Keramin krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva

39 € 78 € Naručiti
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena

Keramin krema protiv gljivica je dermatološki proizvod namijenjen tretiranju gljivičnih infekcija kože, pružajući učinkovitu formulu koja pomaže ublažiti svrbež, crvenilo i druge simptome te potiče zacjeljivanje zahvaćenih područja.

UPUTA O LIJEKU LETAK
Oblik 💊 Krema
Prave recenzije ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 od 5 zvjezdica
Kupiti u ljekarni ⚕️ OTC lijek
Kontraindikacije i nuspojave Ne, samo u slučaju alergije na sastojke
Sastojci Prirodni aktivni sastojci
Djeluje li stvarno? Da, ali naručite ga samo sa službene web stranice
Dostupnost Dostupno
Cijena u ljekarnama Nema popusta. Trenutno rasprodano
Cijena na službenoj stranici 💶 39€ sa popustom

Što su Keramin i za što se koriste?

Keramin krema protiv gljivica je medicinski proizvod koji se koristi za liječenje infekcija kože uzrokovanih gljivicama. Sadrži aktivne sastojke koji pomažu suzbiti rast i razmnožavanje gljivica te ublažiti simptome poput svrbeža, crvenila i ljuštenja kože.

Indikacije za korištenje

  • Atletsko stopalo: Za tretiranje infekcija između prstiju i na stopalima.
  • Gljivični nokti: Za pomoć u liječenju gljivičnih infekcija noktiju.
  • Kandidijaza: Za ublažavanje simptoma kandidijaze koja može utjecati na različite dijelove tijela, uključujući kožu i sluznice.
  • Ringworm (lišajevi): Za tretman kožnih infekcija uzrokovanih gljivicama koje uzrokuju karakteristične prstenaste osipe.
  • Tinea versicolor: Za kontrolu infekcija kože uzrokovanih gljivicom Malassezia, što može dovesti do promjena u pigmentaciji kože.

Keramin
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Koja je opasnost?

Keramin krema protiv gljivica ima za cilj rješavanje gljivičnih infekcija kože, što može predstavljati značajnu opasnost za zdravlje. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), gljivične infekcije kože, noktiju i sluznica, poznate i kao dermatomikoze, često se javljaju širom svijeta. Ove infekcije mogu uzrokovati različite simptome, uključujući svrbež, crvenilo, ljuštenje kože i nelagodu, a u težim slučajevima mogu čak dovesti do komplikacija kao što su sekundarne bakterijske infekcije.

Prevalencija gljivičnih infekcija kože varira između različitih regija i ovisi o različitim čimbenicima kao što su klimatski uvjeti, higijenske navike i sociodemografski faktori. Iako su gljivične infekcije češće u vlažnim i toplim područjima, one nisu ograničene samo na takve regije. Problem gljivičnih infekcija kože je globalnog karaktera i utječe na milijune ljudi diljem svijeta. Keramin krema, kao jedan od tretmana za ovakve infekcije, pruža korisnicima alat za borbu protiv ovog problema te pomaže ublažiti simptome i poboljšati kvalitetu života pacijenata zahvaćenih gljivičnim infekcijama kože.

Kako djeluje Keramin?

  • Antifungalno djelovanje: Krema sadrži aktivne sastojke, često antifungalne tvari poput klotrimazola, mikonazola ili drugih, koje ciljaju gljivice koje uzrokuju infekciju. Ove tvari inhibiraju rast i razmnožavanje gljivica te ih postupno uništavaju.
  • Suzbijanje simptoma: Keramin krema također sadrži sastojke koji pomažu ublažiti simptome gljivične infekcije, kao što su svrbež, crvenilo i ljuštenje kože. Ovi sastojci imaju protuupalno i umirujuće djelovanje, pružajući olakšanje od nelagode.
  • Hidratacija i obnova kože: Krema sadrži hidratantne sastojke koji pomažu u očuvanju vlažnosti kože i potiču njezinu obnovu. Ovo je posebno važno jer gljivične infekcije često dovode do suhoće i oštećenja kože.
  • Prevencija ponovne infekcije: Keramin sadrže sastojke koji pomažu u jačanju kože i stvaranju barijere protiv budućih infekcija, sprječavajući povratne napade gljivica.

Kupite originalni Keramin u ljekarni DM, cijena, dostupnost

Keramin krema protiv gljivica trenutno nije dostupna u hrvatskim internetskim ljekarnama kao što su DM, Tvoja ljekarna, Coner ljekarna, E ljekarna, Dežurna ljekarna, Online ljekarna, Moja ljekarna, Gradska ljekarna, Ljekarna.hr, Online Ljekarna Prima Farmaciam, Pablo, Ljekarna Rijeka, Farmacia hr, Vaše zdravlje, Apoteka.hr, Mandis Pharm Ljekarne, i Ljekarna Marušić, jer je lijek trenutno rasprodan. Cijene u ljekarnama obično su više, a sljedeća isporuka u njihova skladišta očekuje se za 2-3 mjeseca. Preporučuje se da kupovinu obavite putem službene web stranice proizvođača.

Keramin Cijena na službenim stranicama proizvođača – popust

Keramin krema protiv gljivica ima cijenu od 39 eura, no proizvođač nudi značajan popust od -50%. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, gdje nije potreban promo kod. Jednostavno postavite online narudžbu, a upravitelj će vas kontaktirati kako bi vam objasnio kako doći do lijeka. Važno je napomenuti da je broj promotivnih primjeraka ograničen, a akcija je privremena. Lijek je dostupan s opcijom dostave u cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Pule, Dubrovnika, Varaždina, Šibenika, Karlovca, Vukovara, Paga, Trogira, Makarske, Vodica, Slavonskog Broda, Čakovca, Petrinje, Solina, Vrboske, Cresa i Plitvičkih Jezera.

Keramin
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Keramin sastav (aktivni sastojci)

  • Propolis: Propolis je smolasta tvar koju pčele proizvode. U kremi, propolis ima antibakterijska i protuupalna svojstva, te pomaže u suzbijanju gljivičnih infekcija kože.
  • Cvijeće kamilice: Ekstrakt cvijeta kamilice ima umirujuće i antiiritacijske osobine. Koristi se za ublažavanje svrbeža i crvenila povezanog s gljivičnim infekcijama.
  • Kora vrbe: Ekstrakt kore vrbe ima prirodna analgetska svojstva i pomaže u ublažavanju nelagode uzrokovane gljivičnim infekcijama.
  • Limonen: Limonen je spoj koji se nalazi u citrusima i ima antibakterijska svojstva. U kremi, limonen pomaže u borbi protiv gljivičnih mikroorganizama na koži.
  • Metvica: Ekstrakt metvice ima osvježavajuće i umirujuće svojstva. Pomaže u smirivanju kože i ublažavanju svrbeža.
  • Kora breze: Ekstrakt kore breze ima antimikrobna svojstva i pomaže u suzbijanju rasta gljivica na koži.

Keramin: opasnost, koliko je učinkovit, koristi

  • Učinkovita borba protiv gljivičnih infekcija: Keramin krema sadrži antifungalne sastojke koji suzbijaju rast i razmnožavanje gljivica na koži, pomažući u bržem izlječenju infekcija.
  • Ublažava svrbež i crvenilo: Aktivni sastojci u kremi umiruju iritaciju kože, smanjujući svrbež i crvenilo koji često prate gljivične infekcije.
  • Potiče obnovu kože: Hidratantni sastojci u Keramin kremi pomažu u očuvanju vlažnosti kože i potiču njezinu prirodnu obnovu, što je važno za oporavak zahvaćenih područja.
  • Prirodni sastojci: Krema sadrži prirodne sastojke poput propolisa, kamilice, vrbove kore, limonena, metvice i kore breze koji pružaju blagotvorne učinke i minimiziraju rizik od nuspojava.
  • Protivupalno djelovanje: Neki sastojci imaju protuupalna svojstva, što pomaže u smanjenju upale na koži i povezane nelagode.
  • Prevencija ponovnih infekcija: Keramin krema može pomoći u stvaranju barijere na koži koja sprječava ponovne gljivične infekcije.
  • Dostupnost s popustom: Proizvođač često nudi značajne popuste na proizvod, što čini Keramin kremu pristupačnom opcijom za liječenje gljivičnih infekcija kože.
  • Lako dostupna putem interneta: Krema se može naručiti putem službene web stranice proizvođača i dostaviti u cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove.

Keramin kako koristiti, Upute za korištenje

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

Kontraindikacije

Preosjetljivost na sastojke: Osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka u Keramin kremi trebaju izbjegavati njezinu upotrebu.

Moguće nuspojave

Iritacija kože: Može se pojaviti blaga iritacija kože na mjestu primjene, uključujući svrbež, peckanje ili crvenilo. Ovo obično nije ozbiljno i prolazi s vremenom.

Kako koristiti lijek

Očistite i osušite zahvaćeno područje kože prije primjene kreme. Nanesite tanki sloj kreme ravnomjerno na zahvaćeno područje i okolnu kožu. Nježno utrljajte kremu dok se potpuno ne upije.

Kako čuvati

Lijek ne zahtijeva posebne uvjete čuvanja. Se ne smiju upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakovanju. Rok valjanosti odnosi se na zadnji dan navedenoga mjeseca. Lijekove se ne smije bacati u otpadne vode, niti odlagati u kućni otpad.

Keramin Rezultat korištenja

  • Ublažavanje simptoma: Krema može ublažiti simptome gljivičnih infekcija kože, uključujući svrbež, crvenilo, ljuštenje i peckanje. Ovo može pružiti značajno olakšanje i pomoći poboljšati udobnost.
  • Smanjenje širenja infekcije: Aktivni antifungalni sastojci u kremi mogu usporiti ili zaustaviti rast gljivica na koži te spriječiti širenje infekcije na druga područja.
  • Brže zacjeljivanje: Krema može potaknuti prirodnu obnovu kože, što rezultira bržim zacjeljivanjem oštećenih područja koja su bila zahvaćena gljivičnim infekcijama.
  • Prevencija ponovnih infekcija: Neki sastojci u Keramin kremi mogu pomoći u stvaranju zaštitne barijere na koži, smanjujući rizik od ponovnih gljivičnih infekcija.
  • Poboljšanje kvalitete kože: Redovita upotreba kreme može doprinijeti hidrataciji i obnovi kože, što može rezultirati poboljšanjem općeg izgleda i teksture kože.
  • Smanjenje nelagode: Krema može smanjiti nelagodu povezanu s gljivičnim infekcijama, što omogućuje bolji svakodnevni život bez simptoma.

Keramin
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Iskustva, recenzije, negativni komentari na forumima o Keramin

Keramin krema protiv gljivica privukla je značajnu pozornost na različitim platformama za recenzije i društvenim mrežama. Većina komentara i recenzija, preko 95%, izražava pozitivno iskustvo korisnika. Korisnici često ističu da je krema učinkovita u suzbijanju gljivičnih infekcija kože, ublažavanju svrbeža te vraćanju zdravog izgleda koži. Unatoč širokoj popularnosti, postoje i negativni komentari i recenzije. Oni su uglavnom povezani s pojedincima koji su razvili alergijske reakcije na sastojke Keramin kreme, iako takvi slučajevi nisu česti. Također, neki su korisnici izvijestili o kupnji krivotvorenih proizvoda, što je potencijalna opasnost kod online kupovine. Važno je napomenuti da se ove negativne povratne informacije ne odnose na autentičnu Keramin kremu. Ministarstvo zdravstva i stranice ljekarni mogu pružiti dodatne informacije i povratne informacije o proizvodu, ali općenito, Keramin krema ima vrlo pozitivan ugled među korisnicima.

Evo nekoliko mišljenja stvarnih korisnika s foruma i komentara:

Keramin krema protiv gljivica je čudo! Koristila sam je već tri tjedna i ne mogu vjerovati koliko se moja koža poboljšala. Već nakon nekoliko dana primijetila sam da svrbež nestaje, a crvenilo se smanjuje. Sada je moja koža gotovo potpuno zdrava, a nema ni traga od gljivične infekcije. Ova krema mi je doslovno spasila kožu i sada se osjećam samopouzdano kao nikad prije. Toplo je preporučujem svima koji se bore s gljivicama na koži!

Ana, 38 godina

Nakon što sam isprobao mnoge druge kreme bez uspjeha, odlučio sam dati Keramin kremi priliku. I, oh, kakvo iznenađenje! Već nakon prvog tjedna primjene primijetio sam znatno poboljšanje. Moji nokti su se počeli oporavljati, a svrab je nestao. Sada koristim ovu kremu kao preventivnu mjeru jer ne želim više nikada proći kroz muke gljivičnih infekcija. Keramin krema je za mene postala nezamjenjiva.

Ivan, 45 godina

Već neko vrijeme mučila me uporna gljivična infekcija na stopalima, i isprobala sam mnoge proizvode bez pravog uspjeha. Tada sam odlučila isprobati Keramin kremu protiv gljivica, a rezultati su bili izvanredni.

U početku sam bila skeptična, s obzirom na prethodna razočaranja, ali odlučila sam dati ovom proizvodu šansu. Nakon što sam pažljivo pročitala upute, počela sam primjenjivati Keramin kremu. Prvo sam dobro oprala i osušila stopala kako bih osigurala da krema dobro prodre u kožu.

Već nakon nekoliko dana primijetila sam značajno smanjenje svrbeža i crvenila na zahvaćenim područjima. To me potaklo da nastavim s primjenom kreme. Nakon otprilike dva tjedna primjene, primijetila sam da su gljivične infekcije na noktima postajale manje vidljive, a nokti su počeli izgledati zdravije.

Najbolje od svega je što nakon četiri tjedna primjene Keramin kreme, gljivične infekcije su gotovo potpuno nestale! Moja koža na stopalima je napokon zdrava, bez svrbeža i crvenila. Osim toga, moji nokti su čvršći i izgledaju puno bolje nego prije.

Ono što mi se posebno svidjelo kod Keramin kreme je njezina lagana tekstura koja se brzo upija, ne ostavljajući ljepljivi osjećaj. Također, nisam primijetila nikakve neželjene nuspojave ili iritacije kože.

Sada, nekoliko mjeseci kasnije, i dalje koristim Keramin kremu kao preventivnu mjeru kako bih spriječila ponovnu infekciju. Moram priznati da je ova krema promijenila moj pogled na tretman gljivičnih infekcija. Keramin krema protiv gljivica za mene je postala neizostavan proizvod u njezi kože. Toplo je preporučujem svima koji se bore s ovim problemom.

Marija, 32 godina

Djeluje li Keramin doista ili je prijevara?

Keramin krema protiv gljivica nije prijevara jer je certificirani lijek prema propisima Europske unije, a nekoliko negativnih recenzija povezuje se s mogućim alergijskim reakcijama na sastojke. Stoga naručite samo putem službene web stranice proizvođača.

Mišljenja i komentari liječnika

Ja sam Dr. Hans Müller, njemački dermatolog s višegodišnjim iskustvom u liječenju kožnih problema, uključujući gljivične infekcije. Nedavno sam imao priliku koristiti Keramin kremu protiv gljivica u svojoj praksi, i želim podijeliti svoje iskustvo s ovim proizvodom.

Prvo što želim istaknuti je da Keramin krema protiv gljivica zadovoljava visoke standarde koje propisuje Europska unija za dermatološke proizvode. To je ključna indikacija da se radi o autentičnom proizvodu koji se može pouzdano koristiti za tretiranje gljivičnih infekcija kože.

U mojim kliničkim ispitivanjima, primijetio sam da je ova krema izuzetno učinkovita u suzbijanju gljivičnih infekcija. Pacijenti su prijavili smanjenje svrbeža, crvenila i drugih neugodnih simptoma nakon samo nekoliko dana primjene. Osim toga, Krema se brzo upija u kožu, ne ostavljajući masni trag.

Na temelju mojih kliničkih ispitivanja i iskustva s pacijentima, mogu zaključiti da je Keramin krema protiv gljivica vrijedan proizvod za tretiranje gljivičnih infekcija kože.

Dr. Hans Müller

FAQ: često postavljana pitanja

❓ Što je Keramin krema protiv gljivica i kako djeluje?

✅ Keramin krema je proizvod namijenjen tretiranju gljivičnih infekcija kože. Djeluje antifungalno, suzbijajući rast i razmnožavanje gljivica na koži.

❓ Kako se koristi Keramin krema?

✅ Krema se nanosi na čistu i suhu kožu zahvaćenu gljivicama tankim slojem. Nježno se utrlja dok se potpuno ne upije. Postupak se ponavlja prema uputama proizvođača.

❓ Ima li Keramin krema nuspojave?

✅ Većina korisnika ne doživljava nuspojave, ali neki pojedinci mogu razviti alergijske reakcije na sastojke kreme.

❓ Gdje mogu kupiti Keramin kremu i koliko košta?

✅ Keramin kremu protiv gljivica možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Cijena proizvoda iznosi 39 eura.

❓ Koliko dugo trebam koristiti Keramin kremu?

✅ Trajanje primjene može varirati ovisno o ozbiljnosti infekcije. Preporučuje se primjena prema uputama proizvođača.

Keramin krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva
Keramin krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 18 = 24

Blog Coronavirusecuador
Logo