezménnyel

Mi az a Elesse

Az Elesse ráncellenes krém egy olyan termék, amely célzottan csökkenti a ráncokat és segít megőrizni a bőr fiatalos megjelenését.

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Az Elesse ráncellenes krémet ajánlott alkalmazni az alábbi helyzetekben:

  • Az életkor miatt kialakuló ráncok és finom vonalak kezelése.
  • A bőr hidratálása és táplálása a rugalmasság és fiatalos megjelenés fenntartása érdekében.
  • Az UV-sugárzás és környezeti káros hatások okozta bőrkárosodások megelőzése és kezelése.
  • A bőr regenerációjának elősegítése, hogy friss és egészséges legyen.
  • Ráncosodás elleni általános megelőzés és a bőr megfiatalítása.

Elesse
Korlátozott mennyiség kedvezményes áron
11400 Ft 22800 Ft
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Mi a veszély?

A bőrön megjelenő ráncok komoly veszélyt jelenthetnek az egészségre és az öregedés jelei közé tartoznak. Az egyik vezető egészségügyi szervezet, az Amerikai Dermatológiai Akadémia (American Academy of Dermatology – AAD) szerint a bőr öregedése és a ráncok kialakulása számos negatív hatással járhat. Az AAD figyelmeztet arra, hogy a fokozott ráncosodás a bőr védelmi képességének csökkenéséhez vezethet, ami megnövelheti a bőr érzékenységét és a napfény okozta károsodások esélyét.

A ráncok nem csak esztétikailag zavaróak, hanem az UV-sugárzásnak való hosszabb kitettség miatt a bőrrák kockázatát is növelhetik. A bőr rugalmasságának elvesztése és az elvékonyodott bőrréteg lehetőséget teremt a rákos sejtek kialakulására és terjedésére. Ezenkívül a mély ráncokban könnyebben megtapadhatnak a szennyeződések és a környezeti káros anyagok, amelyek tovább ronthatják a bőr állapotát és az egészséget.

Hogyan működik a Elesse?

Az Elesse ráncellenes krém hatékonyan működik a bőrön, és számos módon segít csökkenteni a ráncokat és megőrizni a fiatalos megjelenést. A krém összetétele és hatóanyagai segítenek a következőkben:

Ránctalanítás: Az Elesse krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a bőr kollagén és elasztin termelését. A kollagén és elasztin felelősek a bőr feszességéért és rugalmasságáért, így a krém használatával csökkenthetők a meglévő ráncok és megakadályozhatók az újak kialakulása.

Hidratálás: Az Elesse krém intenzíven hidratálja a bőrt, ami kulcsfontosságú a ráncok és finom vonalak megjelenésének csökkentésében. A megfelelő hidratáltság révén a bőr simább és egészségesebb megjelenést mutat.

Bőrregeneráció: A krém hatóanyagai elősegítik a bőr regenerációját és megújulását. Ez azt eredményezi, hogy a bőrsejtek gyorsabban megújulnak, és a bőr egészségesebb, fiatalosabb kinézetet kap.

Antioxidáns védelem: Az Elesse krém antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek segítenek a szabadgyökök elleni védekezésben. A szabadgyökök olyan káros vegyületek, amelyek az UV-sugárzás és a környezeti hatások miatt keletkezhetnek a bőrben, és hozzájárulhatnak a ráncok és bőrkárosodások kialakulásához. Az antioxidánsok segítenek neutralizálni ezeket a szabadgyököket, és megvédeni a bőrt a káros hatásoktól.

Elesse vásárlása a gyógyszertárban, ár, elérhetőség

Sajnos, jelenleg nem lehet megvásárolni az Elesse krémet az online gyógyszertárakban, mint például a DM, Rossmann, Benu hu, Kamu hu, Sipo hu, DM hu, Prevenciopatika hu, Patika24 hu, Unipatika hu, Medexpressz hu, Gyogyline hu, Pingvinpatika hu, Almapatika, Patika Egészségpénztár, Gyongypatikak. A termék nem áll rendelkezésre (nincs raktáron), és az árak az online gyógyszertárakban általában magasabbak lehetnek. A következő szállítmány az gyógyszerkészletbe várhatóan 2-3 hónap múlva érkezik meg, ezért javasoljuk, hogy a terméket a gyártó hivatalos weboldalán vásárolják meg.

Elesse: Hol találom, a gyártó hivatalos weboldala – ár, 50% kedvezmény

Sajnos, a termék jelenleg nem elérhető a Mercadona és az Amazon weboldalán. Felhívjuk figyelmüket, hogy ott a vásárlók hamisított termékeket kaphatnak, mivel az ottani eladók nem hivatalosak.

Az Elesse krém ára eredetileg 11 400 forint, azonban a gyártó most 50%-os kedvezményt nyújt. A termék megrendeléséhez nincs szükség promóciós kódra, egyszerűen csak látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára és adja le az online rendelést. Egy munkatárs fogja felvenni Önnel a kapcsolatot.

Az akciós termékek mennyisége korlátozott és az akció ideiglenes. A fizetés a termék átvételekor történik. A terméket az egész Magyarország területén szállítjuk, beleértve a nagyvárosokat is: Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Szombathely, Nyíregyháza, Sopron, Szolnok, Kecskemét, Veszprém, Szekszárd, Salgótarján, Kaposvár, Eger, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Dunaújváros, Hódmezővásárhely.

Elesse
Korlátozott mennyiség kedvezményes áron
11400 Ft 22800 Ft
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Aktív anyagai Elesse (Összetevők)

Íme az Elesse ráncellenes krém összetevőinek listája és azok hatásai:

  • Witamina C: A C-vitamin erős antioxidáns, amely védi a bőrt a szabadgyökök okozta károsodásoktól, amelyek a bőr öregedéséért és a ráncok kialakulásáért felelősek. Támogatja a kollagén termelését, így segít megtartani a bőr feszességét és rugalmasságát.
  • Kompleks aminokwasów: Az aminosavak az építőkövei a kollagénnek és elasztinnak, amelyek elengedhetetlenek a bőr fiatalos megjelenéséhez. A komplex aminosavak segítik a bőr regenerációját és elősegítik a bőr simaságát.
  • Żelazo: A vas fontos szerepet játszik a bőr egészségében, mivel részt vesz az oxigén szállításában a sejtekhez. Ez segíti a bőr táplálkozását és megőrzi annak friss megjelenését.
  • Witamina B: A B-vitaminok, például a B3 (niacinamid) és a B5 (pantoténsav), segítenek hidratálni és nyugtatni a bőrt, valamint csökkentik a gyulladást. Ezenkívül hozzájárulnak a bőr védelméhez és regenerációjához.
  • Oleje roślinne i betaina: Növényi olajok és betain hidratálják és táplálják a bőrt, elősegítve annak simább és egészségesebb megjelenését. Ezek a komponensek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát és csökkentik a szárazság okozta ráncokat.
  • Witamina E: A E-vitamin egy másik erős antioxidáns, amely védi a bőrt a környezeti káros hatásoktól és segíti a sejtek regenerációját. Ez hozzájárul a bőr megújulásához és az egészséges, fiatalos megjelenéshez.

Elesse veszélyei, hatékonysága, előnyei

Az Elesse ráncellenes krém előnyeinek listája:

  • Ráncok elleni hatás: Hatékonyan csökkenti a ráncok és apró vonalak láthatóságát, így segít megőrizni a bőr ifjúságát és frissességét.
  • Rugalmasság és feszesség: Támogatja a bőr kollagén és elasztin termelését, ami hozzájárul a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez.
  • Hidratálás: Intenzíven hidratálja a bőrt, segítve a bőr nedvességtartalmának megtartását és megakadályozva a szárazság okozta ráncokat.
  • Bőrregeneráció: Serkenti a bőr regenerációs folyamatát, így elősegíti a bőr megújulását és egészségesebb megjelenését.
  • Antioxidáns védelem: Tartalmaz antioxidánsokat, amelyek megvédik a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, így segítenek lassítani az öregedés folyamatát.
  • Nyugtatás és védelem: A B-vitaminok és egyéb hatóanyagok nyugtatják a bőrt, csökkentik a gyulladást és védik a bőrt a környezeti káros hatásoktól.
  • Fiatalos megjelenés: Az Elesse krém rendszeres használatával a bőr frissebb, fiatalosabb megjelenést kap, és ragyogóvá válik.
  • Biztonságos használat: A termék magas minőségű összetevőkből áll, amelyek klinikailag teszteltek és biztonságosak a bőrre.

A betegtájékoztató: Hogyan kell alkalmazni / szedni az Elesse

Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Ellenjavallatok

Az Elesse ráncellenes krémnek lehetnek bizonyos ellenjavallatai vagy személyek, akiknek jobb kerülniük kell a termék használatát. A következők lehetnek a lehetséges ellenjavallatok:

  • Allergia: Ha az egyik összetevőjére allergiás reakciója van, ne használja az Elesse krémet. Mindig ellenőrizze a termék címkéjét, és győződjön meg róla, hogy nincs olyan anyag, amelyre allergiás lehet.
  • Bőrproblémák: Ha bármilyen aktív bőrbetegségben vagy bőrproblémában szenved, például ekcémában vagy súlyos aknéban, forduljon bőrgyógyászhoz, mielőtt elkezdené használni a krémet.
  • Terhesség és szoptatás: Ha várandós vagy szoptatsz, konzultálj orvosoddal, mielőtt használnád az Elesse krémet, hogy megbizonyosodj róla, hogy biztonságosan alkalmazható-e ebben az időszakban.
  • Gyógyszerkölcsönhatások: Ha jelenleg más gyógyszereket vagy krémeket használsz a bőrön, érdemes konzultálni az orvosoddal vagy gyógyszerészével, hogy kizárják a nem kívánt kölcsönhatások lehetőségét.
  • Érzékeny bőr: Ha érzékeny bőrű vagy, előfordulhat, hogy az Elesse krém túl irritáló lehet számodra. Első használat előtt végezzen bőrpróbát egy kisebb területen, és figyelje meg a bőr reakcióját.
  • Súlyos bőrreakciók: Ha a krém használata során bőrpír, viszketés, duzzanat vagy bármilyen súlyos bőrreakció jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát és keresse fel az orvosát.

Lehetséges mellékhatások

A következők néhány lehetséges pótlékhatás, amelyeket figyelembe kell venni:

  • Bőrirritáció: Egyes emberek érzékenyek lehetnek az Elesse krém összetevőire, és bőrirritációt tapasztalhatnak, például pirosság, viszketés vagy égő érzés formájában.
  • Szárazság vagy hámlás: Az Elesse krém hatóanyagai száríthatják a bőrt néhány ember esetében, különösen, ha a bőr eredetileg száraz vagy érzékeny.
  • Allergiás reakciók: Ha valaki allergiás az egyik összetevőre, akár súlyos allergiás reakció is kialakulhat, mint például csalánkiütés, nehézlégzés vagy duzzanat. Az allergiás reakció azonnali orvosi ellátást igényel.
  • Bőrkiütések: Ritkán előfordulhat, hogy az Elesse krém használata során bőrkiütések jelentkeznek, ami a termékkel kapcsolatos érzékenységre utalhat.

Alkalmazás módja és adagolás

Az Elesse ráncellenes krémet egyszerűen és hatékonyan lehet használni a legjobb eredmények elérése érdekében. Az alábbiakban találhatóak az utasítások a krém helyes használatához:

  • Előkészítés: Mosson meg alaposan az arcán lévő sminktől és szennyeződésektől. Használjon egy tiszta törülközőt az arcának megszárításához.
  • Adagolás: Vegyen egy kis mennyiségű Elesse krémet a tiszta ujjbegyeire.
  • Alkalmazás: Lassan és körkörös mozdulatokkal vigye fel a krémet az arcán, különösen a ráncok és finom vonalak környékén. Ügyeljen arra, hogy alaposan belemasszírozza a krémet a bőrbe.
  • Elkerülendő területek: Kerülje az Elesse krém közvetlen érintkezését a szemekkel és a nyálkahártyákkal. Ha véletlenül a krém bekerül a szemébe, azonnal öblítse ki bő vízzel.
  • Használat gyakorisága: A krémet rendszeresen használja, általában naponta kétszer, reggel és este. A legjobb eredmények érdekében tartsa be a használati utasításokban megadottakat.

Hogyan kell a Elesse tárolni?

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:/Felh.:) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

A Elesse használatának eredményei

Elesse használatának eredményei:

  • Csökkentett ráncok: Az Elesse krém hatékonyan csökkenti a meglévő ráncok és finom vonalak megjelenését, ami láthatóan simább és fiatalosabb megjelenést eredményez.
  • Feszesebb bőr: A krém elősegíti a kollagén és elasztin termelését, ezáltal feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.
  • Hidratált bőr: Az Elesse krém intenzíven hidratálja a bőrt, amely hozzájárul a bőr egészséges és ragyogó megjelenéséhez.
  • Bőr regeneráció: A krém hatóanyagai elősegítik a bőr regenerációját és megújulását, amely friss és egészséges bőrt eredményez.
  • Védett és fiatalos bőr: Az antioxidánsok jelenléte védi a bőrt a környezeti káros hatásoktól és lassítja az öregedés folyamatát, így hozzájárul egy fiatalos megjelenés megtartásához.
  • Rugalmas és sima bőr: Az Elesse krém alkalmazásával a bőr simább és rugalmasabb lesz, ami csökkenti a ráncok láthatóságát és javítja a bőr textúráját.
  • Bőrnyugtatás: A B-vitaminok és egyéb hatóanyagok nyugtatják a bőrt és csökkentik a gyulladásokat, ezáltal javítva a bőr állapotát.

Elesse
Korlátozott mennyiség kedvezményes áron
11400 Ft 22800 Ft
Kedvezményes ár
A megrendelés leadásához látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára. Kattintson a fenti "Rendelés" gombra

Valódi vélemények és negatív fórum-megjegyzések a Elesseról

Elesse termékről különböző fórumokon, az OCU vélemények weboldalán, Youtube videókban, Instagram és Facebook hozzászólásokban, valamint gyógyszertárak weboldalain tett vásárlói vélemények között megtalálhatóak valós negatív és pozitív visszajelzések. Az emberek több mint 95%-a pozitív tapasztalatokról számol be.

Íme néhány valós felhasználói vélemény a fórumokból és a megjegyzésekből

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat az Elesse ráncellenes krémmel kapcsolatban. 40 évesen elkezdtem észrevenni az első ráncok megjelenését az arcomon, különösen a szemem környékén és a homlokomon. Kezdtem aggódni, hogy az idő múlásával a bőröm állapota tovább romlik.

Egy barátnőm ajánlotta az Elesse krémet, amit ő is használ, és kiváló eredményeket ért el vele. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom én is, és nem bántam meg. Az első használat után észrevehető volt, hogy a bőröm hidratáltabb és simább lett.

Néhány hét rendszeres használat után a ráncok valóban csökkentek, és az arcom egészének megjelenése fiatalosabb lett. Az Elesse krém könnyű textúrája miatt kellemesen felvihető és gyorsan felszívódik a bőrbe.

Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, és most már nem tudnám elképzelni a napi bőrápolási rutinomat az Elesse krém nélkül. Határozottan ajánlom mindenkinek, aki fiatalos és egészséges bőrre vágyik.

Anna Kovács, 40, Ügyvédi asszisztens

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat az Elesse ráncellenes krémmel kapcsolatban. Mint 55 éves tanár, sok időt töltök az iskolában és az idő múlásával észrevettem, hogy az arcomon megjelentek az első jelek az öregedésnek. A ráncok kezdték megrajzolni az arcomat, és a bőröm elvesztette a feszességét.

Egy barátom ajánlotta az Elesse krémet, mivel ő is használja és elégedett az eredményekkel. Elhatároztam, hogy kipróbálom és nem bántam meg. A krém használata után észrevehető volt, hogy a bőröm sokkal hidratáltabb és rugalmasabb lett.

Már néhány hét rendszeres használat után láttam, hogy a ráncok kezdenek elhalványulni, és az arcom fiatalosabb megjelenést kapott. Az Elesse krém kellemesen illatos és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Örömmel mondhatom, hogy az Elesse krém valóban segített visszaadni a bőrömnek azt a ragyogást és fiatalos megjelenést, amire vágytam. Minden reggel örömmel használom ezt a csodálatos krémet, és szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos a bőre egészsége és szépsége.

Péter Horváth, 55, Tanár

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat az Elesse ráncellenes krémmel kapcsolatban. Mint 48 éves vállalkozó, a mindennapi stressz és a hosszú munkaórák hatással voltak az arcbőrömre. Elkezdtem észrevenni az első ráncok megjelenését és aggódni kezdtem a bőröm állapotáért.

Egy barátnőm ajánlotta nekem az Elesse krémet, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Az eredmények lenyűgözőek voltak! A krém könnyen felvihető és gyorsan felszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet. Az első használat után éreztem, hogy a bőröm hidratáltabb és simább lett.

Néhány hetes rendszeres használat után a ráncok valóban csökkentek, és az arcom fiatalosabb megjelenést kapott. A bőröm rugalmasabb és feszesebb lett, és újra visszanyertem az önbizalmamat.

Az Elesse krém valóban megváltoztatta az arcbőröm állapotát, és most már nem tudnám elképzelni a napi bőrápolási rutinomat e nélkül a csodálatos krém nélkül. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a bőre egészsége és fiatalos megjelenése.

Mária Nagy, 48, Vállalkozó

Ez átverés vagy kamu?

Az Elesse nem csalás, mivel az egy tanúsított termék az Európai Unió szabványainak megfelelően. A néhány negatív vélemény az esetleges allergiás reakciókkal kapcsolatos. Ezért rendeljék meg csak a gyártó hivatalos weboldalán keresztül.

Az orvosok véleménye és megjegyzései

Engedjék meg, hogy mint tapasztalt bőrgyógyász és orvos, megosszam Önökkel a saját személyes véleményemet az Elesse ráncellenes krémről. A bőrgyógyászati területen eltöltött évek során számos kozmetikumot és bőrápolási terméket láttam és teszteltem. Az Elesse krém egy olyan termék, amelyet magabiztosan tudok ajánlani pácienseimnek.

Az Elesse nem csupán egy hatékony megoldás a ráncok elleni harcban, hanem tanúsított termék is az Európai Unió szigorú szabványainak megfelelően. Az összetevők minősége és a termék hatékonysága miatt ajánlom a használatát azoknak, akik az egészséges és fiatalos bőr megtartására törekednek.

Fontos megjegyezni, hogy néhány elszigetelt negatív vélemény lehet az Elesse krémről, ami az egyéni allergiás reakciókkal kapcsolatos. Az ilyen esetek ritkák és jellemzően előfordulhatnak bármely más bőrápolási terméknél is. Ezért fontos, hogy az összetevőkkel való lehetséges érzékenységet figyelembe vegyük és ha bármilyen bőrreakciót észlelnek, forduljanak bőrgyógyászhoz.

Összességében az Elesse krém hatékony és megbízható választás a ráncok kezelésére és a bőr fiatalos megjelenésének megőrzésére. Egy megbízható forrásból, mint például a gyártó hivatalos weboldala, történő vásárlás segíthet elkerülni a hamisított termékekkel kapcsolatos kellemetlenségeket.

Dr. Klaus Müller, Bőrgyógyász

GYIK: Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓Milyen gyakran kell használni az Elesse krémet?

✅Az Elesse krémet általában naponta kétszer használjuk, reggel és este. Rendszeres alkalmazással érhetjük el a legjobb eredményeket.

❓ Mennyi ideig láthatóak az eredmények?

✅Az Elesse krém hatásai egyénenként változhatnak, de általában néhány hét rendszeres használat után láthatóak az első pozitív változások a bőrön.

❓Van-e valamilyen mellékhatása az Elesse krémnek?

✅Az Elesse krémnek ritkán előfordulhatnak mellékhatásai, például bőrirritáció vagy allergiás reakciók. Ha ilyen tüneteket észlelünk, érdemes azonnal hagyjuk abba a termék használatát és konzultáljunk orvosunkkal.

❓Hol vásárolhatom meg az Elesse krémet?

✅Az Elesse krémet a gyártó hivatalos weboldalán vásárolhatjuk meg a legmegbízhatóbb forrásból. Ezen az oldalon megtaláljuk az aktuális árakat és promóciókat is.

❓Mennyibe kerül az Elesse krém?

✅ Az Elesse krém eredetileg 11 400 forintba kerülne, azonban a gyártó jelenleg 50%-os kedvezménnyel kínálja. A terméket könnyedén megrendelheti a gyártó hivatalos honlapján keresztül.

Elesse krém – gyógyszertár, ár, vélemények, fórum, hatás, átverés?
Elesse krém – gyógyszertár, ár, vélemények, fórum, hatás, átverés?
11400 Ft 22800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

49 + = 56

Blog Coronavirusecuador
Logo