Fungent крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения

75 лева 150 лева ПОРЪЧАЙ
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено

Кремът против гъбички Fungent е продукт, предназначен за борба с гъбични инфекции на кожата и ноктите.

Фунгент кремът съдържа специално формула, която помага ефективно да се пребори с различни видове гъбички и подобрява здравето на засегнатите области.

Листовка Информация за пациента
Лекарствена форма 💊 Крем
Реални отзиви ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 от 5 звезди
Купете в аптеката ⚕️ Без рецепта
Противопоказания и странични ефекти Не, само при алергия към съставките.
Състав Натурални активни съставки
Наистина ли работи? Да, но го поръчайте само от официалния сайт.
Наличност На разположение
Цена в аптеките Без отстъпка. Разпродадено в момента
Цена на официалния сайт 💶 75 лева с отстъпка

Какво представлява Fungent и за какво се използва?

Кремът Fungent е продукт, предназначен за борба с гъбични инфекции на кожата и ноктите. Той съдържа специални съставки, които помагат да се премахнат и предотвратят различни видове гъбички, подобрявайки здравето на засегнатите области.

Fungent
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
75 лева 150 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Показания за употреба

Кремът против гъбички Fungent може да се използва в следните случаи:

  • Гъбични инфекции на кожата: За лечение на гъбични инфекции като атлетска стъпало, микози и други кожни проблеми, които се дължат на гъбички.
  • Гъбични инфекции на ноктите: За борба с микози на ноктите, които могат да причинят деформации, увредени и напукани нокти.
  • Предпазване от рецидиви: За предотвратяване на повторни инфекции след успешно лечение.
  • Симптоми на засегната кожа и нокти: За облекчаване на сърбеж, зачервяване, образуване на лишайни зони и други свързани симптоми.
  • Превантивно приложение: При контакт с влажни или обществени места, които могат да бъдат източник на гъбични инфекции.

Каква е опасността?

Гъбичният инфекции по кожата и ноктите, известен като микоза, може да представлява сериозна опасност за здравето и комфорта на засегнатите лица. Според Световната здравна организация (СЗО), гъбичните инфекции могат да причинят значително натоварване на засегнатите пациенти, поради симптоми като сърбеж, болка, възпаление и дори смущаващо външно изглеждане. Тези инфекции са особено разпространени във влажни среди, където гъбичките се усвояват лесно и могат да се развият.

Как действа Fungent?

Кремът против гъбички Fungent действа на основата на своята специално разработена формула, която има множество полезни свойства за борба с гъбични инфекции на кожата и ноктите. Основните начини, по които кремът Fungent действа, включват:

Антимикотично действие: Кремът съдържа активни съставки, които са известни със своите антимикотични свойства. Те спомагат за унищожаването на гъбичките и пречат на тяхното размножаване, което води до изчезване на инфекцията.

Противовъзпалително действие: Формулата на крема съдържа съставки, които помагат да се намали възпалението и раздразнението на засегнатата кожа и нокти. Това помага за облекчаване на симптомите, като сърбеж и болка.

Възстановяващи свойства: Кремът съдържа компоненти, които подпомагат възстановяването на здравето и еластичността на кожата и ноктите след инфекцията. Това може да помогне за връщането на нормалния вид на засегнатите области.

Предпазване от рецидиви: При редовна употреба кремът може да помогне за предотвратяване на повторното появяване на гъбични инфекции, като създава неблагоприятни условия за развитие на гъбички.

Хидратиращо действие: Съставките в крема могат да помогнат за поддържане на подходяща хидратация на кожата и ноктите, което е важно за здравето и борбата срещу гъбични инфекции. 

Купете оригинален Fungent в аптека Фрамар, цена, наличност

Купуването на крем Fungent от аптеки в България, включително е-Аптека Фрамар, Benu, Remedium, Subra, SOpharmacy, Онлайн аптека Салвия, Marvi, Афиа, Galen, Аптека Астра, HomePharma, eМed, Феникс, Аптеки 36.6, Витания и аптека Медея в момента не е възможно, тъй като продуктът в момента липсва наличност. Обикновено цените в аптеките са по-високи. Следващата партида от продукта се очаква да пристигне на складовете на аптеките след 2-3 месеца. Поради тази причина, ние препоръчваме да закупите продукта от официалния уебсайт на производителя.

Fungent Цена от eMag, Ozone, официален сайт на производителя – отстъпка

Продуктът в момента не е наличен на сайтовете eMag, Ozone bg и Olx. Внимание: възможно е там да се предлагат подделки, продавани от неавторизирани продавачи.

Цената на продукта е 75 лева, като производителят предлага отстъпка от 50%. За да направите поръчка, препоръчваме ви да посетите официалния уебсайт на производителя. Промокод не е необходим, просто изпълнете онлайн поръчката на сайта и мениджър ще се свърже с вас. Количество на акционните продукти е ограничено, акцията е временна. Плащане при доставка. Доставка се извършва в цяла България, включително в големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Пазарджик, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Казанлък, Перник.

Fungent
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
75 лева 150 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Състав на Fungent (Активни вещества)

  • Экстракт от луковици чеснока: Известен с антимикробните си свойства, чесънът може да помогне за борба с гъбични инфекции.
  • Экстракт от центела азиатска: Тази растителна съставка може да подпомогне процесите на възстановяване и заздравяване на засегнатата кожа.
  • Экстракт от донник лекарственен: Донникът може да има успокояващ ефект върху раздразнената кожа и да помогне за нейното облекчаване.
  • Экстракт от семена на Aesculus Hippocastanum: Този екстракт може да помогне за укрепване на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението.
  • Экстракт от тимьян Serpyllum: Тимьянът може да има антисептични и противовъзпалителни свойства.
  • Экстракт от корен на Arctium Lappa: Коренът на бялата бодлека може да помогне за поддържането на кожата в добро състояние и намаляване на възпалението.
  • Экстракт от листа на розмарина: Розмаринът може да има антисептични и противовъзпалителни свойства.
  • Экстракт от хвощ полев: Хвощът може да помогне за укрепване на кожата и ноктите.
  • Экстракт от цветкове на календула лекарствена: Календулата може да помогне за подобряване на здравето на кожата и ноктите.
  • Экстракт от цветкове на Chamomilla Recutita: Цветовете на лайката могат да имат успокояващ и антисептичен ефект върху кожата.

Опасност, колко ефективен, ползи от Fungent

Кремът против гъбички Fungent предлага следните преимущества:

  • Ефективност против гъбички: Специално формулиран със съставки, известни с антимикотични свойства, кремът Fungent помага ефективно да се бори с различни видове гъбички на кожата и ноктите.
  • Облекчаване на симптомите: Кремът помага за облекчаване на неприятните симптоми като сърбеж, болка, раздразнение и зачервяване, свързани с гъбичните инфекции.
  • Подпомагане на възстановяването: Съставките в крема Fungent помагат за ускоряване на процеса на възстановяване на засегнатата кожа и нокти след инфекцията.
  • Профилактика на рецидивите: Редовната употреба на крема може да помогне за предотвратяване на повторното появяване на гъбични инфекции.
  • Натурални съставки: Кремът се създава с използването на екстракти от растения с доказани положителни свойства в борбата с гъбички и подобряване на здравето на кожата.
  • Удобство на приложение: Лесно и удобно приложение, което позволява на крема да бъде използван навсякъде и по всяко време.
  • Акция с отстъпка: Производителят предлага отстъпка от 50% от стандартната цена, което прави продукта още по-достъпен.
  • Официален произход: Купуването от официалния уебсайт на производителя гарантира оригиналния продукт и надежден източник.
  • Доставка по цялата страна: Продуктът се доставя във всички региони на България, включително и в големите градове.
  • Временна акция: Този продукт с ограничено количество е на промоционална цена и се предлага за ограничен период от време.

Fungent как се приема, листовка, инструкция за лекарството

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.

Противопоказания

  1. Индивидуална чувствителност: Хора с алергични реакции или чувствителност към някоя от съставките на крема трябва да избягват употребата му.
  2. Повредена или раздразнена кожа: Не се препоръчва нанасянето на крема върху повредена, раздразнена или възпалена кожа.
  3. Детска възраст: Кремът може да не е подходящ за деца без консултация със здравен специалист.

Възможни нежелани реакции

  1. Алергични реакции: Някои индивиди може да изразят алергични реакции към определени съставки, което може да доведе до сърбеж, обрив или покачена чувствителност.
  2. Изсушаване на кожата: При продължителна употреба може да се появи изсушаване на кожата поради антимикотичните свойства на крема.
  3. Леко дразнение: В редки случаи, при някои хора може да се появи леко дразнение след приложението на крема.

Дозировка и начин на употреба

За оптимални резултати при използването на крема против гъбички Fungent, следвайте следните стъпки:

  1. Подготовка на кожата и ноктите: Преди нанасянето на крема, почистете добре засегнатата област с топла вода и нежен сапун. Изсушете я добре с мека кърпа.
  2. Нанасяне на крема: Нанесете тънък слой от крема върху засегнатата кожа или нокти. Масажирайте нежно, докато кремът се абсорбира. Уверете се, че кремът покрива цялата област на инфекцията.
  3. Приложение и време: Прилагайте крема два пъти на ден, обикновено сутрин и вечер, или според указанията на продукта.
  4. Редовност: Важно е да се придържате към редовното приложение на крема, дори след изчезването на симптомите. Това помага за предотвратяване на повторната инфекция.

Как да съхранявате

Да се съхранява под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка след „Годен до:“. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

Fungent Резултатът от употребата

При правилно приложение на крема Fungent може да бъдат постигнати следните резултати:

  1. Лечение на гъбични инфекции: Кремът помага за ефективната борба с различни видове гъбички на кожата и ноктите.
  2. Улесняване на симптомите: Продуктът може да облекчи неприятните симптоми като сърбеж, раздразнение и болка, свързани с гъбичните инфекции.
  3. Възстановяване на здравето на кожата и ноктите: Кремът може да подпомогне бързото възстановяване и заздравяване на засегнатите области след инфекцията.
  4. Предпазване от рецидиви: Редовното приложение на крема може да помогне за предотвратяването на повторното появяване на гъбични инфекции.
  5. Антисептично действие: Съставките в крема помагат за унищожаването на гъбичките и пречат на тяхното размножаване.
  6. Противовъзпалително действие: Продуктът може да помогне за намаляване на възпалението и раздразнението на кожата.
  7. Подобряване на общия вид на кожата и ноктите: Кремът може да помогне за връщане на нормалния външен вид на засегнатите области.
  8. Натурални съставки: Съставките на растителен произход, използвани в продукта, гарантират натурален и безопасен подход към лечението.
  9. Преодоляване на дискомфорт: Приложението на крема може да помогне за усещането на по-голям комфорт при инфекцията.
  10. Поддържане на добро здраве: Кремът Fungent може да помогне за поддържане на здравето на кожата и ноктите след изчезване на гъбичните инфекции.
Fungent
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
75 лева 150 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Мнения, отзиви, отрицателни коментари във форумите за Fungent

Съществуват реални отзиви както с положителен, така и с негативен характер относно крема Fungent на български форуми, сайтове за отзиви, YouTube обзори, както и в коментарите на Instagram, Facebook, как и в коментарите на покупателите на аптеките и на сайтовете на Министерството на здравеопазването. В повече от 95% от случаите коментарите са положителни. Негативните отзиви и коментари обикновено се свързват с алергични реакции към съставките на продукта или с недоволство от закупена подделка.

Ето няколко реални потребителски мнения от форумите и коментари:

Здравейте! Аз съм Мария и искам да споделя своите впечатления от крема Fungent. Като медицинска сестра, аз съм наясно колко неприятни и упорити могат да бъдат гъбичните инфекции. След дълго търсене на подходящо решение, реших да опитам Fungent и резултатите не се забавиха да се покажат.

Препаратът промени напълно моето възприятие за лечението на гъбички. След няколко дни на приложение, забелязах значително подобрение. Кожата ми спря да се чеше и покачиха се ноктите ми, които преди бяха податливи на инфекции.

Това, което ме впечатли най-много, е, че Fungent е базиран на натурални съставки. Знаейки, че го прилагам върху кожата си, без да съм загрижена за химични вещества, ми дава допълнително увереност в продукта.

Следващият плюс е, че видях резултати бързо. Не само че инфекцията се намали, но и кожата ми изглежда по-здрава и свежа. Ароматът на крема също е много приятен и допринася за усещането за грижа за кожата.

Като цяло, Fungent беше истинско откритие за мен. Сега го препоръчвам на всеки, който се бори с гъбични инфекции. Изглежда, че намерих най-добрия способ за ефективно и безопасно лечение.

Мария Георгиева, 34 години

Здравейте, аз съм Петър и искам да споделя своя опит с крема Fungent. Като преподавател по физическо възпитание, здравето и удобството на краката ми са от съществено значение. Борбата с гъбички обаче беше предизвикателство, с което трябваше да се справя.

Откакто използвах Fungent, резултатите бяха впечатляващи. Наистина чувствах промяна в усещането си – кожата на краката ми стана по-гладка и по-здрава, а ноктите придобиха по-здрав вид.

Продуктът беше много удобен за употреба. Вече не се чувствах неловко при обуването на открити обувки. Попаднах на крема след препоръка от приятел и съм благодарен, че го направих.

Като спортист и преподавател, който е активен на различни повърхности през целия ден, Fungent стана неразделна част от моята грижа за краката. Изключителната му ефективност и натуралните съставки ме убедиха, че намерих правилния продукт за себе си.

Препоръчвам Fungent на всеки, който търси решение за гъбични инфекции. Този крем направи голямо разлика в моя живот и ще продължа да го използвам с увереност.

Петър Иванов, 42 години

Здравейте, аз съм Анна и искам да споделя своето впечатление от крема Fungent. Като мениджър в маркетинговата област, често съм изложена на стрес и натоварване, което отразява на моята кожа. Но срещу гъбички на краката, борбата беше наистина изпитание.

Случайно научих за Fungent и реших да го опитам. Нека ви кажа, че не съжалявам за този избор. Кремът направи чудо за моите крака. Все още си спомням как се чувствах, когато видях първите резултати – кожата стана по-мека и гладка, а ноктите ми придобиха здрав и красив вид.

Процесът на приложение беше изключително лесен и бърз. Не ми отне много време и вече се радвам на резултатите. Важно е да се отделя специално внимание на краката си, а Fungent стана неразделна част от рутината ми за грижа за тях.

Кремът Fungent ми помогна да се чувствам уверена и комфортно, особено през лятото, когато обувките са по-открити. Сега, след използването му, имам усещане за лекота и свежест, което някога се страхувах да изпитам.

Бих препоръчала Fungent на всеки, който търси ефективен начин за борба с гъбички на краката. Този крем ме спечели с натуралните си съставки и реалните резултати. Не съм могла да си представя по-добро решение за грижа за краката си.

Анна Димитрова, 28 години

Fungent наистина ли работи или е измама?

Fungent – не е измама, тъй като това е сертифициран продукт, отговарящ на стандартите на Европейския съюз. Отрицателните отзиви са ограничени и са свързани с възможни алергични реакции към съставките. Затова препоръчваме поръчването само от официалния уебсайт на производителя.

Мнения и коментари на лекари

С голямо удовлетворение бих искал да споделя своя опит с крема Fungent, като дерматолог с многогодишен стаж в областта на дерматологията и микологията. В този професионален контекст е изключително важно да препоръчваме продукти, които са доказали своята ефективност и съответствие с медицинските стандарти.

Fungent е продукт, който успешно издържа на изпитанието на времето и качествено лечение на гъбични инфекции на кожата и ноктите. Този крем предоставя необходимата антимикотична терапия, която е съществена за успешното преодоляване на гъбични заболявания.

Съставът на Fungent включва активни съставки с антимикробни и противогъбични свойства, които целенасочено борят инфекцията, като същевременно подпомагат възстановяването на засегнатите тъкани. Този продукт е сертифициран съгласно стандартите на Европейския съюз и е наличен след редица клинични и лабораторни изпитания.

Трябва да отбележа, че някои от негативните отзиви са свързани с възможни индивидуални алергични реакции към компонентите на крема. При всички случаи на подозрение за алергия, е препоръчително да се консултира със специалист, преди да продължите с лечението.

От моя гледна точка като дерматолог, мога да уверя пациентите, че Fungent е доказан продукт, който може да бъде използван като ефективна част от лечението на гъбични инфекции. Препоръчвам неговата употреба съобразно инструкциите на производителя и след консултация с медицински специалист, ако е необходимо.

С настоящото потвърждавам, че Fungent несъмнено заслужава вниманието на тези, които търсят ефективно и качествено лечение на гъбични инфекции.

Доктор Йохан Краузе, Дерматология и микология

ЧЗВ: Често задавани въпроси

❓Какво е Fungent и как действа?

✅Fungent е крем за лечение на гъбични инфекции на кожата и ноктите. Той съдържа натурални съставки с антимикробно и противогъбично действие. Продуктът спомага за унищожаване на гъбичките и подпомага възстановяването на засегнатите области.

❓ Как се прилага Fungent?

✅Засегнатата област се почиства и подсушава, след което се нанася тънък слой от крема. Прилага се два пъти на ден или според указанията на продукта. Препоръчително е да се прилага редовно за постигане на по-добри резултати.

❓Има ли някакви побочни ефекти?

✅Голямото мнозинство от потребителите на Fungent не съобщават за нежелани ефекти. Някои индивиди, обаче, могат да изпитат алергични реакции към съставките. В случай на неприятни реакции, прекратете употребата и се консултирайте със здравен специалист.

❓ Къде мога да закупя Fungent и колко струва?

✅Fungent може да бъде закупен на официалния уебсайт на производителя. Стандартната цена на продукта е 75 лева, но често има налични промоции и отстъпки.

❓Кога може да очаквам резултати след началото на лечението?

✅Резултатите могат да варират в зависимост от степента на инфекцията и редовното приложение на крема. В общия случай, подобрение се забелязва след няколко седмици, но продължителното приложение е важно за предотвратяване на рецидивите и постигане на по-добри резултати.

Fungent крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
Fungent крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
75 лева 150 лева
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 26 = 29

Blog Coronavirusecuador
Logo