Zenidol krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva 

39 € 78 € Naručiti
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena

Krema protiv gljivica Zenidol je specijalno formulirana krema koja se koristi za tretiranje gljivičnih infekcija na koži. Njena jedinstvena formula pomaže u ublažavanju svraba, crvenila i drugih neugodnih simptoma uzrokovanih gljivicama.

UPUTA O LIJEKU LETAK
Oblik 💊 Krema
Prave recenzije ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 od 5 zvjezdica
Kupiti u ljekarni ⚕️ OTC lijek
Kontraindikacije i nuspojave Ne, samo u slučaju alergije na sastojke
Sastojci Prirodni aktivni sastojci
Djeluje li stvarno? Da, ali naručite ga samo sa službene web stranice
Dostupnost Dostupno
Cijena u ljekarnama Nema popusta. Trenutno rasprodano
Cijena na službenoj stranici 💶 39€ sa popustom

Što su Zenidol i za što se koriste ?

Zenidol je krema za liječenje gljivičnih infekcija kože. Ova posebno formulirana krema pomaže ublažiti svrbež, crvenilo i druge neugodne simptome uzrokovane gljivicama.

Indikacije za korištenje

Evo popisa slučajeva u kojima se preporučuje primjena kreme protiv gljivica Zenidol:

  • Gljivične infekcije stopala, uključujući atletsko stopalo.
  • Gljivične infekcije noktiju na rukama ili nogama.
  • Gljivične infekcije kože, uključujući intertriginozne infekcije (infekcije kože u naborima).
  • Kandidijaza (gljivična infekcija uzrokovana Candida gljivicom) na koži.
  • Gljivične infekcije kože ili sluznice uzrokovane dermatofitima (tinea corporis, tinea cruris itd.).
  • Bilo koji drugi slučajevi gljivičnih infekcija kože koji zahtijevaju tretman.

Zenidol
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Koja je opasnost?

Gljivične infekcije stopala, poznate i kao atletsko stopalo, mogu predstavljati ozbiljnu prijetnju zdravlju. Ove infekcije uzrokuju gljivice koje se često šire u vlažnim i toplim okruženjima, poput zajedničkih svlačionica, bazena i tuševa. Opasnosti od gljivičnih infekcija stopala uključuju:

  1. Nelagodu i svrbež: Gljivične infekcije stopala obično uzrokuju svrbež, crvenilo i peckanje kože. To može biti izrazito neugodno i ometati svakodnevne aktivnosti.
  2. Širenje infekcije: Ako se ne liječe, gljivične infekcije stopala mogu se proširiti na druge dijelove tijela ili na nokte, što može zahtijevati dulji i složeniji tretman.
  3. Rizik od sekundarnih infekcija: Otvorene rane ili pukotine koje se pojavljuju kao posljedica gljivične infekcije stopala mogu postati ulazna vrata za bakterijske infekcije, što može dovesti do ozbiljnih komplikacija.
  4. Ograničenje aktivnosti: Infekcija stopala može ograničiti vašu sposobnost hodanja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti.
  5. Širenje na druge osobe: Gljivične infekcije stopala mogu se prenositi s osobe na osobu ili preko zajedničkih površina, stoga je važno poduzeti mjere kako biste spriječili širenje infekcije.

Kako djeluje Zenidol?

Krema protiv gljivica Zenidol djeluje na nekoliko načina kako bi suzbila i eliminirala gljivične infekcije

  1. Antifungalno djelovanje: Glavna svrha kreme Zenidol je borba protiv gljivica koje uzrokuju infekciju. Sadrži aktivne sastojke koji imaju antifungalna svojstva. Ovi sastojci ciljaju gljivice, ometajući njihov rast, razmnožavanje i sposobnost preživljavanja.
  2. Smanjenje simptoma: Zenidol krema također pomaže u ublažavanju simptoma gljivičnih infekcija, poput svrbeža, crvenila, peckanja i iritacije. Aktivni sastojci u kremi pomažu umanjiti nelagodu koja se često javlja s infekcijama kože.
  3. Hidratacija i obnova kože: Gljivične infekcije mogu isušiti kožu i uzrokovati pucanje ili perutanje. Zenidol krema također sadrži hidratantne sastojke koji pomažu obnoviti vlažnost kože i poticati njezinu regeneraciju.
  4. Prevencija širenja: Korištenjem kreme Zenidol možete pomoći u sprječavanju širenja gljivica na druge dijelove tijela ili na druge osobe. Redovitom primjenom kreme na zahvaćeno područje možete ograničiti širenje infekcije.

Kupite originalni Zenidol u ljekarni DM, cijena, dostupnost

Nažalost, Zenidol trenutno nije dostupan u online ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Tvoja ljekarna, Coner ljekarna, E ljekarna, Dežurna ljekarna, Online ljekarna, Moja ljekarna, Gradska ljekarna, Ljekarna.hr, Online Ljekarna Prima Farmaciam, Pablo, Ljekarna Rijeka, Farmacia hr, Vaše zdravlje, Apoteka.hr, Mandis Pharm Ljekarne i Ljekarna Marušić. Cijene u ljekarnama obično su više. Sljedeća isporuka u ljekarne bit će dostupna za 2-3 mjeseca. Preporučujemo da kupujete na službenoj web stranici proizvođača.

Zenidol Cijena na službenim stranicama proizvođača – popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, a proizvođač trenutačno nudi popust od 50%. Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača. Nema potrebe za promocijskim kodom. Samo izvršite online narudžbu na web stranici, a kontaktirat će vas upravitelj koji će vam objasniti kako dobiti proizvod. Količina promotivnih proizvoda je ograničena, akcija je privremena. Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Šibenik, Karlovac, Vukovar, Pag, Trogir, Makarska, Vodice, Slavonski Brod, Čakovec, Petrinja, Solin, Vrboska, Cres i Plitvička Jezera.

Zenidol
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Zenidol sastav (aktivni sastojci)

  • Ulje melaleuke: Melaleuca alternifolia, poznata kao čajevac, često se koristi zbog svojih antimikrobnih svojstava. Neki istraživači su sugerirali da ulje čajevca može pomoći u borbi protiv gljivičnih infekcija kože, uključujući one uzrokovane gljivicama poput Candida i dermatofita.
  • Terpinen: Terpinen je spoj prisutan u ulju čajevca. Neki izvori sugeriraju da terpinen ima antimikrobna i protuupalna svojstva, što ga čini korisnim u tretiranju infekcija kože.
  • Ekstrakt gaveza: Gavez (Symphytum officinale) često se koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih potencijalno ljekovitih svojstava. Može pomoći u smirivanju upale i poticati zacjeljivanje rana, ali nema mnogo istraživanja o njegovom učinku na gljivične infekcije kože.
  • Ulje kleka: Ulje kleka također ima antimikrobna svojstva i često se koristi u proizvodima za njegu kože. Može pomoći u suzbijanju rasta gljivica i bakterija.
  • Sumpor: Sumpor se ponekad koristi za tretiranje kožnih problema poput akni i seboreje. Iako ne postoji mnogo istraživanja o njegovom učinku na gljivične infekcije, sumpor može pomoći u sušenju i dezinfekciji kože.

Zenidol: opasnost, koliko je učinkovit, koristi

Evo popisa prednosti kreme protiv gljivica Zenidol:

  • Učinkovitost: Zenidol krema je formulirana s aktivnim sastojcima koji su poznati po svojim antimikrobnim svojstvima i sposobnosti suzbijanja gljivičnih infekcija na koži.
  • Ublažava simptome: Osim što se bori protiv gljivica, Zenidol također pomaže u ublažavanju simptoma gljivičnih infekcija, kao što su svrbež, crvenilo, peckanje i iritacija kože.
  • Prirodni sastojci: Krema sadrži prirodne sastojke poput ulja čajevca i kleke, koji se često koriste u tradicionalnoj medicini zbog svojih ljekovitih svojstava.
  • Hidratizira kožu: Zenidol također sadrži sastojke koji pomažu u održavanju vlažnosti kože i potiču njezinu regeneraciju.
  • Prevencija širenja infekcije: Redovita primjena kreme može pomoći u sprječavanju širenja gljivica na druge dijelove tijela ili na druge osobe.
  • Dostupnost: Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove.
  • Promocija: Trenutno je dostupan po povoljnoj cijeni s popustom.

Zenidol kako koristiti, Upute za korištenje

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

Kontraindikacije

Moguće kontraindikacije ili ograničenja za upotrebu kreme protiv gljivica Zenidol mogu uključivati:

  1. Pojedinačna osjetljivost: Osobe koje su alergične ili preosjetljive na bilo koji od sastojaka u kremi Zenidol trebaju izbjegavati njezinu upotrebu.
  2. Otvorene rane ili ozljede kože: Ako na zahvaćenom području postoje otvorene rane, oštećena koža ili druge ozljede, primjena kreme može uzrokovati nelagodu ili pogoršati stanje. Treba izbjegavati upotrebu na takvim područjima.
  3. Trudnoća i dojenje: Za trudnice i dojilje, uvijek je najbolje konzultirati se s liječnikom prije upotrebe bilo kojeg lijeka ili kozmetičkog proizvoda, uključujući i kremu Zenidol.

Moguće nuspojave

Mogući nuspojave kreme protiv gljivica Zenidol mogu uključivati:

  1. Iritacija kože: Neki ljudi mogu osjetiti blagu iritaciju, peckanje ili svrbež na mjestu primjene. To je relativno česta nuspojava kozmetičkih proizvoda, uključujući i kreme za kožne infekcije.
  2. Alergijske reakcije: Osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka u kremi Zenidol mogu doživjeti alergijske reakcije, kao što su osip, oticanje ili crvenilo kože. Alergijske reakcije su rijetke, ali mogu se pojaviti.

Kako koristiti lijek

Krema se brzo upija, nema jak miris i ravnomjerno se raspoređuje po površini nogu. Ne ostavlja tragove na odjeći i ne zahtijeva ispiranje. Dovoljno je nanijeti kremu na obje noge (unutarnji i gornji dio), nježno masirati kako bi se krema upila u kožu i pričekati 1-2 minute dok se potpuno ne upije u kožu nogu.

Kako čuvati

Lijek ne zahtijeva posebne uvjete čuvanja. Se ne smiju upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakovanju. Rok valjanosti odnosi se na zadnji dan navedenoga mjeseca. Lijekove se ne smije bacati u otpadne vode, niti odlagati u kućni otpad.

Zenidol Rezultat korištenja

Evo popisa mogućih rezultata od primjene Zenidol kreme:

  • Smanjenje svrbeža: Jedan od prvih i najuočljivijih rezultata primjene Zenidol kreme je smanjenje svrbeža na zahvaćenom području kože. Ovo može znatno poboljšati udobnost.
  • Ublažavanje crvenila: Krema može pomoći u smanjenju crvenila na koži uzrokovanog gljivičnom infekcijom.
  • Smanjenje peckanja i iritacije: Osobe koje koriste Zenidol mogu primijetiti smanjenje peckanja i opće iritacije na zahvaćenom području kože.
  • Suzbijanje gljivica: Zenidol ima ciljani učinak na gljivice, pomažući u njihovom suzbijanju, sprječavanju daljnjeg širenja i poticanju njihove eliminacije.
  • Hidratizacija kože: Krema također pruža hidrataciju koži, što može pomoći u obnovi i omekšavanju suhe i oštećene kože.
  • Prevencija širenja infekcije: Redovitom primjenom može se spriječiti širenje gljivica na druga područja tijela ili na druge osobe.

Zenidol
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Iskustva, recenzije, negativni komentari na forumima o Zenidol

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Zenidolu na forumima, web stranicama za recenzije, YouTube pregledima, Instagramu, Facebooku, kao i u komentarima kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno. Negativni komentari i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili kupovinom krivotvorina.

Evo nekoliko mišljenja stvarnih korisnika s foruma i komentara:

“Zenidol krema je stvarno čudo! Imala sam problema s gljivičnom infekcijom na stopalima već neko vrijeme i isprobala sam različite proizvode, ali ništa nije pomoglo. Onda sam odlučila isprobati Zenidol, i ne mogu vam dovoljno zahvaliti što sam to učinila. Moja koža je sada zdrava, bez svrbeža i crvenila. Krema se brzo upija i nema neugodan miris. Kao arhitektica, provodim puno vremena na nogama, pa je važno da su moje noge u najboljem stanju. Zenidol mi je pomogao da se osjećam ugodno i sigurno u svojoj koži. Definitivno ću ga preporučiti svojim kolegama i prijateljima. Hvala, Zenidol!”

Ana, 42 godine, Arhitektica

“Zenidol krema je zaista izvanredna! Kao fotografkinja, provodim puno vremena na nogama, često radeći vani u različitim vremenskim uvjetima. To može biti izazovno za kožu stopala. Nedavno sam se suočila s gljivičnom infekcijom, što je bilo ne samo neugodno, već i narušavalo moju svakodnevnu rutinu. Tada sam odlučila isprobati Zenidol i bila sam iznenađena brzim i vidljivim rezultatima. Krema je umirila svrbež i crvenilo, a moja koža sada izgleda i osjeća se zdravo. Jako sam sretna što sam pronašla ovu kremu, jer mi je pomogla da se vratim svojem poslu bez problema. Zenidol je postao neizostavan dio moje njege stopala i svakodnevnog života. Hvala, Zenidol!”

Marina, 36 godina, Fotografkinja

“Zenidol krema je prava mala čarolija! Kao kopirajterka, provodim mnogo vremena za računalom, ali također moram paziti na svoje zdravlje i udobnost. Nažalost, gljivične infekcije se mogu dogoditi svima, a i meni se nedavno dogodila na stopalima. Bila sam očajna dok nisam pronašla Zenidol. Ova krema je promijenila sve! Svaki dan sam primjećivala poboljšanja – svrbež je nestao, crvenilo se smanjilo, i moja koža izgleda zdravije nego ikad. Sada se osjećam udobno i samopouzdano. Zenidol mi je vratio slobodu i udobnost u svakodnevnom životu, a ja ne mogu biti sretnija. Preporučujem svima koji se bore s gljivičnim infekcijama da isprobaju Zenidol!”

Ivana, 27 godina, Kopirajterka

Djeluje li Zenidol doista ili je prijevara?

Zenidol nije prevara jer je ovaj proizvod certificiran prema standardima Europske unije. Rijetki negativni komentari uglavnom su povezani s mogućim alergijskim reakcijama na sastojke. Zato je važno naručivati proizvod isključivo putem službene web stranice proizvođača.

Mišljenja i komentari liječnika

“Kao iskusna dermatologinja, imam zadovoljstvo podijeliti svoje iskustvo s proizvodom Zenidol. U mojoj praksi, često susrećem pacijente s različitim kožnim problemima, uključujući i gljivične infekcije. Nedavno sam preporučila Zenidol nekim od svojih pacijenata, i rezultati su bili impresivni.

Ova krema nudi brzo i učinkovito rješenje za gljivične infekcije kože. Sastojci su pažljivo odabrani i certificirani prema standardima Europske unije, što mi kao stručnjaku pruža povjerenje u sigurnost proizvoda. Zenidol je brzo olakšao simptome kod mojih pacijenata, uključujući svrbež, crvenilo i iritaciju kože.”

Dr. Petra Müller, Dermatologinja

FAQ: često postavljana pitanja

❓ Što je Zenidol krema protiv gljivica?

✅ Zenidol krema protiv gljivica je posebno formulirani proizvod dizajniran za suzbijanje i liječenje gljivičnih infekcija kože, posebno na stopalima.

❓ Kako koristiti Zenidol kremu?

✅ Za pravilnu upotrebu, operite i osušite zahvaćeno područje, nanesite kremu na kožu, nježno umasirajte dok se ne upije, te pričekajte da se osuši.

❓ Jesu li nuspojave moguće pri korištenju Zenidol kreme?

✅ Moguće su nuspojave, uključujući alergijske reakcije na sastojke.

❓Gdje mogu kupiti Zenidol kremu i koliko košta?

✅ Zenidol kremu možete naručiti putem službene web stranice proizvođača. Cijena proizvoda iznosi 39 eura. Trenutno je dostupan po sniženoj cijeni jer je proizvođač omogućio popust od 50%.

❓Koliko traje tretman Zenidol kremom?

✅ Trajanje tretmana može varirati ovisno o ozbiljnosti infekcije i individualnim faktorima. Obično se preporučuje redovita primjena prema uputama tijekom nekoliko tjedana kako bi se osiguralo potpuno izlječenje i sprečilo ponovno pojavljivanje infekcije.

Zenidol krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva 
Zenidol krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva 
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

37 − = 35

Blog Coronavirusecuador
Logo