Keramin kreem – apteegis, hind, ülevaated, koostis

39 € 78 € TELLIDA
Alandatud hinnad
Tellimiseks külastage tootja ametlikku veebisaiti. Klõpsake ülaloleval nupul "TELLIDA".

Kampaanias müüdavate kaupade kogus on piiratud

Keramin kreem on spetsiaalselt välja töötatud toode, mis on mõeldud naha seeninfektsioonide vastu võitlemiseks. Selle unikaalne koostis, mis sisaldab salitsüülhapet, tsinkoksiidi, teepuuõli ja teisi looduslikke komponente, aitab leevendada sügelust, punetust ning edendada naha taastumist.

Pakendi teave Teave patsiendile
Ravimivorm 💊 Kreem
Arvustused ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 tärni 5-st
Osta apteegist ⚕️ Retseptita ravimid
Vastunäidustused ja kõrvaltoimed Ei, ainult siis, kui olete koostisosade suhtes allergiline
Koostisained Salitsüülhape, tsinkoksiid, taruvaik, kummeliõied, pajukoor, limoneen, piparmünt, kasekoor, kookosõli, kuuseõli, teepuuõli, sheavõi
Tõde või vale? PÄRIS. Lugege allolevat arvustust
Kas see tõesti toimib? Jah, kuid tellige ainult ametlikul veebisaidil
Kättesaadavus Laos
Hind apteekides Ei mingit allahindlust. Apteegis otsas
Hind ametlikul veebisaidil 💶 39€ allahindlusega

Mis on Keramin ja milleks seda kasutatakse?

Keramin on spetsiaalne kreem, mida kasutatakse naha seeninfektsioonide vastu võitlemiseks. Selle koostis sisaldab mitmeid aktiivseid koostisaineid, nagu salitsüülhape, tsinkoksiid, teepuuõli ja teised looduslikud komponendid. Kreemi eesmärk on leevendada seeninfektsioonidega seotud sümptomeid, nagu sügelus ja punetus, ning soodustada naha taastumist.

Keramin
Kampaanias müüdavate kaupade kogus on piiratud
39 € 78 €
Alandatud hinnad
Tellimiseks külastage tootja ametlikku veebisaiti. Klõpsake ülaloleval nupul "TELLIDA".

Näidustused kasutamiseks

Keramin kreemi kasutatakse järgmiste näidustuste korral seennakkuste vastu võitlemiseks jalgadel:

  • Jalgade seeninfektsioonid (jalgade mükoos): Jalgade naha seenhaigused, sealhulgas atleetide jalad.
  • Sügelus ja punetus: Kreem aitab leevendada sügelust ja punetust, mis on seotud seeninfektsioonidega.
  • Naha koorumine ja ketendus: Kasutatakse naha koorumise ja ketenduse vähendamiseks, mis võivad olla seotud seenhaiguste tekkega.
  • Ennetav kasutamine: Sobib ka ennetavaks kasutamiseks, et vältida seeninfektsioonide kordumist.

Keramin koor on mõeldud välispidiseks kasutamiseks ja on efektiivne jalgade seeninfektsioonide vastu võitlemisel.

Millised on ohud?

Jalgade seeninfektsioonid võivad kujutada endast tõsist terviseriski, eriti kui neid ei ravita õigeaegselt või kui ravi on ebapiisav. Terviseameti andmetel võivad korduvad seeninfektsioonid põhjustada tüsistusi, sealhulgas naha kahjustusi, haavandeid ja isegi bakteriaalseid infektsioone.

Autentsed allikad, näiteks Terviseamet või Eesti Dermatoloogide Selts, rõhutavad, et seeninfektsioonid võivad levida teistele kehaosadele ja isegi teistele inimestele. Seetõttu on oluline ravida seenhaigusi adekvaatselt ja järgida hügieeninõudeid, et vältida nakkuse levikut.

Keramin kreem, mille koostis on loodud seeninfektsioonide vastu võitlemiseks, võib olla tõhus vahend nende riskide vähendamiseks.

Kuidas Keramin toimub?

Keramin kreem toimib mitmel viisil, aidates leevendada jalgade seeninfektsioonide sümptomeid ja edendades naha taastumist:

  • Seenevastane toime: Kreemi koostises olevad aktiivsed komponendid, nagu salitsüülhape ja teepuuõli, omavad seenevastast toimet, pärsivad seenhaiguste kasvu ja levikut.
  • Põletikuvastane ja rahustav toime: Teatud koostisosad, näiteks kummeliõied ja sheavõi, aitavad vähendada põletikku ja rahustada ärritunud nahka, leevendades seennakkuste poolt põhjustatud sügelust ja punetust.
  • Niisutav ja taastav toime: Kreem sisaldab niisutavaid komponente, nagu kookosõli ja sheavõi, mis aitavad nahal säilitada niiskust ja kiirendavad naha taastumist pärast seeninfektsiooni.
  • Looduslikud antibakteriaalsed omadused: Mõned kreemi koostisosad, nagu teepuuõli ja taruvaik, omavad looduslikke antibakteriaalseid omadusi, mis võivad aidata vältida sekundaarsete bakteriaalsete infektsioonide teket.

Kokkuvõttes aitab Keramin kreem mitmekülgselt toime tulla jalgade seeninfektsioonidega, kombineerides seenhaiguste vastast, põletikuvastast ja taastavat toimet.

Ostke apteegist originaal Keramin, hind, saadavus

Kahjuks ei ole võimalik hetkel osta Keramin kreemi apteekidest Eestis, sealhulgas BENU, e-apteek, Euroapteek, Südameapteegi, Apteegiinfo, RAADIMÕISA, Aptev, Marja, Apteekonline aptieka, kuna antud toode ei ole hetkel saadaval ega ole apteekide laos.

Apteekides müüdav hind võib olla tavaliselt kõrgem. Järgmine tarne apteekidele oodatakse 2-3 kuu jooksul. Soovitame osta toode otse ametlikult tootja veebisaidilt. Keramin kreemi on võimalik osta koos kohaletoimetamisega üle kogu Eesti, kaasa arvatud suuremates linnades nagu Tallinn, Tartu, Narva, Pärnu, Kohtla-Järve, Viljandi, Rakvere, Maardu, Kuressaare, Sillamäe, Valga, Võru, Jõhvi, Haapsalu, Keila, Paide, Elva, Saue, Põlva, Tapa.

Keramin hind tootja ametlikul veebisaidil on allahindlus

Keramin kreemi hind ametlikul tootja veebisaidil on hetkel 39€, millega kaasneb suur allahindlus -50%. See on ajutine pakkumine, kus kogus on piiratud. Tellimuse tegemiseks külastage palun tootja ametlikku veebisaiti, kus saate lihtsalt täita online tellimuse ja teiega võtab ühendust müügijuht. Selle eripakkumise puhul ei ole vajalik kasutada eraldi promokoodi. Maksmine toimub saadetise kättesaamisel. Soovitame kiirustada, kuna kampaaniat saadaval olevate toodete arv on piiratud.

Keramin
Kampaanias müüdavate kaupade kogus on piiratud
39 € 78 €
Alandatud hinnad
Tellimiseks külastage tootja ametlikku veebisaiti. Klõpsake ülaloleval nupul "TELLIDA".

Toimeaine / Koostis

  • Salitsüülhape: Toimib kooriva ja antiseptilise komponendina, aidates eemaldada surnud naharakud ja pärssides seene kasvu. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4554394/
  • Tsinkoksiid: Omab põletikuvastast ja kuivatavat toimet, aitab nahal kiiremini taastuda. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3037058/
  • Taruvaik: Avaldab antimikroobset ja haavade paranemist soodustavat toimet, aitab võidelda seeninfektsioonide vastu. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7032212/
  • Kummeliõied: Omavad rahustavat ja põletikuvastast toimet, vähendades nahaärritust. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22784445/
  • Pajukoor: Sisaldab ühendeid, mis võivad omada seenevastast ja põletikuvastast toimet. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27149379/
  • Limoneen: Lõhna- ja maitseaine, omab antimikroobseid omadusi. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30932068/
  • Piparmünt: Avaldab jahutavat ja põletikuvastast toimet, aitab leevendada sügelust. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27778579/
  • Kasekoor: Sisaldab ühendeid, mis võivad toetada naha tervist ja kiirendada paranemisprotsesse. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23035648/
  • Kookosõli: Niisutab nahka ja omab antimikroobset toimet. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24328700/
  • Kuuseõli: Võib omada seenevastast ja põletikuvastast toimet. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21031617/
  • Teepuuõli: Tuntud oma tugevate seenevastaste omaduste poolest. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17314442/
  • Sheavõi: Niisutab ja pehmendab nahka, aidates taastuda. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20484832/

Kuigi paljud koostisosade omadused on teada, on oluline meeles pidada, et nende mõju võib varieeruda inimeste individuaalsete reaktsioonide ja konkreetsete tingimuste korral.

Mis on tõhusus, kasu ja kahju?

  • Efektiivsus: Aitab tõhusalt võidelda jalgade seeninfektsioonide vastu, vähendades sügelust, punetust ja edendades naha taastumist.
  • Kiire toime: Koostises olevad aktiivsed koostisained võivad kiiresti mõjuda, aidates leevendada seenhaiguste sümptomeid.
  • Looduslikud komponendid: Kasutab looduslikke koostisosi, nagu teepuuõli, sheavõi ja kummeliõied, mis võivad toetada naha tervist.
  • Mitmekülgne toime: Omab mitmekülgset toimet, sealhulgas seenevastane, põletikuvastane ja niisutav, parandades seeläbi naha üldist seisundit.
  • Rahustav toime: Aitab leevendada sügelust ja ärritust, tagades kasutajale mugavuse ja heaolu.
  • Vähendab retsidiivi riski: Regulaarne kasutamine võib aidata vähendada seeninfektsioonide taastekke riski.
  • Lihtne kasutada: Kreem on lihtne kasutada ja kanda, mis võimaldab mugavat rakendust igapäevaseks kasutamiseks.
  • Ohutus: Looduslike koostisosade kasutamine võib vähendada võimalikke kõrvaltoimeid, eriti võrreldes teiste tugevamate seenevastaste preparaatidega.

Iga inimese nahatüüp ja reaktsioon võivad olla individuaalsed, mistõttu on soovitatav järgida juhiseid.

Pakendi infoleht: teave kasutajale

Enne ravimi kasutamist lugege hoolikalt infolehte, sest siin on teile vajalikku teavet. Kasutage seda ravimit alati täpselt nii, nagu on kirjeldatud selles infolehes või nagu arst või apteeker on teile selgitanud. Hoidke infoleht alles, et seda vajadusel uuesti lugeda.

Vastunäidustused

Allergiline reaktsioon: Inimestel, kellel on teatud koostisosade suhtes teadaolev allergia, võib tekkida allergiline reaktsioon. Soovitatav on eelnevalt kontrollida koostisosi.

Võimalikud kõrvaltoimed

  • Nahareaktsioonid: Mõnedel inimestel võib esineda nahaärritus, punetus või sügelus. Kui need sümptomid püsivad või süvenevad, tuleks ravi katkestada.
  • Ülitundlikkusreaktsioonid: Harvadel juhtudel võivad esineda ülitundlikkusreaktsioonid, nagu turse või lööve.

Annustamine ja manustamisviis

Annustamine ja manustamisviis Keramin kreemi kasutamisel jalgade seeninfektsioonide korral:

  • Puhasta ja kuivata nahk: Enne kreemi kasutamist veendu, et jalad oleksid puhtad ja kuivad. Pesta neid õrnalt sooja veega ja kuivatada hoolikalt.
  • Kanna õhuke kiht mõjutatud piirkonnale: Võta väike kogus kreemi ja kanna õhuke kiht otse mõjutatud piirkonnale, hõlmates seeninfektsiooni leviala.
  • Hõõru kergelt sisse: Õrnalt masseeri kreem nahka, et tagada selle ühtlane jaotumine ning imendumine.
  • Kasutamissagedus: Kasuta kreemi vastavalt juhistele, tavaliselt 1-2 korda päevas. Soovitatav on kasutada regulaarselt, et saavutada parimad tulemused.
  • Järgi juhiseid: Täpsemad juhised annustamise ja manustamise kohta võivad olla tootja poolt pakendil. Järgi neid täpselt.
  • Jätka ravi soovitatud perioodi vältel: Jätkake kreemi kasutamist soovitatud raviperioodi jooksul, isegi kui sümptomid taanduvad. See aitab vältida retsidiivi.

Täpsemad juhised leiate tootja poolt pakendile lisatud infolehelt.

Kuidas säilitada

Hoidke seda ravimit laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Hoida temperatuuril kuni 25 °C

Kasutus Tulemus

  • Sügeluse vähenemine: Pärast regulaarset kasutamist võib märgata märgatavat sügeluse vähenemist, mis on seotud jalgade seeninfektsiooniga.
  • Punetuse vähenemine: Nahapunetus mõjutatud piirkonnas võib väheneda, aidates taastada naha normaalset välimust.
  • Koorumise ja ketenduse vähenemine: Kreem aitab vähendada naha koorumist ja ketendust, parandades üldist naha seisundit.
  • Naha niisutatus: Niisutavad komponendid, nagu kookosõli ja sheavõi, aitavad säilitada naha niiskust ja vähendavad kuivust.
  • Paranenud üldine välimus: Seeninfektsiooni sümptomite vähenemine aitab parandada jalgade üldist välimust ja mugavust.
  • Kiirem taastumine: Kreemi aktiivsed koostisained võivad aidata kiirendada naha taastumisprotsesse, eriti mõjutatud piirkondades.
  • Vähendatud retsidiivide risk: Regulaarne ja õigeaegne kasutamine võib aidata vähendada jalgade seeninfektsioonide kordumise riski.
  • Mugav kasutamine: kreemi lihtne kasutamine võimaldab mugavat rakendust igapäevaseks kasutamiseks ilma suurema vaevata.

Individuaalsed tulemused võivad varieeruda, ja tulemuste saavutamine võib võtta aega.

Keramin
Kampaanias müüdavate kaupade kogus on piiratud
39 € 78 €
Alandatud hinnad
Tellimiseks külastage tootja ametlikku veebisaiti. Klõpsake ülaloleval nupul "TELLIDA".

Kasutajate ülevaated Keramin kohta, kogemused, negatiivsed arvamused – foorum

On olemas reaalsed ülevaated Keramini kohta nii negatiivsed kui ka positiivsed, mis on leitavad Eesti foorumitel, arvustuste saitidel, YouTube’i ülevaadetes, Instagrami ja Facebooki kommentaarides ning apteekide veebisaitidel. Samuti on märkimisväärne hulk kommentaare tervishoiuameti veebilehel.

Positiivsed kogemused: Enam kui 95% arvustustest on positiivsed, kus kasutajad rõhutavad Keramini efektiivsust seeninfektsioonide vastu võitlemisel. Paljud kasutajad on märkinud kiiret leevendust sügelusest, punetusest ja teistest sümptomitest. Positiivsete kogemuste hulgas on märkusi ka selle kohta, kuidas Kreem aitas neil vältida retsidiivi.

Negatiivsed kogemused: Mõned negatiivsed ülevaated on seotud allergiliste reaktsioonidega Keramini koostisosadele. Mõned kasutajad on maininud võimalust saada võltsitud toode, mis põhjustas neil pettumust.

Kuigi negatiivseid ülevaateid on, moodustavad need vaid väikese osa tagasisidest. Enamus kasutajaid on Keramini kasutamisel rahul ja hindavad selle tõhusust. Ostjad peaksid olema ettevaatlikud võimaliku allergilise reaktsiooni suhtes ning ostma toote ainult usaldusväärsetest allikatest, et vältida võltsimist.

Siin on mõned tegelikud kasutajate arvamused foorumist ja kommentaarid:

Tere! Minu nimi on Mariann ja ma olen 35-aastane kontoritöötaja. Tahan jagada oma positiivset kogemust Keramini kreemi kasutamisel jalgade seeninfektsiooni vastu võitlemisel. Pärast pikki tunde kontorikingades märkasin, et mu jalad hakkasid sügelema ja ilmusid ebameeldivad punased laigud. Proovisin mitmeid teisi tooteid, kuid tulemusi ei näinud. Otsustasin proovida Keramin kreemi, ja ma olen nii rõõmus, et seda tegin! Pärast vaid mõne päeva kasutamist vähenes sügelus ja punetus märgatavalt ning nüüd tunnen end taas mugavalt. Soovitan Keramini kõigile, kes võitlevad jalgade seeninfektsioonidega!

Mariann, 35, kontoritöötaja

Tere kõigile! Mina olen Anton, 28-aastane ehitustööline. Pidev kontakt niiskuse ja erinevate pindadega tööl põhjustas mulle seeninfektsiooni jalgadel. Olles proovinud mitmeid erinevaid kreeme, leidsin Keramini ja olen tulemustega väga rahul! Kiiresti leevendas sügelust ja punetust ning pärast paarinädalast regulaarset kasutamist on seen täielikult taandunud. Keramin on tõesti aidanud mul tagasi saada oma mugavuse ja kindlasti soovitan seda kõigile, kellel on sarnased mured!

Anton, 28, ehitaja

Tere kõigile! Minu nimi on Lauri, ma olen 40-aastane ja töötan igapäevaselt kohvikus bariistana. Ma soovin jagada oma kogemust Keramin kreemi kasutamisel, kui pidin võitlema jalgade seeninfektsiooniga.

Mõne aja eest hakkasin märkama, et mu jalatallad muutusid sügelevaks ja ilmusid väikesed punased laigud. Algul arvasin, et see on lihtsalt väsimusest tingitud, kuid olukord halvenes. Sügelus muutus talumatuks, ja nahk hakkas ketendama. See hakkas mõjutama minu igapäevaelu ja tööd, eriti kui pidin palju aega veetma seisvas asendis.

Pärast erinevate toodete proovimist, mis ei toonud soovitud leevendust, otsustasin proovida Keramin kreemi. Alguses olin skeptiline, kuid juba paari päeva pärast märkasin muutusi. Sügelus vähenes oluliselt ja punetus hakkas taanduma. Jätkasin kreemi kasutamist vastavalt juhistele, kuna tahtsin olla kindel, et probleem kaob täielikult.

Nüüd, pärast mõne nädala möödumist, olen ma märganud märkimisväärset paranemist. Minu jalad tunduvad taas normaalsed, sügelus on kadunud, ja nahk on muutunud siledamaks. Keramin aitas mul taastada oma enesekindluse ja naasta normaalse elurütmi.

Soovitan Keramini kõigile, kes seisavad silmitsi sarnaste probleemidega. See on tõesti tõhus ja mugav kasutada. Samuti hindan selle looduslikke koostisosi, mis muudavad selle minu jaoks usaldusväärseks valikuks. Aitäh, Keramin!

Lauri, 40, barista

Kas Keramin tõesti toimib või on see pettus?

Keramin ei ole pettus, vaid sertifitseeritud preparaat, mis vastab Euroopa Liidu standarditele. Mõned harvad negatiivsed ülevaated on seotud võimalike allergiliste reaktsioonidega koostisosadele. Seega on oluline tellida Keramin ainult ametlikult tootja veebisaidilt, et tagada toote ehtsus ja kvaliteet. Tervise ja ohutuse tagamiseks on soovitatav järgida tootja juhiseid ning teha vajadusel naha test. Keramin on läbinud nõuetekohase sertifitseerimise, mis kinnitab selle vastavust turvalisuse ja tõhususe standarditele.

Arstide arvamused ja kommentaarid

Tere! Mina olen dr. Anneli Reinhardt, kogenud dermatoloog Saksamaalt. Pärast hoolikat uurimist ja patsientide ravimist olen uurinud ka Keramin kreemi, mida kasutatakse jalgade seeninfektsioonide raviks.

Minu kogemuste põhjal võin kinnitada, et Keramin on tõhus vahend seeninfektsioonide vastu. Selle koostisosad on hoolikalt valitud, sealhulgas looduslikud ekstraktid ja õlid, mis on teada oma seenevastaste ja nahka rahustavate omaduste poolest. Mulle meeldib eriti selle kreemi looduslik koostis, mis muudab selle ohutuks ja hästi talutavaks paljudele patsientidele.

Kui Keramini kasutatakse vastavalt juhistele, on mul olnud võimalus näha positiivseid tulemusi – sümptomite vähenemist, nahaparandust ning patsientide üldist rahulolu.

Keramin kreemi puhul on oluline meeles pidada, et nagu iga ravimiga, võivad mõnedel inimestel esineda individuaalsed reaktsioonid. Üldiselt aga on minu arvamus, et Keramin on usaldusväärne valik jalgade seeninfektsioonide vastu võitlemiseks.

Dr. Anneli Reinhardt, kogenud dermatoloog

KKK: korduma kippuvad küsimused ja vastused

❓ Kui palju maksab Keramin kreem?

✅ Keramini hind on 39€.

❓ Kas Keramin on pettus?

✅ Ei, Keramin ei ole pettus. See on sertifitseeritud preparaat, mis vastab Euroopa Liidu standarditele.

❓ Mis on Keramini koostis?

✅ Keramini koostis sisaldab mitmeid looduslikke koostisosi, sealhulgas salitsüülhapet, tsinkoksiidi, taruvaiku, kummeliõisi, pajukooru, limoneeni, piparmünti, kasekoort, kookosõli, kuuseõli, teepuuõli ja sheavõid.

❓ Kas Keramini saab osta apteegist ilma retseptita?

✅ Jah, Keramini saab osta apteegist ilma retseptita. Kahjuks aga hetkel apteekides puudub, soovitame tellida otse tootja ametlikult veebisaidilt.

❓ Kuidas kasutada Keramin kreemi?

✅ Puhasta ja kuivata nahk, kanna õhuke kiht mõjutatud piirkonnale, masseeri õrnalt sisse. Kasuta vastavalt juhistele 1-2 korda päevas. Jätkake ravi soovitatud perioodi jooksul.

Keramin kreem – apteegis, hind, ülevaated, koostis
Keramin kreem – apteegis, hind, ülevaated, koostis
39 € 78 €
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

72 − 66 =

Blog Coronavirusecuador
Logo