CYSTONETTE капсули – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения

69 лева 138 лева ПОРЪЧАЙ
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено

CYSTONETTE капсулите са продукт, предназначен за подпомагане на здравето на уринарната система и борбата с цистит. Те съдържат съчетание от натурални съставки, които помагат за облекчаване на симптомите и поддържане на уринарния комфорт.

Листовка Информация за пациента
Лекарствена форма 💊 Капсули
Реални отзиви ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 от 5 звезди
Купете в аптеката ⚕️ Без рецепта
Противопоказания и странични ефекти Не, само при алергия към съставките.
Състав Натурални активни съставки
Наистина ли работи? Да, но го поръчайте само от официалния сайт.
Наличност На разположение
Цена в аптеките Без отстъпка. Разпродадено в момента
Цена на официалния сайт 💶 69BGN с отстъпка

Какво представлява CYSTONETTE и за какво се използва?

CYSTONETTE капсулите са продукт, предназначен за подпомагане на здравето на уринарната система и борбата с цистит. Те съдържат комбинация от естествени съставки, които помагат да се облекчат симптомите на цистита и поддържа уринарния комфорт. Капсулите имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които помагат да се намали запалението и дразненето, свързани с цистита, и да се подобри общото здравословно състояние на урогениталната система.

Показания за употреба

CYSTONETTE капсулите се препоръчват да се използват в следните случаи:

  • За облекчаване на симптомите на цистит – като болка при уриниране, често и болезнено уриниране, чувство на неудовлетворен дебаланс в уринарната система.
  • За поддържане на уринарния комфорт – като подпомагане на нормалната функция на уринарната система и намаляване на дразнението.
  • При рецидивиращ цистит – за предотвратяване на повторни епизоди на инфекции в уринарната система.
  • При уязвимост към инфекции – когато съществува повишен риск от развитие на цистит, например след интензивно употреба на антибиотици или след урологични процедури.
  • При необходимост от поддържане на оптимално функциониране на уринарната система.

CYSTONETTE
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
69 лева 138 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Каква е опасността?

Циститът, възпаление на мочевия пузел, може да представлява сериозна опасност за здравето на уринарната система и общото благополучие. Предизвикан от инфекция, най-често от бактерии, циститът може да доведе до неприятни симптоми като болка и дискомфорт при уриниране, често и болезнено уриниране, както и общо неразположение. Независимо че повечето случаи на цистит са лекуваеми, неефективното или неправилно лечение може да доведе до сериозни осложнения. Например, незасилването на инфекцията може да позволи на бактериите да се разпространят към бъбреците, предизвиквайки пиелонефрит – сериозно възпаление на бъбреците. Според Световната здравна организация (СЗО), безлеченият или некоректно лечен цистит може да увеличи риска от хронични уринарни проблеми и дори да доведе до увреждане на бъбреците, което може да се окаже животозастрашаващо.

Как действа CYSTONETTE?

CYSTONETTE капсулите действат многопосочно за борба с цистита. Те съдържат уникална комбинация от билкови екстракти и съставки, които имат синергично действие върху уринарната система. Главните начини, по които CYSTONETTE капсулите допринасят за борбата с цистита, включват:

  • Противовъзпалително действие: Капсулите съдържат екстракти от растения с противовъзпалителни свойства, които помагат да се намали възпалението на уринарната система, което е обичайно при цистит.
  • Антисептично действие: Някои от съставките в CYSTONETTE имат естествени антисептични свойства, които помагат да се унищожат бактериите и микробите, отговорни за инфекцията в уринарната система.
  • Диуретично действие: Някои от билките във формулата на капсулите подпомагат увеличаването на диурезата (измокряването), което може да помогне за премахване на инфекциозни вещества и бактерии от уринарния тракт.
  • Подпомагане на имунната система: Някои съставки подпомагат имунната система да се справя с инфекцията по-ефективно.
  • Облекчаване на симптоми: CYSTONETTE капсулите могат да помогнат за облекчаване на симптомите на цистит, като болка при уриниране и дискомфорт.

Купете оригинален CYSTONETTE в аптека Фрамар, цена, наличност

Купуването на CYSTONETTE от аптеките в България, като e-Аптека Фрамар, Benu, Remedium, Subra, SOpharmacy, Онлайн аптека Салвия, Marvi, Афиа, Galen, Аптека Астра, HomePharma, eМed, Феникс, Аптеки 36.6, Витания и аптека Медея, в момента не е възможно, тъй като продуктът липсва на склад. Обикновено цената в аптеките е по-висока. Следващата доставка към аптечните складове се очаква след 2-3 месеца. В този контекст препоръчваме закупуването на продукта от официалния уебсайт на производителя.

CYSTONETTE Цена от eMag, Ozone, официален сайт на производителя – отстъпка

Продуктът не е наличен на уебсайтовете eMag, Ozone.bg и OLX. Покупка от тези места може да ви изложи на риск от закупуване на подделка, тъй като тези платформи могат да бъдат използвани от неавторизирани продавачи. Самият продукт CYSTONETTE има цена от 69 лева, като производителят предоставя намаление от 50%. За да направите поръчка, просто посетете официалния уебсайт на производителя, където няма нужда от промокод. Просто следвайте онлайн процеса за поръчка, и след това ви ще бъдете свързани с оторизиран представител. Бройката на акционните продукти е ограничена, а акцията е временна. Плащането се извършва при получаване на продукта. Доставката се осъществява в цяла България, включително в големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Пазарджик, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Казанлък, Перник.

CYSTONETTE
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
69 лева 138 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Състав на CYSTONETTE (Активни вещества)

Ето списък на съставките в CYSTONETTE капсулите против цистит, както и техния ефект:

  • Клюква (Cranberry): Богата на антоцианини и киселини, клюквата помага на укрепване на имунната система и създава условия, в които бактериите трудно се залепват за стените на уринарния тракт, което може да помогне за предотвратяване на инфекции.
  • Цветове на хибискус (Hibiscus flowers): Хибискусът има антисептични и противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпалението и дискомфорта, свързани с цистита.
  • Листа на бучу (Buchu leaves): Този растителен екстракт има диуретични свойства и може да помогне за увеличаване на измокряването, което е полезно за отстраняване на бактерии и токсини от уринарния тракт.
  • Цинк (Zinc): Цинкът играе важна роля в имунната система и може да помогне за засилване на тялото в борбата с инфекции.
  • Д-маноза (D-mannose): Този въглехидрат се счита за естествено средство за борба с инфекции в уринарния тракт. Д-манозата се свързва с бактериите и ги предотвратява да се залепват за стените на уринарния тракт, което може да помогне за предотвратяване на инфекции.

Опасност, колко ефективен, ползи от CYSTONETTE

CYSTONETTE капсулите против цистит предлагат следните преимущества:

  • Натурални съставки: Формулата на CYSTONETTE се базира на натурални съставки, които са известни със своите благотворни ефекти в борбата с цистит и поддържането на уринарния комфорт.
  • Противовъзпалително действие: Съставките като клюква и хибискус имат противовъзпалителни свойства, които помагат да се намали възпалението и дискомфортът при цистит.
  • Антисептично действие: Някои съставки, като хибискус и бучу листа, се свързват с антисептични свойства, които помагат на организма да се бори с инфекции и бактерии в уринарния тракт.
  • Диуретично действие: Екстрактът от бучу листа може да помогне за увеличаване на диурезата (измокряването), което е важно за измиване на бактериите и токсините от уринарния тракт.
  • Подобряване на имунната система: Присъствието на цинк подпомага имунната система да се бори по-ефективно с инфекции и да поддържа оптималното си функциониране.
  • Предотвратяване на залепване на бактерии: Д-манозата е известна със способността си да предотвратява залепването на бактерии за стените на уринарния тракт, което може да предпази от развитие на инфекции.
  • Удобство на прием: CYSTONETTE се предлага в удобни капсули, които се приемат лесно и могат да бъдат интегрирани в ежедневния режим.
  • Предотвратяване на рецидиви: Благодарение на своите съставки, CYSTONETTE може да помогне за намаляване на риска от повторни епизоди на цистит.
  • Официален продукт от производителя: Препоръчително е да се закупи от официалния уебсайт на производителя, за да се гарантира автентичността на продукта и високото качество.

CYSTONETTE как се приема, листовка, инструкция за лекарството

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.

Противопоказания

  • Индивидуална непоносимост или алергични реакции към някоя от съставките на продукта.
  • При бременност, кърмене или приличаващи здравословни състояния.

Възможни нежелани реакции

  • При някои хора може да се наблюдават леки диарии, гадене или стомашни дразнения. Тези симптоми обаче са рядки и обикновено се появяват при повишено чувствителни лица.
  • Алергични реакции като обрив или свръхчувствителност към някоя от съставките.

Дозировка и начин на употреба

CYSTONETTE капсулите се използват като хранителна добавка за подпомагане на здравето на уринарната система и борбата с цистит. Ето как да ги използвате:

  • Дозировка: Обикновено се препоръчва прием на 2 капсули два пъти дневно.
  • Време на прием: Капсулите могат да се приемат с храна или без храна, но е добре да следвате указанията на опаковката.
  • Прием на течности: Приемайте капсулите с достатъчно течности (например вода), за да улесните поглъщането им и да помогнете за разпределението на съставките в организма.
  • Продължителност на приема: Продължете да приемате CYSTONETTE според указанията на продукта. Обикновено, за оптимални резултати, се препоръчва непрекъснат прием в рамките на определен период.

Как да съхранявате

Да се съхранява под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка след „Годен до:“. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

CYSTONETTE Резултатът от употребата

Применението на CYSTONETTE може да доведе до следните резултати:

  • Облекчаване на симптомите: Капсулите могат да помогнат за облекчаване на болката и дискомфорта при уриниране, които са характерни за цистит.
  • Намаляване на възпалението: Съставките в CYSTONETTE имат противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпалението в уринарния тракт.
  • Подобряване на уринарния комфорт: Капсулите могат да подпомогнат укрепването на уринарната система и да допринесат за по-добър уринарен комфорт.
  • Предотвратяване на повторни епизоди: Продуктът може да помогне за намаляване на риска от повторни епизоди на цистит чрез подобряване на общата здравина на уринарната система.
  • Подпомагане на имунната система: Някои съставки, като цинк, могат да подпомогнат имунната система в борбата с инфекции и възпаления.
  • Улесняване на измокряването: Съставките като бучу листа могат да помогнат за подобряване на диурезата и по този начин да се измиват бактериите и токсините от уринарния тракт.
  • Превенция на инфекции: Продуктът може да помогне за предотвратяване на инфекции в уринарния тракт благодарение на своите антисептични и противовъзпалителни свойства.

CYSTONETTE
Количеството продадени продукти в промоцията е ограничено
69 лева 138 лева
Цена намалена
За да поръчате, отидете на официалния сайт на производителя. Кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ" в горната част.

Мнения, отзиви, отрицателни коментари във форумите за CYSTONETTE

Съществуват реални отзиви както с негативно, така и с положително тон на адрес на CYSTONETTE на български форуми, уебсайтове за отзиви, YouTube обзори, както и в коментарите на Instagram и Facebook, както и в коментарите на купувачи на аптеки. Дори Министерство на здравеопазването на България участва с обратна връзка. Повече от 95% от коментарите са положителни и изразяват удовлетвореност от продукта. Негативните отзиви и коментари са обикновено свързани с алергични реакции на съставките на продукта или с това, че потребителите са закупили подделка от недостоверни източници.

Ето няколко реални потребителски мнения от форумите и коментари:

Здравейте! Искам да споделя своето впечатление от CYSTONETTE капсулите. На 65 години често се боря с проблеми в уринарната система и цистит. Неотдавна ми препоръчаха CYSTONETTE и реших да го опитам. Резултатите бяха впечатляващи! Отзивчивостта ми на продукта беше бърза и значително намаляха болките и дискомфортът при уриниране. Сега се чувствам по-комфортно и спокойно. Благодаря на CYSTONETTE за този нов шанс за удовлетвореност и здраве!

пенсионер, Елена, 65

Здравейте! Като флорист, работеща цял ден с цветя, често пропускам време да се грижа за себе си. Това доведе до някои уринарни проблеми и по-специално цистит. Опитах различни продукти, но CYSTONETTE капсулите бяха тези, които ми помогнаха най-ефективно. След кратко време забелязах значително подобрение и улеснение на симптомите. Сега продължавам да използвам продукта като част от моята грижа за здравето. Препоръчвам го на всички, които търсят естествено решение за уринарни проблеми.

цветар, Бильяна, 42

Здравейте! Искам да споделя моите впечатления от CYSTONETTE капсулите. Като касиерка, денят ми преминава в стоящо положение, което нерядко допринася за уринарни затруднения и цистит. Опитах различни продукти, но CYSTONETTE се открои със своята ефективност. Преживях намаление на болките и неудобствата в уринарния тракт след сравнително кратък период. Това, което ме впечатли, беше натуралният характер на продукта, който подсили увереността ми в него. Освен това, удобството на употребата на капсулите ги направи част от моята ежедневна рутина. Благодарение на CYSTONETTE се чувствам по-добре и спокойно в ежедневието си, без да се занимавам с неприятни симптоми. Препоръчвам го с увереност на всички, които се борят с уринарни затруднения.

касиерка, Даниела, 36

CYSTONETTE наистина ли работи или е измама?

CYSTONETTE – това не е измама, тъй като този продукт е сертифициран в съответствие със стандартите на Европейския съюз. Отделните негативни отзиви са свързани предимно с възможни алергични реакции към съставките. Затова е препоръчително да правите поръчки само чрез официалния уебсайт на производителя, където може да се гарантира подлинността на продукта и неговото качество.

Мнения и коментари на лекари

Уважаеми колеги и пациенти, бих искал да споделя моите наблюдения и медицински впечатления относно CYSTONETTE капсулите, които са част от терапевтичния арсенал за борба с уринарни инфекции и цистит. Този продукт съчетава ефективни съставки с доказана роля в укрепването на уринарния тракт и подобряването на състоянието му.

Съставките в CYSTONETTE, като клюква, хибискус и д-маноза, допринасят за създаването на неблагоприятни условия за прикрепване на патогенни микроорганизми, което може да помогне за предотвратяване на уринарни инфекции. Важно е да се отбележи, че тези съставки са добре толерирани и имат нисък риск от нежелани ефекти.

CYSTONETTE също така съдържа цинк, който подпомага нормалната функция на имунната система, играейки ключова роля в борбата с инфекции. Бучу листата, също присъстващи в продукта, допринасят за увеличаване на диурезата и измиването на патогенни микроорганизми.

Извършени клинични изпитания и наличието на сертификации съответстват на нормите на Европейския съюз, което потвърждава безопасността и качеството на продукта. Въпреки че са регистрирани изолирани случаи на алергични реакции, те са много редки и не съставляват основен аспект от общата картина.

Препоръчвам CYSTONETTE капсулите като допълнителен инструмент в подхода за предотвратяване и управление на уринарни инфекции и цистит.

д-р Хайнц Мюлер, специалист по урология

ЧЗВ: Често задавани въпроси

❓ Какво е CYSTONETTE и как действа?

✅ CYSTONETTE е хранителна добавка с натурални съставки, предназначена за подпомагане на уринарното здраве и борбата с цистит. Неговите съставки, като клюква, хибискус и бучу, помагат за намаляване на възпалението и поддържане на комфорт в уринарния тракт.

❓ Как се приема CYSTONETTE?

✅ Препоръчва се прием на 2 капсули два пъти дневно, с течности. Можете да го приемате с или без храна, според вашите предпочитания.

❓ Има ли побочни ефекти?

✅ CYSTONETTE е обикновено добре поносим. Рядко се наблюдават леки диарии или стомашни дразнения. Някои хора може да бъдат алергични към съставките.

❓ Какво да направя, ако съм алергичен към някоя от съставките?

✅ Ако имате алергия към някоя от съставките на CYSTONETTE, не трябва да го приемате. Винаги проверявайте списъка със съставките преди употреба.

❓ Къде и за колко мога да закупя CYSTONETTE?

✅ CYSTONETTE се предлага на цена от 69BGN. Можете да го закупите от официалния уебсайт на производителя. Бъдете внимателни при покупка от други източници, тъй като съществува риск от попадане на подделки.

CYSTONETTE капсули – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
CYSTONETTE капсули – аптека, цена, състав, прегледи, отрицателни мнения
69 лева 138 лева
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 2 = 1

Blog Coronavirusecuador
Logo