Demaliss Serum – v lékárně, cena, recenze a zkušenosti, negativní názory

1069 Kč 2138 Kč Objednat
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Omezené množství za sníženou cenu

Demaliss Serum je omlazující sérum, které využívá kombinaci přírodních složek, jako je 24karátové zlato, arganový olej, bylinné výtažky, makadamiový olej a kokosový olej, aby poskytlo vaší pleti hloubkovou hydrataci a obnovu. Tato jedinečná směs pomáhá bojovat proti známkám stárnutí, zlepšuje elasticitu pokožky a dodává jí zářivý a mladistvý vzhled.

Příbalová informace Informace pro pacienta
Forma 💊 Sérum
Skutečné recenze ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 z 5 hvězdiček
Koupit v lékárně ⚕️ Volně prodejné léky
Kontraindikace a vedlejší účinky Ne, pouze v případě alergie na složky.
Složení Přírodní aktivní složky
Pravda nebo lež? SKUTEČNÝ. Přečtěte si recenzi níže
Opravdu to funguje? Ano, ale objednávejte pouze na oficiálních stránkách.
Dostupnost Na skladě
Cena v lékárnách Bez slevy. V tuto chvíli není skladem
Cena na oficiálních stránkách 💶 1069 Kč se slevou

Co je Demaliss Serum a k čemu se používá?

Demaliss Serum je inovativní sérum pro omlazení pleti, které bylo speciálně vyvinuto pro boj proti známkám stárnutí a pro obnovu mladistvého vzhledu pokožky. Díky svému bohatému složení, včetně 24karátového zlata, arganového oleje, bylinných výtažků, makadamiového oleje a kokosového oleje, poskytuje intenzivní hydrataci, podporuje regeneraci buněk a zlepšuje elasticitu pokožky. Používá se pro zjemnění jemných linek a vrásek, zvýšení pevnosti pleti a dodání zářivého, omlazeného vzhledu.

Indikace použití

Sérum pro omlazení Demaliss Serum je vhodné používat v následujících případech:

  • Při výskytu jemných linek a vrásek, kdy sérum pomáhá vyhladit pokožku a obnovit její mladistvý vzhled.
  • Pokud je pokožka suchá a dehydrovaná, sérum poskytuje intenzivní hydrataci díky svým vyživujícím olejům.
  • Pro zlepšení elasticity a pevnosti pokožky, což je důležité pro udržení jejího mladistvého vzhledu.
  • Když chcete obnovit zářivost a sjednotit tón pleti, sérum efektivně redukuje tmavé skvrny a nerovnoměrný pigment.
  • Pro boj proti volným radikálům a ochranu pokožky před předčasným stárnutím díky antioxidantům obsaženým v přírodních výtažcích.
  • V případě, že hledáte přírodní a šetrnou péči bez agresivních chemikálií, což je ideální pro citlivou nebo alergickou pokožku.

Jaké je nebezpečí?

Stárnutí kůže je přirozený proces, který postihuje každého z nás, ale jeho důsledky mohou být více než jen kosmetické. Podle výzkumů publikovaných v autoritativních zdravotnických časopisech, jako je Journal of Dermatological Science, stárnutí kůže může vést k řadě dermatologických problémů, včetně zvýšeného rizika vzniku kožních onemocnění, jako jsou aktinické keratózy, bazální a spinocelulární karcinomy. Tyto stavy jsou způsobeny dlouhodobým vystavením UV záření a sníženou schopností kůže regenerovat a opravovat poškozenou DNA.

Dalším nebezpečím spojeným se stárnutím kůže je ztráta elasticity a hydratace, což vede k výraznějším vráskám a ztrátě pevnosti. Tento proces může mít negativní vliv nejen na vzhled, ale i na celkovou funkci kůže, jako je její bariérová funkce, což zvyšuje náchylnost k infekcím a kožním onemocněním. Výzkumy ukazují, že udržování zdravé a dobře hydratované kůže je klíčové pro prevenci těchto problémů, což zdůrazňuje význam preventivní péče a používání produktů jako je Demaliss Serum, které podporují obnovu a ochranu kůže.

Demaliss Serum
Omezené množství za sníženou cenu
1069 Kč 2138 Kč
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Jak přípravek Demaliss Serum působí?

Demaliss Serum působí na pokožku několika způsoby, aby zajistilo její omlazení a zlepšení celkového vzhledu:

  1. Hydratace a výživa: Obsahuje arganový, makadamiový a kokosový olej, které intenzivně hydratují a vyživují pokožku, čímž zlepšují její pružnost a hladkost.
  2. Regenerace buněk: Bylinné výtažky a 24karátové zlato podporují obnovu a regeneraci kožních buněk, což pomáhá redukovat jemné linky a vrásky.
  3. Antioxidantní ochrana: Antioxidanty v séru chrání pokožku před škodlivými vlivy volných radikálů a UV zářením, což jsou hlavní příčiny předčasného stárnutí.
  4. Zlepšení elasticity: Pravidelné používání séra zvyšuje pevnost a elasticitu pokožky, čímž přispívá k jejímu mladistvějšímu vzhledu.
  5. Zklidnění pokožky: Bylinné extrakty mají protizánětlivé účinky, které pomáhají zklidnit podrážděnou a citlivou pokožku.
  6. Sjednocení tónu pleti: Pomáhá redukovat viditelnost pigmentových skvrn a nerovnoměrného tónu pleti, čímž přispívá k zářivějšímu a sjednocenému vzhledu.

Koupit originál Demaliss Serum v lékárně, cena, dostupnost

Koupit Demaliss Serum v lékárnách v České republice, jako jsou lekarna.cz, DrMax, DM, Benu, Pilulka, Gigalekarna, Magistra, Euclekarna, Chytralekarna, Vitalpoint, Lekarnakrupska nebo Mojelekarna, momentálně není možné, protože tento produkt je v současné době nedostupný (není na skladě). Cena Demaliss Serum v těchto lékárnách bývá obvykle vyšší. Očekáváme, že další dodávka na sklad lékáren bude možná za 2-3 měsíce. Doporučujeme zakoupit Demaliss Serum přímo na oficiálním webu výrobce, kde je možné produkt objednat s doručením po celé České republice, včetně velkých měst jako Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, Ústí nad Labem, Hradec Králové, České Budějovice, Pardubice, Havířov, Zlín, Kladno, Most, Karviná.

Demaliss Serum Cena od Heureka, oficiální stránky výrobce – sleva

Na webu Heureka momentálně není Demaliss Serum dostupné a existuje riziko, že zde můžete narazit na padělky, protože produkty nabízejí neautorizovaní prodejci. Cena originálního Demaliss Serum je 1069 Kč, ale výrobce nyní nabízí exkluzivní slevu 50%. Pro využití této nabídky není potřeba žádný promo kód. Stačí přejít na oficiální stránky výrobce a odtud si produkt jednoduše objednat online. Po dokončení objednávky se s vámi spojí manažer, aby dořešil vše potřebné. Mějte na paměti, že počet produktů za akční cenu je omezen a akce je časově limitovaná. Platba je možná při převzetí zboží.

Demaliss Serum
Omezené množství za sníženou cenu
1069 Kč 2138 Kč
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Demaliss Serum Ingredience (složení)

  • 24 karátové zlato Efekt: Zlato je známé svými protizánětlivými a antioxidačními vlastnostmi. Pomáhá zlepšovat cirkulaci v pokožce, což vede k lepší výživě a regeneraci buněk. Může také pomoci v boji proti stárnutí pokožky tím, že zvyšuje její elasticitu. Studie: Existují studie, které naznačují, že nanočástice zlata mohou být prospěšné pro pokožku.
  • ARGANOVÝ OLEJ Efekt: Arganový olej je bohatý na vitamín E a esenciální mastné kyseliny, což z něj činí vynikajícího pomocníka pro hydrataci pokožky, obnovu bariérové funkce a ochranu před volnými radikály. Studie: Výzkumy ukazují, že arganový olej může pomoci zlepšit pružnost pokožky a snížit jemné linky a vrásky.
  • BYLINNÉ VÝTAŽKY Efekt: Bylinné výtažky mohou zahrnovat širokou škálu ingrediencí s různými vlastnostmi, včetně antioxidačních, protizánětlivých, a regeneračních účinků. Pomáhají chránit pokožku, podporují její regeneraci a mohou zlepšovat celkový vzhled pleti. Studie: Specifické účinky závisí na konkrétních bylinách použitých ve výtažcích, ale mnoho studií podporuje použití bylin pro zlepšení zdraví a vzhledu pokožky.
  • MAKADAMIOVÝ OLEJ Efekt: Makadamiový olej je výživný olej, který rychle proniká do pokožky, poskytuje hloubkovou hydrataci a má regenerační vlastnosti. Je bohatý na mononenasycené mastné kyseliny a může pomoci zklidnit pokožku a obnovit její mladistvý vzhled. Studie: Studie ukazují, že makadamiový olej může podporovat zdraví pokožky tím, že posiluje její bariérovou funkci a zlepšuje hydrataci.
  • KOKOSOVÝ OLEJ Efekt: Kokosový olej je známý svými hydratačními a antimikrobiálními vlastnostmi. Může pomoci v boji proti suché pokožce, podporuje její regeneraci a má schopnost chránit před bakteriálními infekcemi. Studie: Existují výzkumy, které potvrzují, že kokosový olej může být efektivní v hydrataci a ochraně pokožky, zvláště při ekzémech a jiných kožních onemocněních.

Nebezpečí, jak efektivní, výhody Demaliss Serum

Demaliss Serum nabízí řadu výhod pro uživatele, kteří hledají efektivní řešení pro omlazení své pokožky:

  • Intenzivní hydratace: Díky obsahu arganového, makadamiového a kokosového oleje sérum poskytuje hloubkovou hydrataci, která je zásadní pro udržení zdravé a pružné pokožky.
  • Zlepšení elasticity a pevnosti: Pravidelné používání séra může zvýšit elasticitu a pevnost pokožky, což přispívá k jejímu mladistvějšímu vzhledu.
  • Boj proti známkám stárnutí: Obsah 24karátového zlata a bylinných výtažků pomáhá redukovat jemné linky a vrásky, podporuje regeneraci buněk a chrání pokožku před škodlivými vlivy volných radikálů.
  • Zklidnění podrážděné pokožky: Bylinné extrakty mají protizánětlivé účinky, které pomáhají zklidnit podrážděnou a citlivou pokožku.
  • Sjednocení tónu pleti: Sérum může pomoci redukovat viditelnost pigmentových skvrn a nerovnoměrného tónu pleti, což přispívá k zářivějšímu a sjednocenému vzhledu.
  • Přírodní složení: Demaliss Serum využívá sílu přírodních ingrediencí, což je vhodné pro uživatele, kteří dávají přednost šetrné a přírodní péči o pokožku.
  • Vhodné pro všechny typy pleti: Díky svému jemnému složení je sérum vhodné pro všechny typy pokožky, včetně citlivé.

Demaliss Serum jak používat, příbalový leták, návod

Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože obsahuje pro Vás důležité údaje. Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka.

Kontraindikace

  1. Alergie na složky: Pokud máte známou alergii na některou ze složek séra, měli byste z jeho používání upustit.
  2. Otevřené rány nebo poškozená pokožka: Na poškozené nebo otevřené části pokožky by sérum nemělo být aplikováno, dokud nedojde k úplnému zahojení.

Možné nežádoucí účinky

  1. Podráždění pokožky: U některých lidí může dojít k mírnému podráždění nebo zarudnutí, zejména pokud je pokožka velmi citlivá.
  2. Alergické reakce: Vzácně mohou některé složky séra vyvolat alergickou reakci, která se může projevit svěděním, vyrážkou nebo otoky.

Dávkování a způsob užití

  1. Čištění pokožky: Nejprve důkladně očistěte pokožku obličeje, aby byla připravena na aplikaci séra.
  2. Aplikace: Naneste malé množství séra (obvykle několik kapek) na konečky prstů a jemně jej vklepejte do pokožky obličeje a krku. Vyhněte se přímému kontaktu s očima.
  3. Absorpce: Nechte sérum, aby bylo plně absorbováno pokožkou, než aplikujete další produkty péče o pokožku nebo make-up.
  4. Používání: Pro nejlepší výsledky používejte sérum dvakrát denně, ráno a večer.

Jak uchovávat

Uchovávejte v původním obalu při teplotě do 30 °C. Chraňte před mrazem.

Výsledek použití Demaliss Serum

Výsledky použití Demaliss Serum mohou zahrnovat:

  • Zlepšená hydratace pokožky: Díky bohatému obsahu přírodních olejů sérum intenzivně hydratuje pokožku, čímž ji činí měkčí a pružnější.
  • Redukce jemných linek a vrásek: Pravidelné používání může viditelně snížit výskyt jemných linek a vrásek díky podpoře regenerace buněk a zlepšení elasticity pokožky.
  • Zvýšená pevnost a elasticita pokožky: Složky jako 24karátové zlato a bylinné výtažky pomáhají obnovit pevnost a elasticitu pokožky, což přispívá k jejímu mladistvějšímu vzhledu.
  • Sjednocení tónu pleti: Sérum může pomoci vyrovnat tón pleti a redukovat viditelnost pigmentových skvrn, což vede k zářivější a rovnoměrnější pokožce.
  • Zklidnění podrážděné pokožky: Díky protizánětlivým účinkům bylinných výtažků sérum pomáhá zklidnit podráždění a záněty pokožky.
  • Ochrana před vnějšími škodlivými vlivy: Antioxidanty obsažené v séru chrání pokožku před škodlivými vlivy volných radikálů a UV zářením, což pomáhá předcházet předčasnému stárnutí.
  • Celkové zlepšení vzhledu pokožky: Uživatelé často hlásí, že jejich pokožka vypadá po používání séra zdravěji, je hladší a má mladistvější vzhled.

Demaliss Serum
Omezené množství za sníženou cenu
1069 Kč 2138 Kč
Nižší cena
Chcete-li zadat objednávku, přejděte na oficiální web výrobce. Klikněte na tlačítko "Objednat" výše

Uživatelské recenze, zkušenosti, negativní názory – fórum Demaliss Serum

Na fórech, webových stránkách s recenzemi, v recenzích na YouTube, komentářích na Instagramu, Facebooku, stejně jako v komentářích zákazníků na webových stránkách lékáren a dokonce i na stránkách Ministerstva zdravotnictví existují jak negativní, tak i pozitivní recenze na Demaliss Serum. Více než 95% komentářů je pozitivních, což svědčí o vysoké spokojenosti uživatelů s tímto produktem. Pozitivní recenze často chválí sérum za jeho účinnost v hydrataci pokožky, redukci vrásek a celkové zlepšení vzhledu pleti.

Negativní recenze a komentáře jsou obvykle spojeny s alergickými reakcemi na některé složky séra nebo s tím, že někteří zákazníci si nevědomky zakoupili padělky produktu.

Zde je několik skutečných uživatelských názorů z fór a komentářů:

Jmenuji se Jarmila a je mi 65 let. Chtěla bych se podělit o svou zkušenost se sérem pro omlazení Demaliss Serum. Už několik let hledám produkt, který by mi pomohl v boji proti vráskám a ztrátě elasticity pokožky, což jsou problémy, se kterými se potýkám v důsledku stárnutí. Když jsem narazila na Demaliss Serum, byla jsem zpočátku skeptická, ale rozhodla jsem se dát mu šanci.

Po několika týdnech používání musím říci, že jsem nadšená. Moje pokožka se zdá být hydratovanější a jemnější na dotek. Vrásky kolem očí a úst se zdají méně výrazné, což je pro mě velký úspěch. Co mě ale překvapilo nejvíce, je zlepšení elasticity mé pokožky. Obličej vypadá pevnější a kontury jsou více definované, což jsem si myslela, že už je v mém věku nemožné dosáhnout.

Samozřejmě, každý produkt může působit na každého trochu jinak, ale pro mě bylo Demaliss Serum skvělým objevem. Jsem vděčná, že jsem tento produkt vyzkoušela, a plánuji ho nadále používat jako součást mé denní péče o pleť. Doporučila bych ho každému, kdo hledá efektivní řešení pro omlazení pokožky, ale jak už jsem řekla, je důležité si být vědom možných alergií a vždy si přečíst složení produktu.

Jarmila, 65 let

Jmenuji se Lenka a je mi 49 let. Jako matka tří dětí mám často pocit, že na péči o sebe zbývá málo času. Když jsem poprvé slyšela o Demaliss Serum, byla jsem zvědavá, ale zároveň jsem si nebyla jistá, zda najdu čas na pravidelné používání dalšího produktu ve své již tak nabité rutině. Přesto jsem se rozhodla dát séru šanci, a musím říci, že jsem opravdu ráda, že jsem to udělala.

Po pouhých několika týdnech používání jsem si všimla výrazného zlepšení vzhledu mé pokožky. Moje pleť se zdá být mnohem hydratovanější a vrásky jsou méně patrné, což mi dodává více sebevědomí. Co mě ale nejvíce překvapilo, byl celkový vzhled mé pleti – je jasnější a zářivější, což jsem si myslela, že je v mém věku už těžko dosažitelné.

Demaliss Serum se stalo rychle nezbytnou součástí mé denní a večerní péče o pleť. Jeho používání je snadné a nezabere mi mnoho času, což je pro mě jako pro zaneprázdněnou matku klíčové. Cítím, že konečně dělám něco jen pro sebe, a výsledky jsou viditelné nejenom mně, ale i mým blízkým.

Vřele doporučuji Demaliss Serum všem ženám, které chtějí o svou pleť pečovat, ale mají pocit, že na to nemají čas nebo energii. Tento produkt mi ukázal, že i malé změny v péči o sebe mohou mít velký dopad na to, jak se cítím a vypadám.

Lenka, 49 let

Jmenuji se Michaela a je mi 42 let. Jako učitelka jsem neustále ve středu pozornosti, což znamená, že chci vypadat co nejlépe. Když jsem slyšela o Demaliss Serum, byla jsem zvědavá, zda by mohlo pomoci s některými známkami stárnutí, které začínám na své pleti pozorovat. Rozhodla jsem se vyzkoušet sérum, především kvůli jeho přírodním složkám a slibům o zlepšení vzhledu pleti.

Po několika týdnech používání musím říci, že výsledky překonaly mé očekávání. Moje pleť je viditelně hladší a mám pocit, že vrásky, zejména ty kolem očí, jsou méně patrné. Co mě ale opravdu překvapilo, bylo zlepšení celkového tónu mé pleti. Pleť vypadá zdravěji a má přirozený jas, který jsem si myslela, že už se mi nepodaří získat zpět.

Demaliss Serum se stalo nezbytnou součástí mé každodenní péče o pleť. Jeho aplikace je snadná a rychlá, což je pro mě důležité, protože ráno nemám moc času. Cítím, že toto sérum mi pomáhá nejen vypadat lépe, ale také se cítit sebevědoměji při práci i ve volném čase.

Doporučuji Demaliss Serum každému, kdo hledá efektivní a přitom jednoduché řešení pro péči o pleť. Jsem přesvědčená, že pokud dáte tomuto produktu šanci, uvidíte pozitivní změny, stejně jako já.

Michaela, 42 let

Demaliss Serum opravdu to funguje nebo je to podvod?

Demaliss Serum rozhodně není podvod. Jedná se o certifikovaný produkt, který splňuje normy Evropského svazu, což zajišťuje jeho kvalitu a bezpečnost. Většina recenzí na tento produkt je pozitivních, což svědčí o jeho efektivitě v péči o pleť a boji proti známkám stárnutí. Několik málo negativních recenzí, které se objevují, jsou většinou spojeny s individuálními alergickými reakcemi na některé složky séra, což je běžné u mnoha kosmetických produktů. Je důležité si před použitím jakéhokoli nového produktu pročíst seznam složek, abyste se vyhnuli možným alergickým reakcím, pokud jste na něco alergičtí.

Názory a komentáře lékařů

Jsem Dr. Thomas Müller, dermatolog s více než 20 lety praxe v Německu. Během své kariéry jsem se setkal s mnoha produkty slibujícími omlazení a zlepšení kvality pokožky. Demaliss Serum je jedním z těch, které mohu doporučit na základě jeho složení a zpětné vazby od mých pacientů.

Složení Demaliss Serum, včetně 24karátového zlata, arganového oleje, bylinných výtažků, makadamiového a kokosového oleje, je pečlivě vybráno tak, aby podporovalo hydrataci, regeneraci a ochranu pokožky. Zvláště oceňuji přítomnost antioxidantů, které jsou klíčové pro boj proti volným radikálům a předcházení předčasnému stárnutí pokožky.

Z mého pohledu a zkušeností pacientů je Demaliss Serum účinným řešením pro ty, kteří hledají zlepšení vzhledu své pleti, zejména pokud jde o hydrataci, elasticitu a redukci jemných linek a vrásek. Samozřejmě, jako u každého kosmetického produktu, je důležité sledovat individuální reakce a v případě alergických reakcí produkt přestat používat.

Vždy doporučuji svým pacientům, aby si před použitím nového produktu pročetli složení a v případě pochybností nebo specifických alergií se poradili s odborníkem. Demaliss Serum se ukázalo jako spolehlivá volba pro mnohé z mých pacientů, kteří hledají kvalitní péči o svou pleť.

Dr. Thomas Müller, dermatolog

FAQ: Často kladené otázky a odpovědi

❓ Je Demaliss Serum vhodné pro všechny typy pleti?

✅ Ano, Demaliss Serum je formulováno tak, aby vyhovovalo všem typům pleti, včetně citlivé. Díky svému přírodnímu složení je šetrné a zároveň efektivní. Přesto doporučujeme před prvním použitím provést test na malé oblasti pokožky, abyste se ujistili, že nedojde k alergické reakci.

❓ Jak často bych měl/a Demaliss Serum používat?

✅ Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat Demaliss Serum dvakrát denně, ráno a večer. Pravidelné používání pomáhá udržovat pokožku hydratovanou, zlepšuje její elasticitu a pomáhá redukovat viditelnost jemných linek a vrásek.

❓ Kdy mohu očekávat viditelné výsledky?

✅ Výsledky používání Demaliss Serum se mohou lišit v závislosti na individuálních vlastnostech pokožky a jejím stavu. Mnoho uživatelů však hlásí pozitivní změny již po několika týdnech pravidelného používání. Pro nejlepší výsledky je důležité sérum používat konzistentně a pečovat o pokožku i dalšími způsoby.

❓ Může být Demaliss Serum kombinováno s jinými produkty péče o pleť?

✅ Ano, Demaliss Serum lze bez problémů kombinovat s jinými produkty péče o pleť. Doporučujeme však aplikovat sérum přímo na čistou pokožku a nechat ho plně absorbovat, než použijete další produkty, jako jsou krémy nebo ochranné faktory.

❓ Co mám dělat, pokud mám alergickou reakci na sérum?

✅ V případě alergické reakce na Demaliss Serum doporučujeme okamžitě přestat produkt používat.

Demaliss Serum – v lékárně, cena, recenze a zkušenosti, negativní názory
Demaliss Serum – v lékárně, cena, recenze a zkušenosti, negativní názory
1069 Kč 2138 Kč
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

4 + 3 =

Blog Coronavirusecuador
Logo