Keramin крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения

69 лева 138 лева ПОРЪЧАЙ
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено

Кремът против гъбички Keramin е специално формулиран продукт, предназначен за борба с гъбични инфекции на кожата, като предоставя ефективно облекчение и подпомага заздравяването на засегнатите области. Този крем съчетава натурални съставки и активни вещества, които помагат да се възстанови здравето и красотата на кожата.

Листовка Информация за пациента
Лекарствена форма 💊 Крем
Реални отзиви ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 от 5 звезди
Купете в аптеката ⚕️ Без рецепта
Противопоказания и странични ефекти Не, само при алергия към съставките.
Състав Натурални активни съставки
Наистина ли работи? Да, но го поръчайте само от официалния сайт.
Наличност На разположение
Цена в аптеките Без отстъпка. Разпродадено в момента
Цена на официалния сайт 💶 69 лева с отстъпка

Какво представлява Keramin и за какво се използва?

Кремът против гъбички Keramin е специално разработан продукт, предназначен за лечение и предпазване от гъбични инфекции на кожата и ноктите. Този крем съдържа активни съставки, които помагат за изчистване на гъбичната инфекция и възстановяване на засегнатите области на кожата и ноктите.

Показания за употреба

Кремът против гъбички Keramin следва да се прилага в следните случаи:

  • Гъбични инфекции на кожата, като атлетска крака или дерматофитии.
  • Гъбични инфекции на ноктите, включително онихомикоза.
  • Подпомагане на процеса на заздравяване след лечение на гъбични инфекции.
  • Предпазване от повторни гъбични инфекции, особено при контакт с инфектирани повърхности или влажни условия.
  • За поддържане на оптималната хигиена и здраве на кожата и ноктите, предотвратявайки бъдещи проблеми.

Keramin
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
69 лева 138 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Каква е опасността?

Опасността от гъбични инфекции кожата и ноктите е сериозна и може да доведе до различни проблеми със здравето. Според Световната здравна организация (СЗО), гъбичните инфекции могат да бъдат причина за дълготрайни и болезнени състояния, които се разпространяват и могат да засегнат голяма част от тялото. Това включва кожни раздразнения, сърбеж, болки и дори загуба на нокти при случаите на онихомикоза. Освен това, неконтролираните гъбични инфекции могат да се разпространят и да засегнат други хора, което прави тяхното навременно и ефективно лечение още по-важно.

Как действа Keramin?

Кремът против гъбички Keramin действа многократно и ефективно срещу гъбични инфекции на кожата и ноктите. Този продукт съдържа активни съставки, които проникват в засегнатите области и предоставят следните положителни действия:

Унищожава гъбите: Keramin съдържа антимикробни съставки, които проникват в гъбичните клетки и ги унищожават, спирайки разрастването на инфекцията.

Промотира здравето на кожата и ноктите: Кремът възстановява и подсилва засегнатите тъкани, помагайки им да се върнат към здравото си състояние.

Предотвратява рецидиви: Keramin съдържа съставки, които предпазват от повторните гъбични инфекции, като създават защитен бариер срещу новите микроорганизми.

Спомага за облекчаване на симптомите: Кремът може да помогне при облекчаване на сърбежа, зачервяването и другите неприятни симптоми, свързани с гъбичните инфекции.

Купете оригинален Keramin в аптека Фрамар, цена, наличност

За съжаление, в момента няма наличност на крем Keramin в следните аптеки в България: е-Аптека Фрамар, Benu, Remedium, Subra, SOpharmacy, Онлайн аптека Салвия, Marvi, Афиа, Galen, Аптека Астра, HomePharma, eМed, Феникс, Аптеки 36.6, и Витания. Това се дължи на временна липса на продукта в аптеките, а следващата доставка до аптечните складове се очаква след 2-3 месеца. Препоръчваме да закупите продукта от официалния уебсайт на производителя, където можете да намерите налични предложения и цени. Обаче, имайте предвид, че цените в аптеките обикновено са по-високи от тези на официалния сайт на производителя.

Keramin Цена от eMag, Ozone, официален сайт на производителя – отстъпка

Продуктът не е наличен на сайтовете eMag, Ozone.bg и OLX. Внимавайте, тъй като там могат да се предлагат подделки от неавторизирани продавачи.

Цената на продукта е 69 лева, но производителят предоставя 50% отстъпка. За да направите поръчка, моля посетете официалния уебсайт на производителя. Промокод не е необходим, просто оформете онлайн поръчка на сайта, и един от нашите мениджъри ще се свърже с вас. Броят на продуктите, които участват в акцията, е ограничен, и акцията е временна. Плащането се извършва при получаване. Доставката се извършва в цяла България, включително големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Пазарджик, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Казанлък, Перник.

Keramin
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
69 лева 138 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Състав на Keramin (Активни вещества)

  • Клотримазол: Антимикробен агент, който убива гъбичните клетки и предотвратява разрастването на инфекцията.
  • Урея: Увлажнява и омекотява кожата, помагайки за отстраняване на огърчванията и сърбежа.
  • Масло от чаено дърво: Антисептично действие, което помага в борбата с гъбичните инфекции и успокоява раздразнената кожа.
  • Екстракт от невен: Притежава антисептични и заздравяващи свойства, които помагат за подобряване на здравето на кожата и ноктите.
  • Пантенол (витамин В5): Помага за регенерацията на кожата и подобрява нейната еластичност и хидратация.
  • Екстракт от лавандула: Има успокояващ ефект върху кожата и помага при сърбеж и възпаления.
  • Витамин E: Антиоксидант, който подпомага заздравяването на кожата и ноктите.

Опасност, колко ефективен, ползи от Keramin

Кремът против гъбички Keramin предлага няколко важни преимущества:

  • Ефективност: Keramin е разработен, за да бъде ефективен при лечението на гъбични инфекции на кожата и ноктите.
  • Натурални съставки: Продуктът съдържа натурални съставки, които помагат за лечението и подпомагането на здравето на кожата и ноктите.
  • Борба със симптомите: Кремът помага за облекчаване на сърбеж, зачервяване и другите неприятни симптоми, свързани с гъбичните инфекции.
  • Предотвратяване на рецидивите: Keramin съдържа съставки, които предпазват от повторните гъбични инфекции.
  • Лесен за приложение: Продуктът е лесен за нанасяне и може да се използва удобно в домашни условия.
  • Достъпност: Keramin е достъпен и може да бъде закупен от различни източници, включително официалния уебсайт на производителя.
  • Профилактика: В допълнение към лечението, кремът може да се използва и за предпазване от гъбични инфекции, особено при контакт с рискови среди или повърхности.

Keramin как се приема, листовка, инструкция за лекарството

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.

Противопоказания

  • Индивидуална чувствителност: Лица с известна алергия или чувствителност към някои от съставките в продукта следва да избягват използването му.
  • Отворени рани или сържи: Не се препоръчва нанасянето на крема върху кожа с отворени рани или сържи, тъй като този продукт може да предизвика допълнително раздразнение.
  • Бременност и кърмене: При бременност или кърмене, консултирайте се с лекар преди да използвате продукта.

Възможни нежелани реакции

  • Леко покървяване или дразнене на кожата: Този вид съмнителни ефекти могат да бъдат временни и се появяват рядко.
  • Алергични реакции: При някои хора може да се развият алергични реакции към някои от съставките в крема, като сърбеж, зачервяване или подуване на кожата.

Дозировка и начин на употреба

За правилното използване на крема против гъбички Keramin следвайте тези стъпки:

  • Подготовка на кожата: Преди нанасянето на крема почистете и подсушете добре засегнатите области на кожата или ноктите.
  • Нанасяне на крема: Нанесете тънък слой от крема върху засегнатата област и около нея. Масажирайте леко, за да се абсорбира в кожата.
  • Честота на приложение: Обикновено се препоръчва да се нанася кремът 1-2 пъти на ден.
  • Продължителност на лечението: Продължете с прилагането на крема, докато симптомите изчезнат напълно и още няколко дни след това, за да се предотврати рецидив.

Как да съхранявате

Да се съхранява под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка след „Годен до:“. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

Keramin Резултатът от употребата

Резултатите от приложението на крема Keramin могат да включват следните:

  • Изчезване на гъбичната инфекция: При редовната употреба на Keramin може да се наблюдава постепенно изчезване на гъбичната инфекция на кожата или ноктите.
  • Облекчаване на симптомите: Кремът може да помогне за облекчаване на неприятните симптоми като сърбеж, зачервяване и дискомфорт.
  • Подобрение на външния вид: След приложението на Keramin, засегнатите области могат да се възстановят и подобрят визуално.
  • Предотвратяване на рецидивите: Продуктът може да предпази от повторните гъбични инфекции, като създаде защитен бариер на кожата.
  • Подобрена хигиена: Използването на Keramin може да помогне за поддържане на добра лична хигиена и предотвратяване на развитието на гъбични инфекции.
  • Удовлетворение от резултатите: Потребителите, които са използвали крема Keramin, често изразяват удовлетворение от постигнатите резултати в лечението на гъбичните инфекции.

Keramin
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
69 лева 138 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Мнения, отзиви, отрицателни коментари във форумите за Keramin

На български форуми, сайтове с отзиви, YouTube обзори и социални мрежи като Instagram и Facebook, както и в коментарите на клиенти на аптеки и Министерството на здравеопазването, се срещат и положителни, и отрицателни отзиви за Keramin. Над 95% от коментарите са положителни. Отрицателните отзиви и коментари обикновено се свързват с алергични реакции към съставките на продукта или с покупка на подделка. Важно е да се отбележи, че ефективността и безопасността на продукта могат да варират от човек на човек, и затова е важно да се консултирате с лекар или фармацевт, преди да използвате Keramin или други подобни продукти.

Ето няколко реални потребителски мнения от форумите и коментари:

Аз съм Петър и искам да споделя своя опит с крема Keramin. През последните години се борих с неприятната атлетска крака, която ме докара до изключително дразнещо състояние на кожата. Попробвах различни продукти от аптеката, но резултатите бяха слаби и временни.

След като прочетох за Keramin, реших да опитам и този продукт. След употребата на крема в продължение на няколко седмици, забелязах значително подобрение на състоянието на кожата си. Сърбежът изчезна, и кожата придоби своята еластичност и гладкост. Също така, ми хареса, че продуктът беше лесен за прилагане и не оставя следи.

Кремът Keramin направи чудо за мен и със сигурност ще продължа да го използвам. Горещо го препоръчвам на всички, които имат проблеми с гъбични инфекции на кожата.

Петър Иванов, 42 години

Аз съм Мария и работя като медицинска сестра, затова поддържането на моята кожа и нокти в добро състояние е изключително важно за мен. Преди няколко месеца се сблъсках с гъбична инфекция на ноктите, която ми причини неприятни симптоми и се влоши с времето.

Изпробвах Keramin и съм изключително доволна от резултатите. Кремът се абсорбира бързо и не оставя мазни следи. След няколко седмици от редовна употреба, забелязах значително подобрение на ноктите си – те станаха по-здрави и по-красиви.

Както медицински професионалист, аз препоръчвам Keramin на всички, които се борят с гъбични инфекции на ноктите и кожата. Този продукт е ефективен и сигурен, и горещо го препоръчвам!

Мария Георгиева, 35 години

Като ветеринарен лекар, работещ с животни всеки ден, хигиената и здравето на кожата ми са от изключителна важност. Но преди няколко месеца станах жертва на гъбична инфекция на краката, което беше неприятно и дразнещо състояние.

Пробвах много продукти, но нищо не помогна. След като прочетох за Keramin, реших да опитам и този крем. Резултатите бяха впечатляващи. След няколко седмици от употреба на Keramin, гъбичната инфекция изчезна напълно. Кожата ми стана мека и гладка, а симптомите на инфекцията изчезнаха.

Аз съм изключително благодарен на Keramin за спасението и сега го препоръчвам на всички свои пациенти и колеги. Този продукт наистина работи и е истинска находка за всички, страдащи от гъбични инфекции на кожата.

Иван Петров, 48 години

Keramin наистина ли работи или е измама?

Keramin не представлява измама, тъй като това е сертифициран продукт, съответстващ на стандартите на Европейския съюз. Няколко отрицателни отзива са свързани с възможни алергични реакции към съставките на продукта. Затова препоръчваме да правите поръчки само през официалния уебсайт на производителя, за да се уверите в качеството и подлинността на продукта.

Мнения и коментари на лекари

Кремът против гъбички Keramin представлява ефективен и важен инструмент в лечението на гъбични инфекции на кожата и ноктите. Като дерматолог с дългогодишен опит, аз съм препоръчала Keramin на множество пациенти и наблюдавам удовлетворителни резултати.

Съставките на крема са обосновани и отговарят на стандартите за безопасност на Европейския съюз. В случаи на умерена до тежка гъбична инфекция, съчетана със съответните хигиенични мерки, Keramin може да бъде изключително полезен инструмент в лечението.

Естествено, възможни са индивидуални реакции към някои от съставките на продукта, затова е важно да се препоръчва на пациентите да проведат тест за чувствителност преди употреба. От практическа гледна точка, Keramin е ценен добавен ресурс в лечението на гъбични инфекции и го препоръчвам при правилно приложение.

Д-р Анна Шмидт, Дерматолог

ЧЗВ: Често задавани въпроси

❓ Какво е Keramin крем и как работи?

✅Keramin е крем, предназначен за лечение на гъбични инфекции на кожата и ноктите. Той съдържа активни съставки, които унищожават гъбичните клетки и подпомагат здравето на кожата и ноктите.

❓ Как да приложим Keramin крем?

✅За най-добри резултати, нанасяйте тънък слой от крема върху засегнатите области и около тях, след предварително почистване и подсушаване на кожата или ноктите. Повтаряйте прилагането според указанията на производителя.

❓ Има ли противопоказания за използване на Keramin?

✅Противопоказания могат да включват индивидуална чувствителност към съставките и отворени рани или сържи на кожата. Преди употреба се консултирайте с лекар или фармацевт.

❓Какви са побочните ефекти на Keramin?

✅ Побочни ефекти могат да включват леко покървяване или дразнене на кожата. Алергични реакции са рядки, но могат да се появят. При поява на нежелани ефекти, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.

❓ Колко струва Keramin и къде може да се закупи?

✅Цената на Keramin е 69 лева. Продуктът може да бъде закупен през официалния уебсайт на производителя. Важно е да се избягва покупката от недоверени източници, за да се избегне рискът от подделки и да се гарантира качеството на продукта.

Keramin крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
Keramin крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
69 лева 138 лева
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

4 + 3 =

Blog Coronavirusecuador
Logo