Reliver капсули – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения

75 лева 150 лева ПОРЪЧАЙ
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено

Капсулите Reliver са хранителна добавка, предназначена за подпомагане на възстановителните процеси в черния дроб и поддържане на здравето на черния дроб.

Тези капсули съдържат специално избрани съставки, които могат да помогнат на черен дроб да се възстанови след увреждания и да подобрят нейната функция.

Листовка Информация за пациента
Лекарствена форма 💊 Капсули
Реални отзиви ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 от 5 звезди
Купете в аптеката ⚕️ Без рецепта
Противопоказания и странични ефекти Не, само при алергия към съставките.
Състав Натурални активни съставки
Наистина ли работи? Да, но го поръчайте само от официалния сайт.
Наличност На разположение
Цена в аптеките Без отстъпка. Разпродадено в момента
Цена на официалния сайт 💶 75 лева с отстъпка

Какво представлява Reliver и за какво се използва?

Капсулите Reliver са продукт, предназначен за подпомагане на възстановителните процеси в черния дроб и поддържане на неговата здравословна функция.

Reliver
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
75 лева 150 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Показания за употреба

  • Прекомерен прием на алкохол: Капсулите Reliver могат да бъдат използвани след интензивни употреби на алкохол, за да помогнат на черен дроб да се регенерира и възстанови.
  • Токсични вещества: При контакт със замърсени околности или при наличие на вредни вещества в хранителния режим, Reliver може да подпомогне черен дроб в процеса на разграждане и отстраняване на токсините.
  • Медикаментозни терапии: При прием на лекарства, които могат да натоварят черен дроб, капсулите могат да подкрепят нейната функция и възстановяване.
  • Неправилно хранене: Несъгласуваната диета и неправилното хранене могат да повлияят върху черен дроб. Reliver може да помогне в процеса на възстановяване след такива периоди.
  • Печенни заболявания: При наличие на печенни заболявания, капсулите Reliver могат да бъдат използвани като част от комплексната терапия за подпомагане на черен дроб.

Каква е опасността?

Болката в областта на черния дроб може да бъде индикатор за сериозни здравословни проблеми и следователно не трябва да се пренебрегва. Според Медицинската асоциация на България, болката в черен дроб може да бъде предизвикана от различни фактори като запалителни заболявания, нарушена функция на органа, натрупване на мазнини и други. Важно е да се обърне специално внимание на интензивността и характера на болката, както и на съпътстващите симптоми.

Как действа Reliver?

Капсулите за възстановяване на черен дроб Reliver действат чрез комбинацията на специално подбрани съставки, които се предполага, че подпомагат здравето и функцията на черния дроб. Основният механизъм на действие включва следните аспекти:

Регенерация на клетките: Някои съставки в капсулите Reliver, като например антиоксиданти и нутриенти, се смята, че помагат за регенерацията на повредените клетки в черен дроб. Това може да подпомогне органа да се възстанови след увреждания.

Поддържане на функцията: Някои добавки в капсулите могат да подпомогнат нормалната функция на черен дроб, като улесняват процесите на разграждане на храната, филтриране на токсините и регулиране на метаболизма.

Отстраняване на токсини: Някои съставки могат да помогнат на черен дроб да по-ефективно премахва токсините и отпадъците от организма. Това може да подобри общото здравословно състояние на черен дроб.

Подкрепа на имунната система: Някои добавки в капсулите Reliver се предполага, че подпомагат имунната система на организма, която може да бъде нарушена при заболявания на черния дроб.

Купете оригинален Reliver в аптека Фрамар, цена, наличност

Препаратът Reliver в момента не е наличен в аптеките в България, включително: е-Аптека Фрамар, Benu, Remedium, Subra, SOpharmacy, Онлайн аптека Салвия, Marvi, Афиа, Galen, Аптека Астра, HomePharma, eМed, Феникс, Аптеки 36.6, Витания, аптека Медея. Цените в аптеките обикновено са по-високи.

Предстоящата доставка на аптечните складове се очаква след 2-3 месеца. В светлината на това, ние препоръчваме на нашите клиенти да закупят продукта от официалния уебсайт на производителя. Там ще намерите надежден източник на продукта, както и подробности за наличност и поръчка.

Reliver Цена от eMag, Ozone, официален сайт на производителя – отстъпка

Искаме да ви информираме, че продуктът Reliver понастоящем не е наличен на сайтовете eMag, Ozone bg, Olx. Бъдете предпазливи, тъй като там може да се предлагат подделки от нелегитимни продавачи. С цел вашата сигурност и здраве, препоръчваме да закупите продукта единствено от официалния уебсайт на производителя.

Специална цена на продукта: 75 лева. Освен това, производителят предоставя невероятна отстъпка от 50%. За ваше улеснение, няма нужда от промокод. Просто посетете официалния уебсайт и направете онлайн поръчка. Наш представител ще се свърже с вас за потвърждение. Обаче, обърнете внимание, че количество на акционните продукти е ограничено и промоцията е временна.

Оплата при получаване. Доставката се осъществява в цялата България, включително в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Пазарджик, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Казанлък, Перник.

Reliver
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
75 лева 150 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Състав на Reliver (Активни вещества)

  • Силимарин от марианския бодил: Силимаринът е мощен антиоксидант, който помага на черния дроб да се защити от свободни радикали и възстанови повредени клетки.
  • Екстракт от артишок: Артишокът съдържа вещества, които помагат на черен дроб да произвежда жлъчни соли и подпомагат разграждането на мазнините.
  • Н-ацетилцистеин (NAC): NAC подпомага производството на глутатион, което е важно за разграждането на токсините в черния дроб.
  • Цинк: Цинкът играе роля в процесите на възстановление на повредените тъкани и подпомага функцията на черен дроб.
  • Витамин Е: Този витамин е антиоксидант, който помага за защита на клетките в черния дроб от оксидативно увреждане.
  • Селен: Селенът е важен за правилното функциониране на черен дроб и участва в разграждането на токсините.
  • Витамин B-комплекс: Витамините от групата B помагат за метаболизма и производството на ензими, които подпомагат черния дроб.
  • Куркумин: Куркуминът е природен антиинфламатор, който може да помогне на черен дроб да се справи със запалителни процеси.
  • Антиоксидантна смес от зелен чай и резвератрол: Тази смес подпомага защитата на черния дроб от оксидативни щети и подобрява общото здравословно състояние на органа.
  • Метионин: Метионинът е аминокиселина, която участва в синтеза на белтъчини и помага на черен дроб да се възстанови след увреждания.

Опасност, колко ефективен, ползи от Reliver

  • Поддържане на здравето на черния дроб: Reliver може да помогне в поддържането на нормалната функция и здравето на черен дроб , която играе важна роля в обработката на токсини и метаболизма.
  • Възстановяване след увреждания: Специално подбраните съставки в капсулите могат да помогнат на черен дроб да се възстанови след увреждания, свързани с неправилна диета, алкохол или други фактори.
  • Подпомагане на обработката на токсините: Капсулите Reliver могат да подкрепят черния дроб в процеса на отстраняване на токсини и вредни вещества от организма.
  • Подобряване на метаболизма: Някои съставки в продукта могат да помогнат за оптимизирането на метаболичните процеси, които са важни за поддържане на общото здраве.
  • Подпомагане на имунната система: Определени добавки могат да подпомогнат имунната система и да помогнат на организма да се справи със зарази и възпаления.
  • Защита от оксидативно увреждане: Някои съставки, богати на антиоксиданти, могат да помогнат на черен дроб да се защити от оксидативни щети, причинени от свободни радикали.
  • Поддържане на оптимален холестерол: Някои добавки могат да помогнат на организма да поддържа баланс на холестерола, което е важно за здравето на черен дроб.
  • Подобряване на общото самочувствие: Редовният прием на капсулите може да допринесе за подобряване на общото здравословно състояние и енергия.
  • Натурални съставки: Продуктът може да предостави важни нутриенти, получени от природни източници, което може да подпомогне организма в неговите естествени функции.

Reliver как се приема, листовка, инструкция за лекарството

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.

Противопоказания

  1. Алергии или непоносимост към някоя от съставките: Пациентите с известни алергии или непоносимост към съставките на продукта трябва да се консултират с лекар преди употребата му.
  2. Бременност и кърмене: При бременност или кърмене, консултация с медицински специалист е наложителна, преди да се приеме продуктът.
  3. Сериозни печенни заболявания: За пациенти с сериозни печенни заболявания, е важно да се съветват с лекар, преди да започнат приема на капсулите.
  4. Детска възраст: Продуктът може да не е подходящ за деца или младежи без консултация с лекар.
  5. Лечение с лекарства: Ако пациент приема рецептурни или безрецептурни лекарства, трябва да се консултира с лекар, за да се избегне взаимодействие с капсулите Reliver.

Възможни нежелани реакции

  1. Дискомфорт в стомаха: Някои хора може да изпитват лек дискомфорт в стомаха след прием на капсулите.
  2. Алергични реакции: Рядко, но възможно е да се появят алергични реакции към съставките на продукта.
  3. Нерегулярности в столчето: Някои хора може да забележат промени в столчето след началото на употребата на капсулите.
  4. Други индивидуални реакции: Индивидуалните реакции могат да варират и трябва да бъдат наблюдавани при прием на продукта.

Дозировка и начин на употреба

  1. Дозировка: Обикновено се препоръчва прием на 1-2 капсули на ден, най-добре с храна.
  2. Прием: Капсулите се приемат с една чаша вода или сок. Ефективността на продукта може да бъде подобрена, ако го приемате по същото време всеки ден.

Как да съхранявате

Да се съхранява под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка след „Годен до:“. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

Reliver Резултатът от употребата

  1. Подобрение на функцията на черния дроб: Редовният прием на Reliver може да подпомогне оптималната функция на черен дроб, което е важно за обработката на храната, токсините и хормоните.
  2. Увеличаване на енергията и жизнеността: Някои хора могат да почувстват увеличение на енергията и жизнеността си след приемането на капсулите, което може да се дължи на подобрението в функцията на черния дроб.
  3. Спомагане за метаболизма и отслабването: Капсулите могат да подпомогнат метаболизма на организма и да съдействат за постигане на здравословно ниво на тегло.
  4. Подобрение на общото самочувствие: Редовният прием на Reliver може да допринесе за подобрение на общото здравословно състояние и усещането за добро самочувствие.
  5. Подкрепа на черен дроб при увреждания: За хора, които имат увреждания на черния дроб, капсулите може да помогнат в процеса на възстановяване и поддържане на здравето на органа.
  6. Подобрение на храносмилането и токсичната филтрация: Релевер може да помогне на черен дроб по-ефективно да обработва храната и отстранява токсините от организма.
  7. Поддържане на оптимален холестерол и тегло: Някои хора могат да видят подобрение в холестерола и теглото си след редовния прием на продукта.
  8. Подпомагане на имунната система: Продуктът може да помогне на организма да поддържа здрава имунна система, което е важно за борбата със зарази и болести.
Reliver
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
75 лева 150 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Мнения, отзиви, отрицателни коментари във форумите за Reliver

Съществуват реални отзиви както с негативни, така и с положителни мнения за Reliver на български форуми, уебсайтове за отзиви, YouTube рецензии, както и в коментарите в Instagram и Facebook. Освен това, покупатели оставят отзиви на сайтове на аптеки и на уебсайта на Министерството на здравеопазването. Около 95% от тези отзиви са положителни.

Ето няколко реални потребителски мнения от форумите и коментари:

Аз съм Мария, медицинска сестра с 15-годишен стаж в здравеопазването. През последните години се интересувам от алтернативни методи за поддържане на здравето, особено възстановяването на черен дроб. Проблемите с черния дроб са все по-чести и важно е да се намери начин да се подкрепи този невероятен орган.

И така, дойдох на Reliver – капсулите за възстановяване на черен дроб. Не мога да скрия, че съм изненадана и впечатлена от резултатите. След около месец прием, почувствах по-голяма енергия и се събудих с чувство на свежест. Важността на черен дроб за общото ни здраве е неоспорима, и затова аз използвам този продукт като едно допълнително средство за поддържане на здравословен начин на живот.

Моят опит показва, че продуктът действително допринася за подобряване на функцията на черния дроб и общото ми самочувствие. Важно е обаче да се консултирате със специалист, преди да започнете нов хранителен режим или добавка. Не забравяйте, че здравето ни е нашата най-ценна собственост и заслужава грижа и внимание.

Мария Иванова, 38 години

Аз съм Петър, финансов анализатор с многогодишен опит в света на бизнеса. Работата ми изисква активен начин на живот и постоянна концентрация. През последните години осъзнах, че независимо от заетостта ми, здравето е най-важното нещо, което трябва да се грижим.

В търсене на начини да подобря функцията на черния дроб и да се чувствам по-добре, аз реших да опитам капсулите Reliver. След редовен прием, забелязах значително подобрение в общото си самочувствие. По-малко умора и по-добра енергия станаха явни. Този факт оказа влияние и върху работоспособността ми, позволявайки ми да се справя със задачите си по-ефективно.

Резултатите са забележими и в областта на храносмилането. Последните години се старая да спазвам здравословния начин на хранене, и капсулите Reliver ми помогнаха да се справя по-добре с това. Моят опит ме убеди, че отделните компоненти на продукта действат синергично, за да подобрят функцията на черен дроб и общото ни здраве.

Препоръчвам този продукт на всички, които се интересуват от поддържането на здравето си и искат да се чувстват по-добре в собствената си кожа. Но помнете, важно е да се консултирате със специалист, преди да започнете нов хранителен режим или добавка.

Петър Димитров, 45 години

Здравейте, аз съм Елена и съм учител по физическо възпитание. Работата ми изисква много енергия и активност, което ме накара да се замисля за състоянието на своето здраве, по-специално на черния дроб. След дълго търсене на подходящ начин да го подкрепя, намерих капсулите Reliver.

Поначало бях скептична относно добавките, но след редовен прием забелязах огромна разлика в самочувствието си. По-малко умора и повече енергия ме карат да се чувствам жива и готова за нови предизвикателства всеки ден.

Работата ми изисква и поддържане на добра физическа форма, и тук Reliver показа своята полза. С редовния прием се чувствам по-леко и гъвкаво, което прави тренировките и активностите ми по-приятни.

Бих искала да споделя, че този продукт наистина ми помогна в поддържането на здравословния ми начин на живот. За мен това е повече от добавка – това е подкрепа за черен дроб ми и за цялостното ми благополучие. Но винаги помнете, че е важно да се консултирате със специалист, преди да започнете нов хранителен режим или добавка.

Елена Иванова, 32 години

Reliver наистина ли работи или е измама?

Reliver – това не е измама, защото това е сертифициран продукт в съответствие с нормите на Европейския съюз. Отрицателните отзиви са много редки и свързани с възможни алергични реакции към съставките. Затова ви препоръчваме да поръчвате само чрез официалния уебсайт на производителя.

Мнения и коментари на лекари

След като имах възможността да изуча детайлно състава и действие на капсулите Reliver, бих искал да изразя своето впечатление като гастроентеролог. Продуктът предоставя уникална комбинация от активни съставки, които могат да подпомогнат процеса на възстановяване на черен дроб.

Съставките, включени в Reliver, са доказани със своите благоприятни ефекти върху здравето на черния дроб. Тяхната синергия може да се окаже изключително полезна при възстановяване на функционалността на този орган. Капсулите съдържат съставки, които подпомагат метаболичните процеси в черния дроб, спомагат за обработване на токсините и подобряват функцията на черен дроб.

Въпреки някои редки алергични реакции, отзивите за продукта са общо положителни. Важно е обаче всеки потенциален потребител да се консултира с медицински специалист, преди да започне приема на капсулите, особено ако има предишни здравословни проблеми или приема други лекарства.

Съгласно моя професионален опит, препоръчвам Reliver като допълнително средство за поддържане на здравето на черния дроб.

Д-р Мартин Шмидт, Гастроентерология

ЧЗВ: Често задавани въпроси

❓ Как действует капсула для восстановления печени Reliver?

✅Капсулите Reliver съдържат комбинация от активни съставки, които могат да подпомогнат възстановяването на функцията на черния дроб. Тези съставки се считат за благоприятни за обработването на токсините, поддържането на здравето на черен дроб и подобряването на метаболизма.

❓ Има ли някакви побочни ефекти при прием на Reliver?

✅ По общи правила, Reliver се счита за безопасен и добре поносим от много хора. Някои редки случаи на алергични реакции са били докладвани, но е важно да се отбележи, че индивидуалните реакции на организма могат да варират. Винаги е добре да се консултирате с медицински специалист преди започване на нова добавка.

❓ Как често трябва да приемам капсулите Reliver?

✅ Обикновено се препоръчва прием на 1-2 капсули на ден, най-добре с храна. Въпреки това, винаги следвайте указанията на опаковката или инструкциите на производителя.

❓ Как мога да поръчам Reliver и каква е цената на продукта?

✅Reliver може да се поръча през официалния уебсайт на производителя. Цената на продукта е 75 лева за опаковка.

❓Как дълго трябва да приемам капсулите, преди да забележа резултати?

✅ Резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните нужди и реакции на организма. Някои хора може да забележат подобрение след няколко седмици, докато за други това може да отнеме повече време. Редовността на приема е важна за постигане на най-добрите резултати.

Reliver капсули – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
Reliver капсули – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
75 лева 150 лева
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

75 − 66 =

Blog Coronavirusecuador
Logo