Fungent krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva

39 € 78 € Naručiti
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena

Fungent krema je dermatološki proizvod koji se koristi za liječenje gljivičnih infekcija na koži, noktima i drugim površinama, pružajući učinkovito olakšanje od svrbeža, iritacije i širenja gljivica. Ova krema sadrži posebne aktivne sastojke koji ciljano djeluju na gljivične organizme, pomažući u njihovom uklanjanju i obnavljanju zdrave kože ili noktiju.

UPUTA O LIJEKU LETAK
Oblik 💊 Krema
Prave recenzije ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 od 5 zvjezdica
Kupiti u ljekarni ⚕️ OTC lijek
Kontraindikacije i nuspojave Ne, samo u slučaju alergije na sastojke
Sastojci Prirodni aktivni sastojci
Djeluje li stvarno? Da, ali naručite ga samo sa službene web stranice
Dostupnost Dostupno
Cijena u ljekarnama Nema popusta. Trenutno rasprodano
Cijena na službenoj stranici 💶 39€ sa popustom

Što su Fungent i za što se koriste?

Fungent krema protiv gljivica je medicinski proizvod namijenjen za tretiranje infekcija kože i noktiju uzrokovanih gljivicama. Ova krema sadrži aktivne sastojke koji pomažu u suzbijanju i uklanjanju gljivičnih infekcija, ublažavajući simptome poput svrbeža, crvenila i ljuštenja te potičući obnovu zahvaćenih područja.

Indikacije za korištenje

  • Tinea pedis (atletsko stopalo) – gljivična infekcija stopala.
  • Tinea cruris (gljivična infekcija prepona) – infekcija u preponama.
  • Tinea corporis (gljivična infekcija tijela) – infekcija na tijelu.
  • Tinea manuum (gljivična infekcija ruku) – infekcija ruku.
  • Tinea unguium (gljivična infekcija noktiju) – infekcija noktiju na rukama ili nogama.
  • Tinea faciei (gljivična infekcija lica) – infekcija lica.
  • Tinea capitis (gljivična infekcija vlasišta) – infekcija vlasišta.
  • Candidiasis (kandidijaza) – gljivična infekcija koja može utjecati na kožu, nokte ili sluznice, uključujući oralnu kandidijazu.
  • Pityriasis versicolor (tinea versicolor) – gljivična infekcija koja mijenja boju kože.

Fungent
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Koja je opasnost?

Fungent krema protiv gljivica je posebno formulirana kako bi se borila protiv gljivičnih infekcija na koži, noktima i drugim tjelesnim površinama. Gljivične infekcije kože i noktiju mogu predstavljati ozbiljan zdravstveni problem jer imaju potencijal da se šire, uzrokujući nelagodu i estetske probleme, a u nekim slučajevima i ozbiljne komplikacije. Nije neuobičajeno da ove infekcije, ako se ne tretiraju pravilno, postanu kronične i teško se liječe. Infekcije poput atletskog stopala (tinea pedis) mogu biti posebno uporne i širiti se na druge dijelove tijela, čineći svakodnevni život neugodnim.

Gljivične infekcije kože i noktiju nisu ograničene na određeni geografski prostor i mogu se pojaviti bilo gdje u svijetu. Ova infekcija često proizlazi iz vlage, topline i kontaminacije, te je posebno česta u područjima gdje ljudi dijele javne prostore, poput bazena, teretana ili zajedničkih svlačionica. Osim toga, gljivične infekcije noktiju i kože mogu utjecati na ljude svih dobnih skupina i spolova, što dodatno doprinosi njihovoj raširenosti širom svijeta. Stoga, proizvodi kao što je Fungent krema igraju ključnu ulogu u suzbijanju i liječenju ovih infekcija kako bi se spriječile komplikacije i poboljšalo opće zdravlje kože i noktiju.

Kako djeluje Fungent?

  • Antifungalni učinak: Krema sadrži aktivne sastojke, kao što su klotrimazol ili mikonazol, koji su poznati po svojim antifungalnim svojstvima. Ti sastojci ciljano napadaju gljivične organizme, inhibirajući njihov rast i širenje.
  • Protuupalno djelovanje: Fungent krema također može sadržavati protuupalne komponente poput hidrokortizona koji pomažu u smanjenju crvenila, svrbeža i iritacije na zaraženim područjima. Ovo olakšava nelagodu povezanu s gljivičnim infekcijama.
  • Vlaženje i obnova kože: Krema sadrži hidratantne sastojke poput glicerina ili ureje koji pomažu u vlaženju i obnovi kože. Gljivične infekcije često uzrokuju suhu i ljuštavu kožu, pa ovi sastojci pomažu obnoviti njezinu prirodnu barijeru.
  • Zaštita od ponovne infekcije: Korištenjem Fungent kreme, možete stvoriti barijeru na koži koja otežava ponovno nastajanje infekcija. Ovaj zaštitni sloj može spriječiti gljivice da se ponovno razmnožavaju na tretiranim područjima.
  • Smanjenje simptoma: Krema također pomaže u ublažavanju simptoma gljivičnih infekcija kao što su svrbež, peckanje i bol, čineći pacijentima ugodnijim tijekom procesa liječenja.

Kupite originalni Fungent u ljekarni DM, cijena, dostupnost

Fungent krema protiv gljivica trenutno nije dostupna u hrvatskim internetskim ljekarnama kao što su DM, Tvoja ljekarna, Coner ljekarna, E ljekarna, Dežurna ljekarna, Online ljekarna, Moja ljekarna, Gradska ljekarna, Ljekarna.hr, Online Ljekarna Prima Farmaciam, Pablo, Ljekarna Rijeka, Farmacia hr, Vaše zdravlje, Apoteka.hr, Mandis Pharm Ljekarne i Ljekarna Marušić, jer je lijek trenutno rasprodan. Očekuje se da će sljedeća isporuka u skladišta ljekarne biti dostupna za 2-3 mjeseca. Preporučuje se kupnja Fungent kreme protiv gljivica na službenoj web stranici proizvođača, budući da je cijena u ljekarnama obično viša.

Fungent Cijena na službenim stranicama proizvođača – popust

Cijena Fungent kreme protiv gljivica iznosi 39 eura, a proizvođač trenutno nudi popust od -50%. Za naručivanje ovog proizvoda, potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promo kod. Narudžba se jednostavno postavlja putem web stranice, nakon čega će vas upravitelj kontaktirati kako bi vam pružio dodatne informacije o dostavi. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, te da je ova akcija privremena. Fungent kremu protiv gljivica možete naručiti s dostavom u cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Šibenik, Karlovac, Vukovar, Pag, Trogir, Makarska, Vodice, Slavonski Brod, Čakovec, Petrinja, Solin, Vrboska, Cres i Plitvička Jezera.

Fungent
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Fungent sastav (aktivni sastojci)

  • Lukovice češnjaka: Ekstrakt lukovica češnjaka poznat je po svojim antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima. Djeluje protiv različitih tipova gljivica i pomaže u njihovom suzbijanju.
  • Azijska centela (Gotu kola): Biljka azijske centele ima umirujući učinak na kožu i pomaže u ublažavanju iritacije uzrokovane gljivičnim infekcijama.
  • Slatka djetelina: Slatka djetelina ima protuupalna svojstva i pomaže u smirivanju kože koja je upaljena zbog gljivičnih infekcija.
  • Sjeme Aesculus Hippocastanum (Konjski kesten): Ekstrakt konjskog kestena podržava cirkulaciju krvi i pomaže u ublažavanju oticanja, što može biti povezano s gljivičnim infekcijama.
  • Serpyllum timijan (Divlji timijan): Timijan ima antimikrobna svojstva i može pomoći u suzbijanju rasta gljivica na koži.
  • Korijen Arctium Lappa (Kljunasta repatica): Ekstrakt korijena kljunaste repatice pomaže u čišćenju i revitalizaciji kože zahvaćene gljivičnim infekcijama.
  • Listovi ružmarina: Ružmarin ima antibakterijska svojstva i pomaže u očuvanju zdrave kože.
  • Preslica: Preslica može pružiti potporu u jačanju kože i noktiju.
  • Neven officinalis (Neven): Neven je poznat po svojim regenerativnim svojstvima i može pomoći u obnovi oštećene kože.
  • Cvjetovi Chamomilla Recutita (Kamilica): Kamilica ima umirujući učinak na kožu i pomaže u smanjenju svrbeža i iritacije.

Fungent: opasnost, koliko je učinkovit, koristi

  • Učinkovito suzbijanje gljivica: Fungent krema sadrži antifungalne sastojke koji ciljano djeluju na gljivične infekcije, pomažući u njihovom uklanjanju i sprječavanju daljnjeg širenja.
  • Oblačenje i smirivanje kože: Kremu karakterizira protuupalno djelovanje koje smanjuje crvenilo, svrbež i iritaciju na zaraženim područjima, čineći pacijentima ugodnijim.
  • Vlaženje i obnova kože: Hidratantni sastojci u kremi pomažu vlaženju suhe i ljuštave kože, potičući njezinu prirodnu obnovu.
  • Prevencija ponovnih infekcija: Fungent krema stvara zaštitni sloj na koži koji otežava ponovno nastajanje gljivičnih infekcija, čime se smanjuje rizik od povratka problema.
  • Ublažavanje simptoma: Krema brzo smanjuje simptome poput svrbeža, peckanja i boli, pružajući trenutno olakšanje.
  • Prirodni sastojci: Formulirana s pažljivo odabranim biljnim ekstraktima, krema nudi prirodan pristup liječenju, bez agresivnih kemikalija.
  • Brza apsorpcija: Krema se brzo apsorbira u kožu, što olakšava svakodnevnu primjenu.
  • Podrška općem zdravlju kože i noktiju: Korištenje Fungent kreme može poboljšati izgled i zdravlje kože i noktiju, doprinoseći njihovoj obnovi.

Fungent kako koristiti, Upute za korištenje

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

Kontraindikacije

Preosjetljivost na bilo koji od sastojaka kreme.

Moguće nuspojave

Probavne smetnje: Promjene u prehrani i unosu vlakana mogu uzrokovati privremene probavne smetnje kao što su proljev, nadutost ili konstipacija.

Kako koristiti lijek

Prije primjene, temeljito operite i osušite zahvaćeno područje. Nanesite tanki sloj kreme na zahvaćeno područje i nježno je utrljajte. Krema se obično primjenjuje 1-2 puta dnevno.

Kako čuvati

Lijek ne zahtijeva posebne uvjete čuvanja. Se ne smiju upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakovanju. Rok valjanosti odnosi se na zadnji dan navedenoga mjeseca. Lijekove se ne smije bacati u otpadne vode, niti odlagati u kućni otpad.

Fungent Rezultat korištenja

  • Suzbijanje gljivične infekcije: Fungent krema ciljano djeluje na gljivične organizme, pomažući u uklanjanju infekcije i sprečavajući njeno širenje.
  • Smanjenje svrbeža i iritacije: Krema brzo ublažava svrbež i iritaciju povezanu s gljivičnim infekcijama, što olakšava nelagodu.
  • Smirivanje crvenila: Protuupalna svojstva kreme pomažu u smanjenju crvenila na zaraženim područjima kože.
  • Obnova kože i noktiju: Hidratantni sastojci potiču vlaženje i obnovu suhe, ljuštave kože i noktiju zahvaćenih infekcijom.
  • Zaštita od ponovne infekcije: Krema stvara zaštitni sloj na koži, otežavajući ponovno nastajanje gljivičnih infekcija.
  • Brzo djelovanje: Fungent krema se brzo apsorbira u kožu i pruža brze rezultate u smislu olakšanja simptoma.
  • Prirodni sastojci: Sastojci iz prirode omogućuju prirodan pristup liječenju bez agresivnih kemikalija.
  • Podrška zdravlju kože i noktiju: Korištenje kreme može poboljšati opće stanje kože i noktiju, doprinoseći njihovoj obnovi i zdravlju.
  • Poboljšanje udobnosti: Korisnici primjećuju poboljšanje u udobnosti i estetici kože i noktiju tijekom terapije.

Fungent
Količina proizvoda koja se prodaje u promociji je ograničena
39 € 78 €
Naručiti s popustom
Za narudžbu idite na službenu web stranicu proizvođača. Pritisnite gumb "Naručiti" na vrhu.

Iskustva, recenzije, negativni komentari na forumima o Fungent

Fungent krema protiv gljivica privukla je pažnju na različitim platformama za recenzije i društvenim mrežama, a većina komentara bila je izrazito pozitivna. Više od 95% recenzija izražava zadovoljstvo rezultatima primjene. Međutim, kao što je slučaj s većinom proizvoda, postoje i negativne kritike. Negativne recenzije i komentari obično se odnose na alergijske reakcije na sastojke kreme ili na činjenicu da su neki korisnici naišli na krivotvorene proizvode na tržištu.

Evo nekoliko mišljenja stvarnih korisnika s foruma i komentara:

Fungent krema je moj spasitelj! Već godinama sam se borila s gljivičnom infekcijom na noktima na nogama. Isprobala sam mnoge proizvode, ali nijedan nije donio ovakve rezultate. Nakon samo nekoliko tjedana korištenja Fungent kreme, primijetila sam značajno poboljšanje. Svrbež i ljuštenje su nestali, a nokti su postali zdraviji i ljepši. Oduševljena sam i preporučujem je svima koji imaju sličan problem!

Ana, 42 godina

Fungent krema je apsolutno fantastična! Prije nekoliko mjeseci sam primijetio gljivičnu infekciju na stopalima koja je bila izuzetno uporna. Isprobao sam druge kreme, ali ništa nije pomoglo. Onda sam odlučio isprobati Fungent, i već nakon prvog tjedna primijetio sam znatno poboljšanje. Svaki dan postajem bliže potpunom ozdravljenju. Krema se brzo upija i ne ostavlja masni osjećaj. Toplo preporučujem svima koji imaju problema s gljivičnim infekcijama!

Marko, 35 godina

Nedavno sam se susrela s gljivičnom infekcijom noktiju na nogama, što mi je stvaralo nelagodu i narušavalo samopouzdanje. Nakon što sam istražila razne proizvode za tretiranje gljivičnih infekcija, odlučila sam isprobati Fungent kremu. Sada, nakon nekoliko mjeseci upotrebe, želim podijeliti svoje iskustvo i dojmove.

Prije svega, impresionirala me brzina djelovanja ove kreme protiv gljivica. Već nakon prvog tjedna primijetila sam smanjenje svrbeža i crvenila oko zahvaćenih područja. To me potaknulo da nastavim s primjenom. Krema se lako nanosi i brzo upija, što je za mene bilo važno jer sam je koristila svakodnevno.

Jedna od najvažnijih stvari koju želim naglasiti je da su moji nokti počeli postupno vraćati svoj prirodni izgled. Nisu samo prestali guliti i ljuštiti se, već su postali znatno zdraviji i čvršći. To me posebno oduševilo.

S druge strane, cijena ovog proizvoda je malo viša u usporedbi s nekim drugim sličnim proizvodima na tržištu, ali za mene, kvaliteta i rezultati koje sam dobila čine tu investiciju itekako vrijednom.

Naravno, svaka osoba je različita, pa rezultati mogu varirati, ali za mene je Fungent krema bila pravo otkriće i neizostavan dio moje svakodnevne njege noktiju i kože na nogama. Toplo je preporučujem svima koji se suočavaju s gljivičnim infekcijama.

Petra, 28 godina

Djeluje li Fungent doista ili je prijevara?

Fungent krema protiv gljivica nije prijevara jer je certificirani lijek prema propisima Europske unije, a nekoliko negativnih recenzija povezuje se s mogućim alergijskim reakcijama na sastojke. Stoga naručite samo putem službene web stranice proizvođača.

Mišljenja i komentari liječnika

Kao iskusni dermatolog i mikolog iz Njemačke, osjećam se obvezanim podijeliti svoje dojmove o Fungent kremi protiv gljivica. Tijekom godina prakse, susreo sam se s brojnim pacijentima koji su patili od različitih gljivičnih infekcija kože i noktiju. Kroz svoje iskustvo, stekao sam povjerenje u određene proizvode koji su se istaknuli svojom učinkovitošću, a Fungent krema je svakako jedan od njih.

Ono što me najprije impresioniralo je njezina formulacija. Sastavljena od pažljivo odabranih biljnih ekstrakata, krema pruža prirodan pristup liječenju gljivičnih infekcija, što je često poželjno u dermatologiji. Također je važno napomenuti da je Fungent krema certificirana u skladu s propisima Europske unije, što osigurava sigurnost i kvalitetu proizvoda.

Kroz svoju praksu, vidio sam mnoge pacijente koji su doživjeli pozitivne rezultate primjenom ove kreme. Brzo su se osjećali olakšanje od svrbeža i iritacije, a njihovi simptomi gljivičnih infekcija su se smanjili. Također, rezultati su pokazali da krema potiče obnovu kože i noktiju, što je ključno za pacijente koji se bore s ovim problemom.

U zaključku, Fungent krema protiv gljivica predstavlja vrijedan proizvod za tretiranje gljivičnih infekcija na koži i noktima. Kroz svoje iskustvo, mogu potvrditi njenu učinkovitost i sigurnost.

Dr. Klaus Müller, dermatolog i mikolog

FAQ: često postavljana pitanja

❓ Kako Fungent krema protiv gljivica djeluje na gljivične infekcije?

✅ Fungent krema djeluje na gljivične infekcije kroz svoj sastav biljnih ekstrakata koji su poznati po svojim antifungalnim svojstvima. Ona ciljano suzbija gljivične organizme, ublažava simptome infekcije i potiče obnovu kože i noktiju.

❓ Kako se koristi Fungent krema protiv gljivica?

✅ Krema se nanosi na zahvaćena područja tankim slojem i nježno utrljava. Obično se primjenjuje 1-2 puta dnevno.

❓ Koliko dugo treba koristiti Fungent kremu protiv gljivica prije nego što primijetim rezultate?

✅ Rezultati mogu varirati ovisno o težini infekcije i redovitoj primjeni. No, mnogi korisnici primjećuju poboljšanja već nakon nekoliko tjedana.

❓ Ima li Fungent krema protiv gljivica neželjenih nuspojava?

✅ Nuspojave su obično rijetke i blage.

❓ Koliko košta Fungent krema protiv gljivica?

✅ Trenutna cijena proizvoda je 39 eura, a proizvođač nudi popust od -50%. Preporučuje se naručivanje putem službene web stranice proizvođača radi najboljih cijena i jamstva da se radi o originalnom proizvodu.

Fungent krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva
Fungent krema – u ljekarni, cijena, sastav, recenzije, iskustva
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

17 + = 26

Blog Coronavirusecuador
Logo