Matcha Extreme prášek – v lékárně, cena, recenze a zkušenosti, negativní názory

820 Kč 1640 Kč Objednat
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Omezené množství za sníženou cenu

Matcha Extreme je prášek na hubnutí, který kombinuje sílu zeleného čaje matcha s dalšími přírodními složkami pro podporu metabolismu a detoxikaci těla. Tento produkt je navržen tak, aby pomohl uživatelům efektivněji spalovat tuk a podporovat jejich cestu k lepšímu zdraví a kondici.

Příbalová informace Informace pro pacienta
Forma 💊 Prášek
Skutečné recenze ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 z 5 hvězdiček
Koupit v lékárně ⚕️ Volně prodejné léky
Kontraindikace a vedlejší účinky Ne, pouze v případě alergie na složky.
Složení Přírodní aktivní složky
Pravda nebo lež? SKUTEČNÝ. Přečtěte si recenzi níže
Opravdu to funguje? Ano, ale objednávejte pouze na oficiálních stránkách.
Dostupnost Na skladě
Cena v lékárnách Bez slevy. V tuto chvíli není skladem
Cena na oficiálních stránkách 💶 820 Kč se slevou

Co je Matcha Extreme a k čemu se používá?

Matcha Extreme je inovativní doplněk stravy ve formě prášku, který je speciálně formulován pro podporu procesu hubnutí a zlepšení celkového zdraví. Tento produkt využívá přírodní sílu zeleného čaje matcha, který je známý svými antioxidačními vlastnostmi a schopností podporovat metabolismus. Kromě matcha obsahuje Matcha Extreme také spirulinu, bohatou na proteiny, a extrakty z opuncie a aceroly, které přispívají k detoxikaci těla a posilují imunitní systém díky vysokému obsahu vitamínu C.

Používá se jako doplněk k vyvážené stravě a zdravému životnímu stylu, Matcha Extreme pomáhá zrychlit metabolismus, podporuje spalování tuků a zároveň posiluje tělesnou odolnost. Díky svému složení je vhodný pro ty, kteří hledají přírodní způsob, jak podpořit své úsilí o hubnutí, zlepšit svou fyzickou kondici a celkově přispět k lepšímu zdraví.

Indikace použití

Matcha Extreme je vhodný k použití v následujících případech:

  • Při snaze o redukci tělesné hmotnosti: Pomáhá urychlit metabolismus a podporuje efektivnější spalování tuků.
  • Pro zlepšení metabolismu: Jeho přírodní složky podporují zdravý metabolismus, což je klíčové pro udržení optimální tělesné hmotnosti.
  • V rámci detoxikačního programu: Díky obsahu spiruliny a extraktu z opuncie pomáhá odstraňovat toxiny z těla.
  • Pro posílení imunitního systému: Vysoký obsah vitamínu C z aceroly přispívá k posílení obranyschopnosti těla.
  • Jako podpora při fyzické aktivitě: Zvyšuje energetickou úroveň a zlepšuje výkonnost, což je prospěšné při sportovních a fitness aktivitách.
  • Pro zlepšení celkového zdraví a vitality: Antioxidanty obsažené v zeleném čaji matcha bojují proti volným radikálům a podporují celkovou pohodu.

Jaké je nebezpečí?

Nadměrná tělesná hmotnost a obezita představují vážné zdravotní riziko, které může vést k řadě chronických onemocnění. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je obezita spojena s vyšším rizikem vzniku kardiovaskulárních onemocnění, jako jsou infarkt myokardu a mrtvice, diabetes mellitus 2. typu, různých forem rakoviny, onemocnění pohybového aparátu, včetně osteoartritidy, a dokonce i s určitými psychickými poruchami, jako je deprese. Tato zátěž na zdraví nejenže snižuje kvalitu života jedinců, ale také zvyšuje zdravotní péči a ekonomické náklady pro společnost.

Význam prevence a řízení tělesné hmotnosti je tedy nepopiratelný. Udržování zdravé tělesné hmotnosti prostřednictvím vyvážené stravy, pravidelné fyzické aktivity a zdravého životního stylu je klíčové pro prevenci mnoha chronických onemocnění a pro zlepšení celkového zdraví a pohody. Produkty jako Matcha Extreme mohou podporovat tyto cíle tím, že pomáhají regulovat tělesnou hmotnost a podporují zdravý metabolismus, avšak by měly být vždy používány jako doplněk k aktivnímu životnímu stylu a nikoli jako samostatné řešení problému.

Matcha Extreme
Omezené množství za sníženou cenu
820 Kč 1640 Kč
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Jak přípravek Matcha Extreme působí?

Přípravek Matcha Extreme působí na tělo několika způsoby, aby podpořil proces hubnutí a zlepšil celkové zdraví:

  1. Podpora metabolismu: Zelený čaj matcha obsahuje látky, které přirozeně zvyšují metabolickou aktivitu a pomáhají tělu spalovat tuky efektivněji.
  2. Detoxikace: Spirulina a extrakt z opuncie podporují odstraňování toxických látek z těla, což je důležité pro správnou funkci metabolismu a celkovou vitalitu.
  3. Zvýšení energetické úrovně: Složky v Matcha Extreme pomáhají zvýšit energetickou úroveň, což je užitečné pro zlepšení výkonnosti při fyzické aktivitě a podporu aktivního životního stylu.
  4. Podpora imunitního systému: Vysoký obsah vitamínu C z aceroly posiluje imunitní systém, což je klíčové pro udržení dobrého zdraví a prevenci onemocnění.
  5. Antioxidantní účinky: Antioxidanty obsažené v zeleném čaji matcha bojují proti volným radikálům, snižují oxidační stres a podporují celkovou pohodu a zdraví.
  6. Přirozená kontrola hmotnosti: Díky kombinaci přírodních složek, které podporují různé aspekty metabolismu a zdraví, Matcha Extreme pomáhá uživatelům dosáhnout a udržet si zdravou tělesnou hmotnost.

Koupit originál Matcha Extreme v lékárně, cena, dostupnost

Koupit originál Matcha Extreme v lékárnách po celé České republice, včetně známých řetězců jako lekarna.cz, DrMax, DM, Benu, Pilulka, Gigalekarna, Magistra, Euclekarna, Chytralekarna, Vitalpoint, Lekarnakrupska, Mojelekarna, momentálně není možné, jelikož produkt je v současné době nedostupný (není na skladě). Cena Matcha Extreme bývá v lékárnách obvykle vyšší. Očekává se, že další dodávka na apoteční sklady bude možná za 2-3 měsíce. Doporučujeme zakoupit Matcha Extreme přímo na oficiálním webu výrobce, kde je možné produkt objednat s doručením po celé České republice, včetně velkých měst jako Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, Ústí nad Labem, Hradec Králové, České Budějovice, Pardubice, Havířov, Zlín, Kladno, Most a Karviná. Tímto způsobem si můžete být jisti, že získáváte autentický produkt přímo od výrobce.

Matcha Extreme Cena od Heureka, oficiální stránky výrobce – sleva

Na webu Heureka momentálně není Matcha Extreme dostupný a existuje riziko, že zde můžete narazit na padělky. Prodávají zde neautorizovaní prodejci, což znamená, že produkty nemusí být originální a mohou být nekvalitní.

Cena Matcha Extreme je stanovena na 820 Kč, ale výrobce nyní nabízí exkluzivní slevu 50%. Pro využití této nabídky není potřeba žádný promo kód. Stačí přejít na oficiální stránky výrobce a odtud jednoduše odeslat online objednávku. Po odeslání objednávky se s vámi spojí manažer, který dořeší vše potřebné k dokončení nákupu. Mějte na paměti, že počet produktů za akční cenu je omezen a akce je časově limitovaná. Platba je možná při převzetí zboží. Doporučujeme využít této výhodné nabídky přímo od výrobce, abyste se vyhnuli riziku nákupu padělků a získali autentický produkt za nejlepší možnou cenu.

Matcha Extreme
Omezené množství za sníženou cenu
820 Kč 1640 Kč
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Matcha Extreme Ingredience (složení)

Seznam ingrediencí produktu Matcha Extreme a jejich účinky:

  • Matcha listy zeleného čaje prášek: Efekt: Matcha čaj je bohatý na polyfenoly a katechiny, které mají silné antioxidantní vlastnosti a podporují zdraví a hubnutí. Studie ukazují, že konzumace matcha čaje může zlepšit metabolismus a snížit hladinu tělesného tuku. ([Zdroj](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28627214/))
  • Spirulina prášek [60% protein]: Efekt: Spirulina je modrozelená řasa, bohatá na bílkoviny, vitamíny, minerály a antioxidanty. Má protizánětlivé vlastnosti a může pomoci snížit hladinu cholesterolu a podporovat hubnutí. Studie naznačují, že spirulina může zvýšit pocit sytosti a snížit příjem potravy. ([Zdroj](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19437058/))
  • Extrakt z plodů opuncie – Cacti-Nea™: Efekt:Extrakt z plodů opuncie, jako je Cacti-Nea™, je známý pro své močopudné účinky a podporu zdravého močení. Má také detoxikační vlastnosti a může pomoci při eliminaci toxických látek z těla, což může přispět k celkovému pocitu lehkosti a úbytku váhy. ([Zdroj](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28670237/))
  • Extrakt z ovoce Acerola, včetně vitamínu C: Efekt: Acerola je bohatým zdrojem vitamínu C, který je důležitý pro podporu imunitního systému a oxidativního stresu. Vitamín C také pomáhá při tvorbě kolagenu, což může podpořit zdraví kůže a kloubů. Studie naznačují, že doplnění vitamínu C může pomoci snížit hladinu tuků v těle a podporovat hubnutí. ([Zdroj](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28353648/))

Nebezpečí, jak efektivní, výhody Matcha Extreme

Přípravek Matcha Extreme nabízí řadu výhod pro ty, kteří hledají přirozenou podporu při hubnutí a zlepšení celkového zdraví:

  • Podpora metabolismu: Díky vysokému obsahu zeleného čaje matcha, Matcha Extreme přirozeně zvyšuje metabolickou aktivitu, což pomáhá tělu efektivněji spalovat tuky.
  • Detoxikační účinky: Složení bohaté na spirulinu a extrakt z opuncie podporuje odstranění toxických látek z těla, což je klíčové pro správnou funkci metabolismu a celkovou vitalitu.
  • Zvýšení energetické úrovně: Přírodní kofein obsažený v matcha zvyšuje energetickou úroveň, což je užitečné pro zlepšení výkonnosti při fyzické aktivitě a podporu aktivního životního stylu.
  • Posílení imunitního systému: Vysoký obsah vitamínu C z aceroly posiluje imunitní systém, což je klíčové pro udržení dobrého zdraví a prevenci onemocnění.
  • Antioxidantní účinky: Antioxidanty obsažené v zeleném čaji matcha bojují proti volným radikálům, snižují oxidační stres a podporují celkovou pohodu a zdraví.
  • Přirozená kontrola hmotnosti: Díky kombinaci přírodních složek, které podporují různé aspekty metabolismu a zdraví, Matcha Extreme pomáhá uživatelům dosáhnout a udržet si zdravou tělesnou hmotnost.

Matcha Extreme jak používat, příbalový leták, návod

Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože obsahuje pro Vás důležité údaje. Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka.

Kontraindikace

  1. Alergie na složky: Lidé s alergií na jakoukoliv složku obsaženou v produktu by se měli vyhnout jeho užívání.
  2. Stav před operací: Kvůli možnému vlivu na krevní tlak a krvácení se doporučuje přerušit užívání před chirurgickými zákroky.

Možné nežádoucí účinky

  1. Nespavost nebo nervozita: Kvůli obsahu kofeinu v zeleném čaji matcha.
  2. Gastrointestinální problémy: Jako jsou nadýmání, plynatost nebo průjem, zvláště pokud není produkt užíván podle doporučení.
  3. Alergické reakce: Vzácně mohou někteří lidé vykazovat alergické reakce na určité složky.

Dávkování a způsob užití

  1. Dávkování: Typicky se doporučuje konzumovat 1 až 2 porce denně, v závislosti na individuálních potřebách a doporučeních výrobce.
  2. Příprava: Prášek je možné smíchat s vodou, ovocným džusem nebo přidat do smoothie. Důležité je produkt důkladně promíchat, aby se prášek kompletně rozpustil.
  3. Nejlepší čas na užití: Doporučuje se konzumovat ráno nebo před fyzickou aktivitou, aby se maximalizovaly jeho energizující účinky.

Jak uchovávat

Uchovávejte v původním obalu při teplotě do 30 °C. Chraňte před mrazem.

Výsledek použití Matcha Extreme

Výsledky použití Matcha Extreme se mohou lišit v závislosti na individuálních faktorech, jako je životní styl, strava a míra fyzické aktivity. Nicméně, uživatelé mohou očekávat následující potenciální výsledky:

  • Zrychlení metabolismu: Díky obsahu zeleného čaje matcha může dojít k přirozenému zvýšení metabolické aktivity, což pomáhá tělu spalovat tuky efektivněji.
  • Zvýšení energetické úrovně: Matcha Extreme může poskytnout dodatečnou energii potřebnou pro zvýšení fyzické aktivity a celkové výkonnosti.
  • Podpora detoxikace: Složky jako spirulina a extrakt z opuncie podporují odstraňování toxických látek z těla, což může vést k lepšímu pocitu celkového zdraví a vitality.
  • Posílení imunitního systému: Vysoký obsah vitamínu C z aceroly může přispět k posílení obranyschopnosti těla proti infekcím a nemocem.
  • Redukce tělesné hmotnosti: Při kombinaci s vyváženou stravou a pravidelným cvičením může Matcha Extreme pomoci v dosažení a udržení zdravé tělesné hmotnosti.
  • Zlepšení celkového zdraví a pohody: Antioxidanty a další živiny obsažené v Matcha Extreme mohou přispět k lepšímu celkovému zdraví a pocitu pohody.

Matcha Extreme
Omezené množství za sníženou cenu
820 Kč 1640 Kč
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Uživatelské recenze, zkušenosti, negativní názory – fórum Matcha Extreme

Na fórech, webových stránkách s recenzemi, v recenzích na YouTube, komentářích na Instagramu, Facebooku, stejně jako v komentářích zákazníků na webových stránkách lékáren a dokonce i na stránkách Ministerstva zdravotnictví existují jak negativní, tak pozitivní recenze na Matcha Extreme. Více než 95% komentářů je pozitivních, což svědčí o široké spokojenosti uživatelů s tímto produktem. Negativní recenze a komentáře jsou obvykle spojeny s alergií na některé složky produktu nebo s tím, že někteří zákazníci si nevědomky zakoupili padělek. Je důležité si být vědom toho, že výsledky mohou být individuálně různé a před zakoupením jakéhokoli doplňku stravy je doporučeno důkladně si ověřit jeho složení a preferovat nákup přímo od ověřených prodejců nebo na oficiálních stránkách výrobce, aby se minimalizovalo riziko zakoupení neautentického produktu.

Zde je několik skutečných uživatelských názorů z fór a komentářů:

Jmenuji se Tereza a je mi 28 let. Už delší dobu jsem bojovala s nadváhou a vyzkoušela jsem mnoho různých metod, jak zhubnout, ale většinou bez dlouhodobějšího úspěchu. Nedávno jsem narazila na Matcha Extreme a rozhodla se to zkusit, protože jsem četla spoustu pozitivních recenzí a líbila se mi představa přírodního produktu.

Po prvních několika týdnech užívání jsem si všimla zvýšení energie, což mi pomohlo být aktivnější a zvládat pravidelné cvičení. Nejvíce mě ale překvapilo, jak mi Matcha Extreme pomohl zlepšit metabolismus. Začala jsem se cítit lehčí a moje trávení se výrazně zlepšilo.

Co se týče hubnutí, během prvních dvou měsíců jsem zaznamenala ztrátu několika kilogramů. Je to sice pomalejší proces, než jsem doufala, ale změny jsou trvalé a cítím se celkově zdravěji. Navíc, neměla jsem žádné vedlejší účinky, což bylo pro mě velké plus, protože mám citlivý žaludek.

Musím říct, že Matcha Extreme není zázračný lék na hubnutí, ale je to skvělý doplněk k vyvážené stravě a pravidelnému cvičení. Díky tomuto produktu jsem získala novou motivaci pokračovat ve své cestě za lepším zdravím a kondicí. Doporučila bych Matcha Extreme každému, kdo hledá přírodní podporu v boji proti nadváze.

Tereza, 28 let

Po dlouhém hledání efektivního řešení pro mé problémy s nadváhou jsem konečně narazila na produkt, který překonal má očekávání – Matcha Extreme. Jsem učitelka a moje práce vyžaduje hodně energie, takže jsem potřebovala něco, co mi pomůže zhubnout, aniž bych ztratila vitalitu.

Matcha Extreme mi pomohla ztratit přebytečná kila bez toho, abych se cítila vyčerpaná nebo hladová. Díky jejímu složení jsem postupně dosahovala svých cílů v hubnutí. Jsem překvapená, jak moc se moje energie zlepšila od té doby, co užívám Matcha Extreme. Cítím se mnohem více aktivní a schopná zvládat náročné dny v práci i doma. Obsah vitamínu C z extraktu z aceroly mi pomohl posílit mé imunitní systém. Od té doby, co užívám tento produkt, jsem méně náchylná k nachlazení a jiným nemocem.

Chuť Matcha Extreme není úplně podle mého gusta. Trvalo mi trochu času, než jsem si na ni zvykla, ale za výsledky, kterých jsem dosáhla, jsem ochotná překonat tento malý nedostatek.

Celkově jsem s Matcha Extreme velmi spokojená a ráda bych ji doporučila každému, kdo hledá efektivní způsob, jak zhubnout a získat zpět svou energii.

Aneta, 42 let

Jako matka tří dětí jsem vždy hledala způsob, jak zůstat fit a plná energie, a zároveň se postarat o své zdraví. S produktem Matcha Extreme jsem konečně našla řešení, které mi pomáhá dosáhnout těchto cílů.

Matcha Extreme mi pomohla zhubnout a získat zpět svou sebevědomí. S její pomocí jsem postupně ztrácela váhu, aniž bych se musela vzdávat chutného jídla nebo cítit hlad. Navíc jsem si všimla zvýšené vitality a výdrže, což je v mém hektickém životě jako matky neocenitelné. Díky obsahu vitamínu C z extraktu z aceroly jsem také měla pocit, že jsem lépe chráněna před nemocemi, což je vždycky důležité, když máte pod svou péčí malé děti.

Jediným malým nedostatkem produktu je chuť, která mi trvala trochu déle, než jsem si na ni zvykla. Nicméně za výsledky, kterých jsem dosáhla, jsem ochotna překonat tento drobný nedostatek.

Celkově jsem s produktem Matcha Extreme velmi spokojená a ráda bych ho doporučila všem matkám, které hledají pomoc při hubnutí a udržení vitality.

Eliška, 49 let

Matcha Extreme opravdu to funguje nebo je to podvod?

Matcha Extreme není podvod, protože je to certifikovaný přípravek v souladu s normami Evropské unie. Několik málo negativních recenzí, které můžete najít, je spojeno s možnými alergickými reakcemi na složky produktu. Proto je důležité objednávat pouze prostřednictvím oficiálního webu výrobce. Mnoho lidí, kteří využili Matcha Extreme, hlásí pozitivní výsledky v hubnutí a zlepšení celkového zdraví.

Názory a komentáře lékařů

Jsem lékařem s dlouholetým zkušenostmi v oblasti výživy a metabolismu a rád bych podělil své názory na produkt Matcha Extreme.

Po důkladném zkoumání složení tohoto produktu a studiu dostupných informací jsem dospěl k závěru, že Matcha Extreme může být užitečným doplňkem pro ty, kteří chtějí zhubnout a zlepšit své celkové zdraví. Obsahuje kombinaci přírodních složek, jako je matcha čaj, spirulina a extrakty z ovocných plodů, které mají potenciál podpořit metabolismus a snížit tělesnou hmotnost.

Nicméně jako lékař zdůrazňuji, že žádný doplněk stravy nenahrazuje zdravou stravu a pravidelnou fyzickou aktivitu. Doporučuji pacientům, aby konzultovali svého lékaře před začátkem jakéhokoli nového režimu hubnutí nebo příjmu doplňků stravy, zejména pokud mají existující zdravotní problémy nebo užívají léky.

Celkově si myslím, že Matcha Extreme může být součástí vyváženého a zdravého životního stylu, ale doporučuji používat ho s obezřetností a uvážením.

Dr. Klaus Schneider, specialisty v oblasti výživy a metabolismu

FAQ: Často kladené otázky a odpovědi

❓ Co je to Matcha Extreme a jak funguje?

✅ Matcha Extreme je přírodní doplněk stravy ve formě prášku, který kombinuje účinky matcha čaje, spiruliny a dalších přírodních extraktů pro podporu hubnutí a celkového zdraví. Pomáhá zrychlit metabolismus a spalování tuků, což vede k úbytku váhy.

❓ Jak se Matcha Extreme užívá?

✅ Doporučené dávkování Matcha Extreme je obvykle 1-2 lžičky prášku denně smíchané s vodou, šťávou nebo přidáním do smoothie. Je důležité dodržovat doporučené dávkování uvedené na obalu produktu.

❓ Kolik váhy mohu očekávat ztratit při užívání Matcha Extreme?

✅ Úbytek váhy se může lišit u každého jedince a závisí na mnoha faktorech, včetně životního stylu, stravy a fyzické aktivity. Nicméně pravidelné užívání Matcha Extreme jako součásti vyvážené stravy a cvičení může vést k postupnému a trvalému hubnutí.

❓ Existují nějaká vedlejší účinky při užívání Matcha Extreme?

✅ Většina lidí snáší Matcha Extreme dobře bez vedlejších účinků. Nicméně, jako u všech doplňků stravy, mohou se u některých jedinců vyskytnout alergické reakce na některé z ingrediencí.

❓ Kde mohu zakoupit Matcha Extreme?

✅ Matcha Extreme je možné zakoupit online prostřednictvím oficiálního webu výrobce nebo prostřednictvím autorizovaných prodejců. Je doporučeno zakupovat pouze u důvěryhodných zdrojů, abyste zajistili autenticitu produktu a zabránili možným padělkům.

Matcha Extreme prášek – v lékárně, cena, recenze a zkušenosti, negativní názory
Matcha Extreme prášek – v lékárně, cena, recenze a zkušenosti, negativní názory
820 Kč 1640 Kč
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

82 − 78 =

Blog Coronavirusecuador
Logo