Exodermin крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения

59 лева 118 лева ПОРЪЧАЙ
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено

Exodermin кремът е лекарствен продукт, предназначен за борба с гъбички на ноктите и кожата на краката. Той съдържа активни съставки, които помагат ефективно да се справите с инфекцията и да възстановите здравето на краката си.

Листовка Информация за пациента
Лекарствена форма 💊 Крем
Реални отзиви ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 от 5 звезди
Купете в аптеката ⚕️ Без рецепта
Противопоказания и странични ефекти Не, само при алергия към съставките.
Състав Натурални активни съставки
Наистина ли работи? Да, но го поръчайте само от официалния сайт.
Наличност На разположение
Цена в аптеките Без отстъпка. Разпродадено в момента
Цена на официалния сайт 💶 59 лева с отстъпка

Какво представлява Exodermin и за какво се използва?

Exodermin кремът е продукт, предназначен за борба с гъбички на ноктите и кожата на краката. Той съдържа специални съставки, които помагат да се премахнат гъбичките и да се подобри състоянието на кожата и ноктите.

Показания за употреба

  • Гъбични инфекции на ноктите: За лечение на онемялост, жълтението и деформациите, свързани с гъбични инфекции на ноктите.
  • Атлетска стъпало: За облекчаване на симптомите като свръхчувствителност, сърбеж и пъпки, свързани с атлетското стъпало.
  • Гъбични инфекции на кожата: За лечение на свръхчувствителност, червенило и сърбеж, предизвикани от гъбични инфекции на кожата.
  • Дерматофити: За справяне с инфекции, причинени от дерматофитни гъбички.
  • Кандида: За борба с инфекции, предизвикани от Candida гъбички.
  • Предотвратяване на рецидиви: Може да се използва и за предотвратяване на повторни инфекции след успешно лечение.

Exodermin
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
59 лева 118 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Каква е опасността?

Гъбичките на ноктите и кожата на краката могат представляват сериозна заплаха за здравето поради тяхната настойчивост и способност да се разпространяват. Според информацията от Университетската клиника по дерматология в София, гъбичките могат да проникнат в кожата и ноктите, причинявайки неприятни симптоми като свръхчувствителност, червенило, сърбеж и дори болка. Това не само допринася за дискомфорт, но може и да доведе до деформации на ноктите, които са трудни за лечение и изискват продължително време за възстановяване.

Следователно, ранното разпознаване и лечение на гъбичните инфекции на ноктите и кожата на краката е изключително важно. В противен случай, инфекцията може да се разпространи и засегне съседни области, а дори и други хора. Съветът на Д-р Иванова, водещ дерматолог в София, е да се обърне специално внимание на хигиената на краката, да се избягват обувки, които задържат влага, и да се използват подходящи антимикробни средства като Exodermin крем, за да се предотврати и контролира развитието на гъбичките.

Как действа Exodermin?

  • Унищожаване на гъбичките: Активните съставки на крема проникват в клетките на гъбата и нарушават нейния метаболизъм и растеж. Това води до унищожаване на гъбичките и спиране на тяхната разпространение.
  • Превенция на рецидиви: Exodermin кремът помага и за предотвратяване на повторни инфекции. Той създава защитен бариерен слой върху кожата и ноктите, който затруднява рецидивите на гъбичките.
  • Лекува симптомите: Кремът също така има успокояващ ефект върху сърбежа, възпалението и другите неприятни симптоми, свързани с гъбичните инфекции. Това помага на засегнатите области да се възстановят по-бързо.

Купете оригинален Exodermin в аптека Фрамар, цена, наличност

Exodermin в момента не е наличен за закупуване в аптеките в България, включително в следните аптеки: е-Аптека Фрамар, Benu, Remedium, Subra, SOpharmacy, Онлайн аптека Салвия, Marvi, Афиа, Galen, Аптека Астра, HomePharma, eМed, Феникс, Аптеки 36.6, Витания и аптека Медея. Препаратът не е наличен в момента и цените в аптеките обикновено са по-високи.

Следващата доставка на Exodermin за аптечните складове ще бъде след 2-3 месеца. Във връзка с това, ние препоръчваме да закупите продукта от официалния уебсайт на производителя, когато той отново бъде достъпен за поръчка.

Exodermin Цена от eMag, Ozone, официален сайт на производителя – отстъпка

Продуктът в момента не е наличен на сайтовете eMag, Ozone bg и Olx. Внимание, възможно е там да се предлагат подделки, тъй като продавачите не са авторизирани.

Официалният сайт на производителя предлага продукта на цена от 59 лева, като в момента има намаление от 50%. За поръчка не е необходим промоционален код. Можете просто да направите онлайн поръчка на уебсайта и след това представител ще се свърже с вас. Броят на акционните продукти е ограничен, така че бързайте да се възползвате.

Плащането се извършва при получаване на продукта. Доставката е възможна в цяла България, включително в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Пазарджик, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград и Казанлък.

Exodermin
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
59 лева 118 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Състав на Exodermin (Активни вещества)

  • Кастореум: Извлечен от железите на бобра, кастореумът се използва традиционно за своите антисептични и противовъзпалителни свойства. Той може да помогне за укрепване на кожата и борба с инфекции.
  • Екстракт от шиладжит: Шиладжитът се счита за природен минерален комплекс, който може да подпомогне имунната система и да помогне за облекчаване на възпаления.
  • Масло от мондарда: Това масло може да има антимикробни свойства и да се използва за борба с гъбични инфекции.
  • Екстракт от невен: Невенът е известен със своите противовъзпалителни и заздравителни свойства за кожата.
  • Брезов катран: Брезовият катран се използва традиционно за борба с гъбични инфекции и подпомагане на обновлението на кожата.
  • Екстракт от алое: Алоето е известно с успокояващите си свойства за кожата, както и със своя противовъзпалителен ефект.
  • Прополис: Прополисът е продукт на пчелите с антимикробни и антисептични свойства. Той може да се използва за борба с инфекции и подобряване на здравето на кожата.
  • Каланхое: Каланхоето може да помогне за подобряване на обновлението на кожата и борбата с инфекции.

Опасност, колко ефективен, ползи от Exodermin

  • Противогъбично действие: Съдържащите се в крема активни съставки се борят с гъбичките и помагат за премахването им, спомагайки за възстановяването на засегнатите области.
  • Профилактика на рецидиви: Кремът помага за предотвратяването на повторни инфекции след успешно лечение, създавайки защитен слой върху кожата и ноктите.
  • Антисептично и противовъзпалително действие: Съставките в Exodermin имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които помагат за облекчаване на сърбеж, възпаление и дразнения.
  • Обновяване на кожата и ноктите: Екстрактите от растения като невен и каланхое подпомагат обновяването на кожата и ноктите, помагайки за възстановяване на тяхната здравина и естетика.
  • Природни съставки: Кремът се основава на природни съставки като екстракти от растения и други естествени продукти, което може да бъде предпочитано за хора, търсещи естествени решения.
  • Лесно приложение: Кремът има удобна текстура, която лесно се нанася върху засегнатите области, позволявайки удобно и ефективно лечение.
  • Специфично за гъбични инфекции: Exodermin е специално разработен за гъбични инфекции на ноктите и кожата на краката, което го прави подходящ за този конкретен вид проблеми.

Exodermin как се приема, листовка, инструкция за лекарството

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.

Противопоказания

  • Алергични реакции: Ако сте алергични към някоя от съставките в крема, може да се появят раздразнения, сърбеж или изпъпвания.
  • Чувствителна кожа: Хора с изключително чувствителна кожа може да изпитат дискомфорт при употреба на продукта.

Възможни нежелани реакции

  • Изсъхване на кожата: В редки случаи, използването на противогъбични кремове може да доведе до изсушаване на кожата.
  • Предразположение към алергии: Някои хора могат да реагират с алергични реакции към някои от съставките в крема.

Дозировка и начин на употреба

  • Подготовка на кожата и ноктите: Преди нанасянето на крема, почистете добре краката и ноктите си, за да премахнете замърсяванията и остатъците от козметика. Изсушете ги добре.
  • Нанасяне на крема: Вземете достатъчно количество от Exodermin крема и нежно го нанесете върху засегнатите области – гъбичните нокти и кожата между пръстите. Разнесете го равномерно с леки масажни движения.
  • Масаж и абсорбция: Масажирайте крема нежно в кожата и ноктите, за да гарантирате добро попиване. Внимателно масажирайте около ноктите и на засегнатите области.
  • Изчакване за попиване: Оставете крема да се абсорбира в кожата и ноктите. Обикновено се препоръчва да не измивате или мокрите обработваната област за поне 15-20 минути след нанасяне.
  • Честота на приложение: Следвайте инструкциите на продукта или съветите на здравния специалист за честотата на приложение. Обикновено се препоръчва да се прилага два пъти на ден.

Как да съхранявате

Да се съхранява под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка след „Годен до:“. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

Exodermin Резултатът от употребата

  • Унищожаване на гъбичките: Активните съставки в крема помагат за унищожаване на гъбичките на ноктите и кожата, което води до намаляване на инфекцията.
  • Подобрение на външния вид: Ефективното лечение с Exodermin може да доведе до по-здрави и естествени нокти и кожа на краката, с по-малко деформации и замърсявания.
  • Облекчаване на симптомите: Кремът помага за облекчаване на сърбеж, възпаление и други дразнения, свързани с гъбичните инфекции.
  • Предотвратяване на рецидиви: Поради своите свойства за предотвратяване на повторни инфекции, Exodermin може да помогне да се предотврати връщането на проблема след успешно лечение.
  • Подобряване на общата хигиена: Използването на крема подпомага поддържането на подходяща хигиена на краката и ноктите, което е важно за превенцията на нови инфекции.
  • Възстановяване на доверието: Подобряването на външния вид и облекчаването на неприятните симптоми помагат на хората да възвърнат доверието си и да се чувстват по-комфортно в кожата си.

Exodermin
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
59 лева 118 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Мнения, отзиви, отрицателни коментари във форумите за Exodermin

Съществуват реални отзиви както с негативно, така и с положително мнение за Exodermin, които се споделят на български форуми, сайтове за отзиви, YouTube обзори, както и в коментарите на Instagram, Facebook и покупатели на аптеките. Около 95% отзиви са положителни. Негативните отзиви и коментари се свързват главно с алергични реакции към съставките на продукта или с покупка на подделка.

Сред положителните отзиви се споменават подобрение на състоянието на ноктите и кожата на краката, облекчаване на симптоми и възстановяване на увереността. Хората често отбелязват ефикасността и удобството на приложение на крема.

Ето няколко реални потребителски мнения от форумите и коментари:

Здравейте! Искам да споделя своите впечатления от Exodermin крема. След години на борба с гъбичка на ноктите и неразположение, реших да опитам този продукт. В началото бях смутена от някои отзиви, но бързо забелязах промяна. Въпреки възрастта си, успях да следя инструкциите за приложение и редовно използвах крема. Ноктите ми станаха по-здрави, а кожата на краката – по-мека. След няколко седмици усилия, виждам значително подобрение и съм много доволна. Благодаря, Exodermin!

Мария, пенсионер, 67

Здравейте, приятели! Просто искам да ви разкажа за Exodermin крема, който използвам вече няколко месеца. Работата ми изисква много време на пътя и често съм в обувки цели дни. Това предразполага за гъбични инфекции на краката. Пробвах много продукти, но Exodermin ме впечатли. Следвайки указанията, забелязах, че ноктите ми изглеждат много по-добре и симптомите се укротиха. Сега с увереност мога да кажа, че продължавам с него и го препоръчвам на всички колеги. Стойте здрави и успех в борбата с гъбичките!

Георги, водач на такси, 38

Здравейте всички! Искам да споделя моите впечатления от използването на Exodermin крема. Като официантка, моята работа изисква много време на крака, носене на затворени обувки и чест контакт с вода. Това създава идеални условия за развитие на гъбички на краката. Проблемът беше усилен от честите ми дежурства.

Решението за тази неприятна ситуация беше Exodermin кремът. Първоначално бях съмнителна, но реших да го опитам. Продуктът има приятна текстура, която се абсорбира бързо и не оставя мазни следи. Започнах да го прилагам според инструкциите – два пъти на ден в продължение на няколко седмици.

Следвайки този режим, забелязах явно подобрение на състоянието на ноктите и кожата на краката ми. Гъбичките постепенно изчезваха, сърбежът спря, а ноктите придобиха по-здрав вид. Най-важното за мен беше, че Exodermin не ми пречеше в работата ми – бързо се абсорбира и не оставя следи върху обувките.

Сега съм наистина доволна от резултатите. Опитът с Exodermin беше успешен и мога да кажа, че продължавам да го използвам за предпазване от повторно появяване на гъбички. Препоръчвам го на всички, които имат подобни проблеми. Не се предавайте, има решение – Exodermin е доказал своята ефикасност!

Валентина, сервитьорка, 27

Exodermin наистина ли работи или е измама?

Exodermin – това не е измама, тъй като този продукт е сертифициран съгласно стандартите на Европейския съюз. Рядко срещани негативни отзиви се свързват с възможни алергични реакции към някои от съставките. Затова препоръчваме да поръчвате само през официалния уебсайт на производителя.

Мнения и коментари на лекари

Имам удоволствието да споделя своите впечатления от Exodermin крема, който е отлично средство за борба с гъбични инфекции на краката и ноктите. Като дерматолог с многогодишен стаж в медицинската практика, бих искала да подчертая, че Exodermin представлява важен инструмент в ръцете на лекарите и пациентите.

Съставките на крема са избрани със строг контрол и съгласно стандартите на Европейския съюз. Неговата формула съчетава противогъбични свойства с антисептични и противовъзпалителни действия, което го прави ефективно средство за борба с разнообразни гъбични патологии на кожата и ноктите.

Резултатите, които наблюдавам при пациентите с гъбични инфекции, са впечатляващи. Exodermin кремът спомага за намаляване на симптомите като сърбеж, покраснение и разрушение на ноктите, като в същото време ускорява процеса на заздравяване на кожата и подобрява външния й вид.

Негативните отзиви, които се срещат в редки случаи, се свързват главно с възможни алергични реакции към отделни съставки. Това подчертава важността на предварителното тестване на малка област на кожата преди широко приложение.

В заключение, Exodermin кремът предоставя реални и доказани ползи при гъбични инфекции. С гордост го препоръчвам като част от комплексния подход в лечението на дерматологични заболявания.

д-р Ева Мюлер, дерматолог

ЧЗВ: Често задавани въпроси

❓ Как действа Exodermin крем срещу гъбички на краката?

✅ Exodermin крем съчетава противогъбични, антисептични и противовъзпалителни свойства. Съставките му се борят с гъбичките, намаляват сърбежа и възпалението, също и помагат за възстановяване на засегнатата кожа и нокти.

❓ Как често трябва да използвам Exodermin крем?

✅ Обикновено се препоръчва нанасянето на крема два пъти на ден върху засегнатите области. Следвайте инструкциите на опаковката.

❓ Има ли някакви побочни ефекти?

✅ Exodermin е обикновено добре поносим, но в редки случаи може да се появят алергични реакции към някои от съставките. Преди първото приложение, е добра практика да направите тест за чувствителност на малка област на кожата.

❓ Как мога да закупя Exodermin крем?

✅ Продуктът може да бъде закупен на официалния уебсайт на производителя. Цената на Exodermin крем е 59 лева. Използвайте само официалния източник, за да гарантирате качеството и оригиналността на продукта.

❓ Кога мога да очаквам резултати?

✅ Резултатите може да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на всяка личност и степента на инфекцията. В общи линии, видими подобрения могат да се забележат след няколко седмици на редовна употреба.

Exodermin крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
Exodermin крем – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
59 лева 118 лева
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

28 − = 19

Blog Coronavirusecuador
Logo